Feststemning går på sommerferie 😎 Ordrer lagt senest onsdag den 17/7 kl. 12, sendes afsted. Derefter sender vi igen torsdag den 1/8. Vi ønsker alle en festlig sommer 🎈
0

BØRNEFØDSELDAG | TEMA

Velkommen til vores side, hvor du finder alt vores skønne fødselsdagspynt til børn!

Vi kan ikke komme udenom, at en børnefødselsdag er en stor begivenhed for både barnet men også forældrene - og der er én ting, som vi ikke kan komme uden om: Ingen børnefødselsdag uden pynt!

Her på siden har vi samlet alt i pynt til børnefødselsdag.

Vi har gjort os stor umage med at støvsuge markedet for det fineste fødselsdagspynt til børn for at gøre det så let som muligt for dig at sammensætte et fantastisk univers til den kommende børnefødselsdag - og med mere end 25-30 forskellige temaer har vi noget for enhver smag.

Så uanset, om den kommende fødselar ønsker et hæsblæsende polititema, et magisk enhjørning univers, en havfrue fødselsdag i Kong Tritons rige, en fødselsdag i selskab med de historiske dinosaurer eller en fest svingende i lianerne dybt inde i junglen - ja, så har vi præcis den pynt til børnefødselsdagen, som du søger.

Nederst på siden giver vi ydermere ideer og inspiration til, hvordan du nemt og enkelt kan arrangere en børnefødselsdag. Du behøver nemlig ikke forberede i månedsvis. Det kan gøres mere enkelt, og dit barn vil stadig synes, at det er verdens bedste dag!

Ønsker du at holde en børnefødselsdag med et tema, som ikke er i vores sortiment, er du velkommen til at sende os en mail på kontakt@feststemning.dk. Så vil vi meget gerne bestille det hjem til dig.


Produkter

Ingen Børnefødselsdag Uden Pynt

Til enhver børnefødselsdag skal der naturligvis pynt til. En god ide er altid lige at snakke med barnet om, hvilken type pynt den kommende fødselar ønsker. Det er jo i bund og grund deres fest, selvom mor også kan synes, at det er sjovt at gå all-in.

Ønsker dit barn at holde børnefødselsdag med pynt som et specifikt tema, så har vi helt sikkert et tema, som dit barn vil elske!

Sørg for at dække et gennemført fødselsdagsbord med både dug, paptallerkner, papkrus og servietter fra det pågældende tema. Derudover har vi i mange af vores temaer enten festhatte eller masker, der hurtigt sætter fantasien igang hos gæsterne.

Hvad med en børnefødselsdag med dinosaur tema, hvor gæsterne sidder til bords med fortidens kæmper? Eller hvad med det magiske Frost tema, hvor pigerne hurtigt føler sig hensat til eventyrlige Arendal?

Skal du fejre børnefødselsdag for de helt små, har vi naturligvis også fødselsdagspynt til dette eks. det fine Gurli Gris eller Traktor tema.

Aktiviteter til Børnefødselsdag

Når temaet til den næste børnefødselsdag er valgt, pynten er bestilt og menuen er lagt - så er det tid til at finde på et par aktiviteter.

Det er ikke sikkert, at legene kommer i brug, men er der pludselig behov for lidt struktureret leg, er det rart at have dem i baghånden.

Vi har selv 3 aktiviteter, som vi gerne hiver op af lommen, hvis behovet er der, og det geniale ved dem er, at de kan bruges, uanset om børnefødselsdagen holdes med tema eller ej.

1. Skattejagt

Alle elsker en god skattejagt, og den er ikke kun forbeholdt en piratfødselsdag. Du kan sagtens lave en skattejagt til børnefødselsdagen med prinsesse tema, Paw Patrol eller havfrue tema. Det handler blot om at tilpasse skattejagten til temaet. 

Er temaet til børnefødselsdagen Paw Patrol, kan det være, at I skal ud og lede efter Ryders tabte hundekiks. Undervejs skal ungerne både grave (Rubble), kaste med net (Chase) og sprøjte med vand (Marshall).

2. Dekorering af cupcake/kager

Oh yes, selv drengene elsker denne aktivitet, som i øvrigt er perfekt, hvis du ikke selv når det:-) Det eneste, du skal bruge, er 1 cupcake til hvert barn samt glasur og krymmel, som naturligvis skal passe til temaet. Needless to say:-)

Istedet for cupcakes kan du også have bagt en masse småkager i det pågældende tema. Vi har eksempelvis fine kageudstikkere som brontosaurus, havfruehale og enhjørninghoved.

På denne måde indgår kagerne nemt som en del af børnefødselsdagens tema.

3. Farvelægning af tegninger

Denne aktivitet er muligvis bedst til piger og de lidt mindre - men altså, drenge kan også sagtens være med. Aktiviteten er rigtig god til lige at give alle en lille pause midt i børnefødselsdagen. Så print en masse flotte tegninger fra nettet og lad roen sænke sig - bare 10 min:-)

5 Tips til Børnefødselsdag

Der er ingen tvivl om, at en børnefødselsdag godt kan være meget hektisk set fra en forælders synspunkt. Der skal forberedes meget og selve dagen, hvor 14 piger fra klassen vælter ind af døren, kan godt virke lidt uoverskuelig.

Her får du 5 enkle tips til, hvordan du kan gøre dagen lidt nemmere for dig selv

1. Sørg for at have ryddet entréen, inden gæsterne kommer. Kommer de spændte gæster lige efter skole, bliver der hurtigt fyldt op med jakker, skoletasker og sko - så sørg for at have gjort plads i forvejen, så tingene hurtigt kan sættes.

2. Sørg for at have lavet maden inden og servér den evt. kold. Børn kan sagtens spise kolde pølsehorn, frikadeller og grøntsagsstænger. Lad være med at tænde op i grillen for at lave burger og pølser. Du ender bare med at stresse over, at børnene kommer for tæt på. Så hav maden klar, så den er lige til at hive ud af køleskabet og sætte på bordet.

3. Brug engangsservice istedet for jeres normale tallerkner. Her i shoppen finder du det fineste engangsservice med de flotteste, sejeste og skønneste temaer, som uden tvivl vil bringe stor lykke blandt gæsterne. Det bedste af det hele er dog, at du efter børnefødselsdagen kan smide det hele i en sort sæk. På den måde er oprydningen klaret i et snuptag, og du kan efterfølgende tage et velfortjent hvil på sofaen.

4. Skriv navn på gæsterne kopper. Det er bare sådan en praktisk ting, der gør, at du ikke hele tiden skal rende og uddele nye kopper!

5. Snak evt. med dit barn om, hvorvidt der er noget legetøj, som står hjertet meget nært, og som derfor skal pakkes væk inden børnefødselsdagen. Det er en rigtig øv-situation, hvis fødselsdagsbarnet konstant skal gå og bekymre sig, om hvorvidt gæsterne nu kommer til at ødelægge den sjove lego eller dukkehuset. Så pak det væk og spar dit barn for bekymringer og dig selv for unødige konflikter.

Børnefødselsdag Ude i Byen

Istedet for at holde fødselsdagen hjemme, kan du holde børnefødselsdagen ude i byen. Her kan du oftest købe en 'fødselsdags-pakke' bestående af aktiviteter, mad og pynt.

Afhængig af temperament og interesse er der efterhånden rigtig mange steder, der tilbyder at holde børnefødselsdag eks. zoologiske haver, legeland, svømmehaller og museer hele landet over.

De fleste steder må man godt have sin egen fødselsdagspynt med, hvis man spørger i forvejen.

Køb Fødselsdagspynt til Børn Online

Her hos Feststemning.dk finder du et af nettets fineste udvalg af pynt til din kommende børnefødselsdag. Du kan vælge mellem mange flotte temaer, pynt med Dannebrog eller et flot farvetema.

Pynten kan du shoppe hjem i ro og mag siddende med en god kop kaffe i sofaen på det tidspunkt, hvor det passer dig.

Så sæt dig godt tilrette og find det helt rigtige pynt til din kommende børnefødselsdag.