0

Fodbold

Velkommen til siden med nettets flotteste pynt til fodbold fødselsdag.

Har du også en dreng eller piger, der er bidt af grønsværen, og hvis drøm er at blive professionel fodboldspiller som Christian Eriksen, Kasper Schmeichel og Yussuf Poulsen, så er det oplagt at invitere vennerne til fodbold fødselsdag. 

Spark fodbold festen godt igang med et flot og gennemført fødselsdagsbord dækket med dug som græsplæne, fodbold paptallerken, fodbold papkrus, fodbold servietter, fodbold sugerør og fodbold konfetti.

Pynt resten af rummet i den rette fodboldånd med balloner og guirlander. Den skønne fodboldstemning vil uden tvivl gøre, at både store og små fodbold elskere hurtigt vil føle sig hensat til træningbanen og begejstret dele deres allerbedste fodboldhistorier med hinanden. 

Når det er tid til at servere den lækre fødselsdagskage, er det oplagt at lave en kage, der passer til fodboldtemaet. Lav evt. en bradepandekage med grøn glasur med min kagepynt bestående af mål samt fodbold på toppen. Du kan også vælge at sætte de flotte fodbold lys i.

Mulighederne er mange, og der er kun tilbage at ønske rigtig god kamp!

Ideer til fodbold fødselsdag

At holde fodbold fødselsdag er at sammenligne med en rigtig fodboldkamp. Festen kan nemt deles op i 1.halvleg, pause og 2.halvleg, og alle følelser kommer typisk i spil lige fra gråd til jubel.

Inden selve fødselsdagen går igang, skal der skabes en vaskeægte fodboldstemning. Dette gøres nemt med flot og billigt fodbold pynt, som du finder her i shoppen.

Når rammen er skabt, er du klar til at fløjte til kampstart.

1.halvleg er dér, hvor alle gæsterne spændt møder op til fødselsdagen. De har med garanti glædet sig til fodbold festen i et stykke tid, og nu er den her endelig!

Lad gæsterne tage plads på tribunen ved et flot dækket bord, hvor menuen naturligvis står på hotdogs og Faxe Kondi, som på alle landets øvrige store stadions.

Når maden er spist, og gaverne er pakket op, er det tid til en aktiv pause. Her er det naturligvis oplagt at få gang i benene ved at spille en fodboldkamp, men det kan også være, at du har planlagt andre aktiviteter.

I 2.halvleg sætter slutspurten ind. Fodbold fødselsdagen går ind i sin afgørende fase, og det kan være nødvendigt med noget sødt for at få blodsukkeret lidt op igen.

Du kan enten servere lune popcorn i de fine popcornbægrer eller servere den flotteste fodboldkage til alles store glæde.

Når fødselsdagen er slut, og alle spillerne er taget hjem, indtræffer 3.halvleg. Normalt indeholder det en farvel-bajer på værtshuset lige rundt om hjørnet, men i dette tilfælde byder den ofte på oprydning, mens fødselaren puster ud efter en skøn dag.

Det er præcist i dette øjeblik, at du bliver glad for, at du valgte at dække op med engangsservice! Ingen lang opvask - servicen skal blot smides i skraldespanden, og dernæst kan du tage dig et velfortjent hvil i sofaen med benene oppe.

Aktiviteter til fodbold fødselsdag

Som til enhver anden temafest, skal aktiviteterne til en aktiv fodbold fødselsdag naturligvis holdes i temaets ånd. 

Jeg giver nedenstående mine bud på nogle aktiviteter, som giver god mening, når der skal holdes fodbold fødselsdag.

  1. Det er naturligvis oplagt at spille en god fodboldkamp, hvis vejret tillader det. Gå evt. en tur i parken eller på den nærliggende fodboldbane, hvis I ikke selv har have. Her kan I også med fordel holde en hyggelig picnic efter kampen. Husk, at det ikke nødvendigvis er alle, der er kæmpe fan af at spille fodbold. Det er derfor en god ide at finde en anden rolle til disse gæster, så de stadig er en del af legen men uden nødvendigvis at spille fodbold. De kan eks. styre scoreboard, være linjedommer eller bolddreng.
  2. Hvis vejret ikke arter sig, kan du lave en fodboldquiz. Du kan finde en på nettet eller lave din egen.
  3. Hjemmelavet bordfodbold er også altid et hit til fodbold fødselsdag! Form nogle tørre vatkugler og inddel et bord med gavebånd, så du har sidelinje, baglinje og midterlinje. Som mål kan du evt. bruge nogle popcornbægre eller papkrus. Nu gælder det så om at puste til vatboldene, så de kommer ned i modstanderens mål. Her er der garanti for grin og latter!
  4. Lad gæsterne dekorere deres egen fodboldkage. Alt, du skal bruge, er en bunke muffins bagt i mine flotte fodboldforme eller småkager bagt som fodboldtrøjer med min kageudstikker. Find også et fint udvalg af både glasur og krymmel i forskellige farver, som gæsterne kan bruge. Måske bliver kagerne dekoreret i yndlingsklubbens farver, logo eller noget helt tredje.

Shop pynt til fodbold fødselsdag online nemt og hurtigt

Alt mit fodbold pynt er nøje udvalgt og håndplukket for at gøre det let for dig at holde en flot og gennemført fodbold fødselsdag, der uden tvivl vil imponere gæsterne.

Shoppen har åbent 24 timer i døgnet, så du i ro og mag med en god kop kaffe i hånden kan finde præcist det pynt, som du skal bruge til fodbold festen.

Har jeg din ordre inden kl.13.30 en hverdag, sender jeg samme eftermiddag. Ellers bliver ordren sendt førstkommende hverdag.

Jeg sender kun med GLS, hvilket betyder, at du har dine varer allerede 1-2 dage efter. Så selvom du er ude med kun et par dages varsel, skal dine varer nok nå frem.

Shopper du for mere end 499 kr., sender jeg med glæde fragtfrit til din nærmeste pakkeshop.