0
Du ønskes en rigtig god Påske. Jeg sender pakker igen tirsdag d.23 april. Alle pakker bestilt i påskedagene bliver leveret onsdag d.24.april. De bedste hilsner, Rikke

Om Feststemning.dk

Velkommen til Feststemning.dk. Jeg glæder mig til mange festlige stunder sammen.

Jeg, Rikke Enslev, er kvinden bag shoppen. Jeg har selv 3 unger og dermed et hav af børnefødselsdage og øvrige fester bag mig. Derudover har jeg erfaring med onlinesalg qua tidligere ansættelser, og det er nu disse to ting, jeg kombinerer i shoppen

Feststemning.dk er en 100% danskejet webshop med base i Dragør

Feststemning.dk har som den fornemmeste opgave at gøre det så let som muligt for dig at sætte stemningen og skabe de perfekte rammer for din kommende fest.

Jeg samarbejder med nøje udvalgte leverandører og har naturligvis sikret, at alle produkter er certificeret jf. gældende EU-lovgivning. Al den flotte og farverige festpynt er håndplukket fra mine leverandører, og jeg er konstant på udkig efter nye produkter, så jeg til hver en tid kan tilbyde det bedste og fineste pynt på markedet.

Du er altid velkommen til at kontakte mig via mail kontakt@feststemning.dk eller på telefon 24485655, hvis du har ris eller ros, spørgsmål til produkter, brug for sparring til at finde den helt rigtige pynt til din kommende fest eller ikke fandt, hvad du søgte i shoppen. Jeg vil altid gøre mit bedste for at få den helt rigtige pynt hjem til netop din fest.