0

Persondatapolitik

I vores persondatapolitik har vi beskrevet, hvilke persondata vi indhenter i forbindelse med dit køb på feststemning.dk, hvorfor vi indhenter dem, og hvordan vi behandler dem. Derudover får du information om din ret som forbruger.

Hvilke oplysninger gemmer vi?

Vi gemmer forskellige oplysninger ved forskellige scenarier.

Når du besøger vores webshop, indsamler vi automatisk informationer om dig eks. hvilken browser du bruger, dine søgetermer, hvilke varer du klikker på samt din IP-adresse.

Vi bruger informationerne til at forbedre din købsoplevelse, optimere vores webshop og til at foretage målrettet markedsføring i form af relevante tilbud samt visning af relaterede produkter.

Når du foretager et køb på webshoppen feststemning.dk – og dermed indgår en aftale med os – registrerer vi derudover følgende oplysninger

1) Navn, 2) Adresse, 3) Telefonnummer, 4) Email og 5) Hvilke produkter du køber

Disse informationer bruger vi for at kunne opfylde den indgåede købsaftale samt levere varen, opfylde reklamationsforpligtigelser og ikke mindst vores bogføringsmæssige forpligtelser.

Kundeoplysningerne opbevares krypteret i vores økonomisystem og shopsystem, som begge er SSL-certificeret.

Videregivelse af informationer

Vi benytter os af eksterne samarbejdspartnere i forbindelse med levering af varer, teknisk drift af webshop, forbedring af webshop og remarkering. Data videregivers til vores databehandlere i det omfang, det er nødvendigt og kun med henblik på at opfylde den indgåede aftale.

Videregivelse af data sker blandt andet til Google Analystics og Facebook, der begge er etableret i USA.

De fornødne garantier for overførelse af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlernes certificering under EU-U.S. Privacy Shield.

Du kan finde en kopi af Google Analytics certificering her.

Du kan finde en kopi af Facebooks certificering her.

Data bliver derudover ikke videregivet eller solgt til tredjemand.             

Dine rettigheder

Som kunde hos Feststemning.dk har du til hver en tid ret til

1. At få indsigt i de oplysninger, som vi har registreret om dig.

2. At få berigtiget urigtige oplysninger om dig.

3. At få slettet dine persondata hos os. Bemærk venligst, at alle fakturaer opbevares i 5 år i overensstemmelse med bogføringsloven. Efter 5 år anonymiseres fakturaer. I forbindelse med et evt. retskrav kan vi ikke slette oplysninger, da vi er forpligtet til at opbevarer dem.

4. At få dine oplysninger udleveret i et almindelig anvendt og læsbart format.

5. At gøre indsigelse imod vores behandling af dine oplysninger.

6. At tilbagekalde samtykke i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev.

7. At indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine persondata.

Ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder, så kontakt os på kontakt@feststemning.dk.

Cookies

Feststemning.dk benytter sig af cookies til at forbedre dit besøg på webshoppen. Cookies er en lille datafil, der giver mulighed for at lagre oplysninger eller tilgå allerede lagrede oplysninger på din computer fra den hjemmeside, som du besøger. Cookies bruges af langt de fleste hjemmesider i dag, og de er blandt andet med til at gøre internettet nemmere at bruge, da du ikke hele tiden skal begynde forfra. Vores webshop bruger med andre ord en cookie til at huske din information.

Du kan til enhver tid slette disse cookies fra din computer. Hvordan afhænger af din browser. Du finder en guide til, hvordan du kan fjerne cookies på Erhversstyrelsens hjemmside.

Ved at bruge vores webshop, godkender du brugen af cookies.

Kontaktoplysninger

Feststemning.dk er ansvarlig for de personoplysninger, som indsamles via webshoppen Feststemning.dk

Det er kun ejer Rikke Engskov Enslev, der har adgang til de oplysninger, der indsamles om dig.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at sende os en mail på kontakt@feststemning.dk eller ringe til os mellem kl.10-15 på alle hverdage på tlf.24485655.

Ændringer i persondatapolitikken

Feststemning.dk er til enhver tid berettiget til at foretage ændringer i persondatapolitikken. Det vil fremgå, hvornår persondatapolitikken senest er opdateret.

Versioner

Dette er version 1 af Feststemning.dk’s persondatapolitik dateret d.07.08.2018.