0

Havfrue

Her på siden finder du alt i pynt til den skønneste havfrue fødselsdag under havets overflade.

Festartiklerne til havfrue fødselsdagen er nøje sammensat, så du med et hurtigt snuptag kan forvandle stuen til Kong Tritons undersøiske rige.

Lad feststemningen starte allerede ved døren ind til stuen ved at lade det blå dørforhæng i lametta symbolisere vandporten til havfruernes rige.

Lad gæsterne træde igennem vandporten én efter én ind i stuen, der er flot pyntet med de smukkeste havfruer, muslinger, søheste og søstjerner - så kan havfrue fødselsdagen for alvor begynde.

Pynt flot op til Havfrue fødselsdag

Når den kommende børnefødselsdag skal holdes som havfrue fødselsdag, skal der naturligvis pyntes op med smukke havfruer, søheste, søstjerner, muslinger og andet godt fra uder havets overflade.

Dæk bordet med paptallerkner, krus, servietter og dug med motiv af den smukkeste havfrue med solstråler i sit hår og glitrende havfruehale. Gør bordet endnu festligere med flot havfrue konfetti, sugerør og popcornbægre. 

Den flotte borddækning vil uden tvivl sætte gang i fantasien, og mon ikke der snart kommer et par historier på bordet fra flere af gæsterne, der begejstret beretter om, hvordan de engang spottede en havfrue ude i horisonten.

Giv fantasien endnu mere næring med den fine havfrue pynt i form af både guirlander, havfrue balloner og ikke mindst den sjove festleg for de mindste.

Aktiviteter til fødselsdagen med havfrue tema

Nedenunder har vi samlet et par ideer til, hvordan du let og enkelt kan arrangere nogle sjove aktiviteter til fødselsdagen med havfrue tema.

En skattejagt er altid sjov – også når man er til havfrue fest. Tricket er at lave skattejagtens poster, så de passer med temaet. Posterne kan eksempelvis være, at man skal nævne 5 figurer fra tegnefilmen ”Den Lille Havfrue”, male muslingeskaller eller holde vejret i 20 sek.

En anden sjov leg er den fine havfrue festleg, som er en en variation af den velkendte ”Sæt halen på æslet”. Giv deltagerne bind for øjnene, snur dem rundt en gang eller to og lad dem så forsøge at sætte søhesten det rigtige sted. Legen vil uden tvivl give anledning til smil og latter.

Har gæsterne brug for en stille stund, kan det være en god ide at printe en masse havfrue tegninger ud, som gæsterne kan farvelægge.

Sidst men ikke mindst, er det altid en populær aktivitet at dekorere sin egen kage. Bag en ordentlig bunke småkager ved hjælp af min kageudstikker som musling og sørg for rigeligt med glasur og krymmel. Ungerne elsker det!

Har du alt, hvad du skal bruge til din Havfrue fødselsdag?

Vi holder nøje øje med markedet og sørger hele tiden for at have det bedste og flotteste havfrue pynt i i vores sortiment.

Skulle du imidlertid savne noget en kommende havfrue tema fødselsdag, er du velkommen til at kontakte os.

Vi vil meget gerne forsøg at få den helt rigtige pynt hjem til fødselsdagen.

Send os en mail på kontakt@feststemning.dk