0

Havfrue

Alle piger kender og elsker historien om den lille havfrue.

Nu kan du tage med til Kong Tritons undersøiske rige og holde en festlig fødselsdag i selskab med smukke havfruer, søstjerner og søheste.

Sæt stemningen til fødselsdagen med havfrue tema allerede når gæsterne ankommer ved at hænge vores skinnende lametta forhæng i blå op som dørforhæng. Lad gæsterne træde igennem den hemmelige vandport ind til havfruernes rige – nu kan festen begynde.

Dæk et festligt bord med paptallerkner, krus, servietter og dug med motiv af den smukkeste havfrue med solstråler i sit hår og glitrende havfruehale. Gør bordet endnu festligere med flot havfrue konfetti, sugerør og popcornbægre – og hør gæsterne fortælle om dengang, hvor de spottede en havfrue ude i horisonten.

Pynt op med vores havfrue guirlande, havfrue ballon og festpynt i temaets matchende farver lilla, pink og caribbean teal for en flot og varieret oppyntning.

Når festen når sin afslutning, kan alle gæsterne passende få en lille slikpose med hjem som minde om den festlige dag. Vores havfrue slikposer er med motiv af en havfruehale – hvor mon havfruen er på vej hen?

Har du lyst, kan du også pynte op med vores tal balloner og bogstav balloner. Lav din egen personlige guirlande, skriv fødselarens navn eller hæng en flot og skinnende tal ballon op svarende til det antal år, som din pige fylder.

Du finder vores tal balloner her og vores bogstav balloner her.

Aktiviteter til fødselsdagen med havfrue tema

Herunder har vi samlet vores ideer til, hvordan du let og enkelt kan arrangere nogle sjove aktiviteter til fødselsdagen med havfrue tema.

En skattejagt er altid sjov – også når man er til havfrue fest. Tricket er at lave skattejagtens poster, så de passer med temaet. Posterne kan eksempelvis være, at man skal nævne 5 figurer fra tegnefilmen ”Den Lille Havfrue”, male muslingeskaller eller holde vejret i 20 sek.

En anden sjov leg er vores festleg ”Sæt søhesten ved siden af havfruen”, som er en variation ”Sæt halen på æslet”. Giv deltagerne bind for øjnene, snur dem rundt en gang eller to og lad dem forsøge at sætte søhesten det rigtige sted. Legen vil uden tvivl give anledning til smil og latter.

Har gæsterne brug for en stille stund, kan det være en god ide at printe en masse havfrue tegninger ud, som gæsterne kan farvelægge.

Har du alt, hvad du skal bruge til din Havfrue fødselsdag?

Vi holder nøje øje med markedet og sørger hele tiden for at have det bedste og flotteste havfrue pynt i sortimentet til din fødselsdag.

Skulle du savne noget i sortimentet til din havfrue fest, er du velkommen til at kontakte os.

Vi vil meget gerne forsøg at få den helt rigtige pynt hjem til din børnefødselsdag med havfrue tema.

Send os en mail på kontakt@feststemning.dk eller ring til os på 24485655 til en uforpligtende snak.