0

Bordkort

Velkommen til siden med et flot udvalg af bordkort og glaskort.

Hvert enkelt bordkort er nøje håndplukket med øje for kvalitet og design ud fra devisen om, at vi selv ville bruge hver eneste af vore bordkort til egne fester.

Ingen fest er for lille til bordkort, og her finder du bordkort til enhver anledning. I sortimentet finder du både de traditionelle bordkort til at have stående på bordet samt de meget dekorative glaskort, der skal sidde på enten kanten af vinglasset eller vandglasset.

Der kommer løbende nye bordkort til, når vi finder nogen, som vi simpelthen ikke kan stå for. Det er derfor en god ide at holde øje med siden.

God fornøjelse med at finde det helt rigtige bordkort til din fest.

 

Hvorfor bordkort?

Bordkort er først og fremmest en praktisk foranstaltning, så gæsterne ved, hvor de skal sidde. Bordkort er specielt relevante i to specifikke situationer

Er der mange gæster til eks. barnedåb og bryllup, kan man med fordel give hvert bord et nummer og lave en oversigt over alle bordene, som hænger ved indgangen til lokalet. Gæsterne kan således hurtigt få et overbliv over, hvor de skal sidde og slipper for at kigge 85 bordkort igennem.

Bordkort til barnedåb, fødselsdag, bryllup og fest

Selvom bordkort først og fremmest er en praktisk foranstaltning, er bordkort dog også meget mere end det!

Bordkort er ofte det første, som vi lægger mærke til ved borddækningen, eftersom vi går og leder efter vores navn. Derfor er det oplagt at gøre bordkortet til en del af den flotte bordpynt, så stemningen bliver sat ligefra start af.

I vores sortiment finder du bordkort til enhver type fest og borddækning

Typer af bordkort

I vores sortiment finder du 4 forskellige typer bordkort

Gør dit bordkort personligt

Du kan bruge vores bordkort, som de er, eller du kan gøre dem unikke ved at tilpasse dem din personlighed og borddækning. 

Du kan eks. sætte et klistermærke af studenterhue på bordkortet til studenterfesten, udstanse bordkortet til barnedåben med en sutteflaske eller klistre en lille blomst på bordkortet til bryllup.

Mulighederne er mange, og det er kun din kreativitet, der sætter grænserne.

Fordelen ved at gøre dit bordkort personligt er mange

Øvrige bordkort ideer

Hvis du ønsker at gå helt andre veje med dine bordkort, har vi her samlet et par ideer til alternative bordkort, som vi selv synes er rigtig sjove

Køb bordkort online - nemt og hurtigt

Hos Feststemning.dk kan du hurtigt og nemt købe alt i festartikler til din næste fest. Vi har mere end 2200 forskellige festartikler at vælge imellem, så du finder helt sikkert noget til din smag også.

Shoppen har åbent 24 timer i døgnet. Så skænk dig selv en kop god kaffe, sæt dig godt tilrette og find det helt rigtige pynt.

Når pynten og bordkort er fundet, og ordren er lagt, sørger vi for at pakke det hele fint ind og sender det afsted til dig. 

Nemmere og hurtigere bliver det ikke! - og køber du for mere end 499 kr., sender vi endda gratis til nærmeste pakkeshop.