0

Slikposer

Velkommen til siden fyldt med alle vores slikposer!

Alle – både store som små ved – at børnefødselsdagen ikke rigtig er slut, før alle gæsterne har fået en lækker godtepose, som de kan tage med hjem og nyde.

Og skal man ikke holde en fødselsdag, ja så er der stor sandsynlighed for, at der skal deles slikposer ud enten i skolen eller børnehaven.

Så hvorfor ikke skrotte de kedelige fryseposer eller de traditionelle rød/hvide slikposer i papir og i stedet for diske op med de sejeste, flotteste eller mest fjollede slikposer til fødselsdagen?

Her på siden finder du et kæmpe udvalg af slikposer med alt lige fra Batman, T-Rex, Enhjørninger og Havfruer. Kommer du med sådan en slikpose, vil alle de heldige modtagere spærre øjnene op i ren fornøjelse over både indholdet og selve posen.

 

Slikposer & Godteposer Til Fødselsdag Med Tema

Gør lidt ekstra ud af det, når der skal deles slikposer ud ved at vælge én af vores mange slikposer med sjovt tema. Det er bare sjovere at dele en Batman-slikpose eller en Enhjørning-slikpose ud til vennerne i klassen eller børnehaven i stedet for de lidt halvkedelige papirposer med striber.

Alle vores slikposer er en del af et større tema, så ønsker du at gå all-in, så findes der både matchende engangsservice, pynt og balloner til alle slikposer.

Fyld Slikposen til Fødselsdag Med Både Sundt & Sødt

En fødselsdag er typisk karakteriseret ved høj indtagelse af sukker i form af lækre boller, kage og saftevand/sodavand. For at passe på de små maver kan det være en god ide at snige lidt af det sunde ind også bl.a. i slikposerne.

Alle vores slikposer er knap 20 cm høje og 17 cm brede. Det betyder, at der er god plads til udover lidt slik også at fylde slikposen med eks. nødder, rosiner, figenstang eller et æble.

Derudover har størstedelen af vores slikposer en fin lille hank i toppen, så den er let at bære, hvis den glade modtager ikke kan spise alle lækkerierne på én gang.

Køb Slikposer Til Fødselsdag Online hos Feststemning.dk

Hos Feststemning.dk kan du i ro og mag købe dine slikposer online, når det passer dig.

Vi sender alle vores ordrer med GLS, hvilket sikrer dig, at du har dine varer inden for 1-2 hverdage efer det har forlafr vores lager. Så selvom du måske er lidt sent ude, skal vi nok få slikposerne til fødselsdagen frem i tide.

Shopper du slikposer og øvrigt pynt for mere end 499 kr., sender vi fragtfrit til pakkeshop efter dit valg.