0

Papir pompoms

Papir pompoms er fantastisk pynt til enhver festlig anledning.

Sammensæt vores papir pompoms, så de understøtter den stemning, som du ønsker at fremelske til din fest. Brug eksempelvis vores røde og hvide pompoms til fødselsdagen, vores papir pompoms i blå nuancer til barnedåben eller sæt knald på diskofesten med papir pompoms i guld og sølv.

Hæng de lette og luftige papir pompoms i festlokalet, i haveteltet eller i træerne til sommerfesten. Uanset hvordan, du bruger de dekorative pompoms, giver de en flot effekt og bidrager til en flot og festlig stemning.

Efter festen er der ingen grund til at smide pynten ud. Hæng dem på børneværelset, på den overdækkede terrasse eller som dekoration i stuen.

Du kan vælge at pynte op med papir pompoms i én farve eller mixe farverne på kryds og tværs. Hos Feststemning.dk elsker vi at kombinere vores papir pompoms med honeycombs og rispapirlamper for at skabe en flot og varieret oppyntning.

Alle vores papir pompoms er lavet af papir og leveres sammenfoldet. Der medfølger brugsanvisning til, hvordan du hurtigt og let får lavet dem lette og luftige.

Papir pompoms – købt eller hjemmelavet

Ønsker du papir pompoms i en helt speciel farve, eller elsker du at lave al pynten selv, kan du sagtens lave dine egne papir pompoms. Nettet bugner med vejledninger til, hvordan du selv kan lave papir pompoms i forskellige former og størrelser. Det eneste, du skal bruge, er silkepapir og ståltråd.

Hvis du ikke har tiden, kan du købe dine papir pompoms hos Feststemning.dk. Vores papir pompoms kommer i sæt a 3, måler 23 cm i diameter og er perfekt som pynt til enhver anledning.