Jeg holder efterårsferie onsdag d.16 oktober og torsdag d.17.oktober. Ordrer sendes næste gang fredag d.18 oktober. Skal du bruge varerne inden weekenden, er du velkommen til at hente selv i Dragør fredag d.18.oktober (vælg 'Hent Selv'). De bedste hilsner, Rikke
0

Jungle

Tag de eventyrlystne gæster med langt ind i junglen på en spændende og farlig mission og hold fødselsdagen i selskab med alle de søde jungledyr.

Vores fødselsdagstema med verdens sødeste jungledyr er perfekt til fødselaren, der drømmer om at blive opdagelsesrejsende og drage på missioner dybt ind i junglen i håb om at finde noget, som ingen har set før.

Dæk et gennemført bord med vores dug, tallerkner, krus, servietter, sugerør og konfetti og sid til bords med den smilende løve, nysgerrige abe, dovne zebra, stolte tukan og alle de andre søde dyr.

Omdan stuen til en flot og vild jungle ved at pynte op med vores luftige pompoms, sjove swirls med dyreansigter og balloner. Lad gæsterne tage dyremaskerne på og lad den vilde jungleleg begynde.

Pynt også flot op med vores bogstavs- og talballoner i guld. Du finder vores bogstav balloner her og vores tal balloner her.

Mangler du lys til fødselsdagskagen, kan se vores store udvalg af fødselsdagslys her.

Se længere nede på siden vores ideer til, hvordan du let og enkelt kan holde en gennemført børnefødselsdag med jungle tema med kokosdrikke, bananbingo og skattejagt med jungletema.

Psst…vi er godt klar over, at det ikke er alle dyrene i temaet, der rent faktisk bor i junglen – men hey, med lidt god fantasi kan alt lade sig gøre.

Inspiration til en gennemført fødselsdag i junglen

Vi har nedenfor samlet lidt inspiration til, hvordan du let og enkelt kan skabe en gennemført junglestemning til en vild fødselsdag

  1. Sérver saftevandet eller kakaoen i kokosnødder. Køb det antal kokosnødder, som der er gæster. Skær toppen af kokosnødden og hæld mælken ud. Hæld dernæst saftevandet i kokosnødderne og sæt sugerørerne i. Gæsterne vil elske det!
  2. Ansigtsmaling er altid et hit. Der er masser af skabeloner på nettet, der guider dig igennem til at lave de vildeste dyreansigter – men det er oftest nok bare at lave et par tigerstriber i panden, på kinderne og tilføje knurhår.
  3. Find et gratis soundtrack på Youtube, der afspiller junglens lyde og lad det køre stille i baggrunden. En sjov leg er at lade gæsterne gætte, hvilket dyr lydene kommer fra.
  4. Hold en skattejagt med jungletema. Tag gæsterne med på ekspedition dybt ind i junglen for at finde Mayaindianernes glemte by og deres sagnomspundne skat. Undervejs skal gæsterne løse forskellige opgaver relateret til junglens dyr eks. hvor man tænder har en løve, gætte dyrespor, gætte dyrelyde osv. Lad skatten være gemt i vores fine slikposer med jungletema, som gæsterne kan tage med hjem.
  5. Når det er tid til at uddele gaver, kan man lave en sjov omgang bananbingo. Køb ligeså mange bananer, som der er gæster. Skriv med en kraftig tusch et nummer på hver banan og lav papirlapper med de samme numre. Lad børnene sætte sig i en ring, hvor de så skal sende bananerne rundt imellem sig. På et tidspunkt råber fødselsdagsbarnet stop og trækker efterfølgende en papirlap. Den, som har bananen med nummeret, må give fødselsdagsbarnet sin gave.

Mangler du pynt til en gennemført fødselsdag med jungle tema?

Vi bestræber os altid på at have et bredt og flot udvalg i vores sortiment, så det er let og enkelt for dig at holde en gennemført fødselsdag.

Fandt du ikke, hvad du søgte, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vi vil gøre vores bedste for at få det rette junglepynt hjem til dig.

Send os en mail på kontakt@feststemning.dk med din forespørgsel.

Du er også velkommen til at ringe alle hverdage mellem kl.10-15 på telefon 24485655.