0

Batman

Fyr op under superhelte fantasien og pynt flot op med vores tema til den vilde Batman fødselsdag.

Dæk et gennemført fødselsdagsbord til fødselsdagen med vores dug, paptallerkner, papkrus, servietter og borddekorationer. Skab dernæst den sejeste superhelte kulisse med Batman som hovedperson med vores fødselsdagsbanner, swirls og balloner.

Lad gæsterne leve sig helt ind i rollen som Batman med vores festhatte eller masker, der uden tvivl vil sprede glæde hos alle gæsterne og sætte fantasien i kog.

For hvem elsker ikke superhelten Batman og hans flagermus, der til hver en tid våger over borgerne fra Gotham City og gang på gang redder dem fra en ny superskurk.

Pynt også flot op til Batman fødselsdagen med vores bogstavs- og talballoner i enten sølv eller blå. Du finder vores bogstav balloner her. Vores tal balloner finder du her.

Mangler du lys til fødselsdagskagen, kan du finde vores kagelys her.

Skab en flot ramme for Batman fødselsdagen

Den første tegneserie med Batman udkom i 1939, og Batman har lige siden været en af de mest populære superhelte blandt drenge. Batman er siden blevet filmatiseret adskillige gange, og hans evige kamp mod at redde borgerne i Gotham City fra superskurke gør, at alle drenge – store som små - elsker ham.

Så hvorfor ikke holde den ultimative fødselsdag med Batman tema?

Til Batman fødselsdagen har vi dug, servietter, paptallerkner og papkrus til et gennemført fødselsdagsbord. Derudover finder du sejt pynt med vores Batman fødselsdagsguirlande, swirls, borddekorationer og vimpel.

Vores balloner, papir pompoms, honeycombs og øvrige guirlander er alle holdt i farverne blå, sort og gul, som er de klassiske Batman farver. Hæng dem op og skab illusionen om himlen med flagermus, hvor man hvert sekund kan forvente at se Batman komme susende på vej mod endnu en redningsaktion.

Vi har naturligvis også sørget for de sejeste Batman masker og festhatte til alle gæsterne, så alle kan leve sig fuldt ind i temaet og få følelsen af at være Batman for en dag, hvilket uden tvivl vil gøre det til en uforglemmelig fødselsdag.

Når festen lakker mod enden, kan gæsterne få en slikpose med Batman med hjem og på den måde lade magien fra fødselsdagen vare lidt længere.

Mangler du noget pynt til din Batman fødselsdag?

Vi har gjort os stor umage med at udvælge den rigtige pynt til vores Batman fødselsdag, så du hurtigt og let kan pynte op til den vildeste temafødselsdag.

Mangler du dog noget til festen, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Vi vil altid gerne forsøge at skaffe den helt rigtige pynt hjem til din temafødselsdag.

Du kan fange os på tlf. 24485655 alle hverdage imellem kl.10 og 15.

Du er også velkommen til at sende os en mail på kontakt@feststemning.dk, som vi vil besvare hurtigst muligt.