0

Batman

Velkommen til min side med alt i det sejeste pynt til Batman fødselsdag!

Stort set alle drenge og piger har på et tidspunkt i deres liv været betaget af Batman og hans flagermus, der gang på gang beskytter borgerne i Gotham City fra de onde superskurke.

Måske har dit barn selv en drøm at blive superhelt?

I så fald, er det oplagt at fejre den kommende fødselsdag med et storslået Batman tema, og lige her finder du nettets sejeste Batman pynt.

Først og fremmest skal der dækkes et gennemført bord med Batman dug, Batman paptallerken, Batman papkrus og Batman servietter.

Skab dernæst den sejeste superhelte kulisse med Batman som hovedperson med både guirlander, swirls og balloner.

Skal der fyres ekstra op under børnefødselsdagen, er det oplagt at uddele de seje Batman masker. Det vil uden tvivl skabe glæde blandt festens gæster, og der går ikke lang tid, før fantasien tager over, og hele rummet er fyldt med små superhelte.

Præcis som det skal være til en Batman fødselsdag!

 

Historien om Batman

Den første tegneserie med Batman udkom i 1939, og Batman har lige siden været en af de mest populære superhelte blandt drenge.

Batman er siden blevet filmatiseret adskillige gange, og hans evige kamp mod at redde borgerne i Gotham City fra superskurke gør, at alle drenge – store som små - elsker ham.

Batman har i modsætning til alle øvrige superhelte ikke selv nogle superkræfter. Han benytter sig i stedet af snilde, sin egen fysiske styrke samt den allernyeste teknologi i form af bl.a. Batmobilen, Battelefonen og Batflyet.

Den korte historie om Batman er, at han som barn så sine egne forældre blive slået ihjel. Her tog han beslutningen om, at han i fremtiden ville bekæmpe kriminalitet, hvorefter han begyndte at træne - både fysisk og mentalt.

Til daglig lever Batman livet som en overfladisk playboy, der lever af sin families formue på herregården Wayne Manor. Han har dog skabt sin identitet som skødesløs playboy for at dække over sit dobbeltliv som Batman.

Batmans univers er fyldt med skøre og gakkede figurer. De mest velkendte af superskurkene er Gækkeren, Jokeren og Two Face. I sin kamp mod disse skurke får han ofte hjælp af bl.a. Batwoman, Catwoman & Nightwing.

Alt i Pynt til Batman Fødselsdag

Fyr op under superhelte fantasien og pynt flot op med alt i pynt til den sejeste Batman fødselsdag.

Dæk det flotteste bord med matchende dug, servietter, paptallerken og papkrus med Batman og alle hans flagermus.

Pynt derudover rummet med Batman guirlande, swirls og flotte balloner. Mine Batman balloner er egnet til både luft og helium, så en ide kunne være at fylde dem med helium og lad dem svæve flot i rummet. Bind dem gerne til en af mine ballonvægte.

Kombinér evt. med papir pompoms samt honeycombs i farverne sort, gul og blå, som er de klassiske Batman farver. Hæng dem ned fra loftet for at skabe illusionen om en himmel med flagermus, hvor man hvert sekund kan forvente at se Batman komme susende på vej mod endnu en redningsaktion.

Jeg har naturligvis også sørget for de sejeste Batman masker og festhatte til alle gæsterne, så de kan leve sig fuldt ind i temaet og få følelsen af at være Batman for en dag. Det vil uden tvivl vil gøre det til en uforglemmelig fødselsdag.

Når festen lakker mod enden, kan gæsterne få en Batman slikpose med lækre sager med hjem. På denne måde varer magien fra fødselsdagen lidt længere.

Køb Batman Pynt til Børnefødselsdag Online

Jeg har gjort mig stor umage med at udvælge den sejeste pynt til Batman fødselsdag, så du nemt og enkelt kan pynte op til et brag af en børnefødselsdag.

Du kan shoppe din Batman pynt hjem, når det passer dig.

Har jeg din ordre inden kl.13.30 på en hverdag, sender jeg samme eftermiddag med GLS. Det betyder, at du blot skal vente til den næstekommende hverdag, inden du har din pynt.

Shopper du for mere end 499 kr., sender jeg endvidere gratis til din nærmeste pakkeshop.

Så sæt dig godt tilrette og klik din pynt til Batman fødselsdag hjem allerede idag.