0

Dinosaur

Hold den vildeste dinosaur fødselsdag med det sejeste dinosaur pynt.

Her på siden finder du alt i festartikler og bordpynt til den sejeste dinosaur fødselsdag, så du nemt og enkelt kan omdanne stuen til et forhistorisk landskab som på dinosaurernes tid.

Vælg mellem flere forskellige dinosaur temaer til fødselsdagsbordet. Begge temaer indeholder dinosaur paptallerken, dinosaur papkrus, dinosaur dug og dinosaur servietter. Hold dig til ét tema eller mix på kryds og tværs.

Pynt resten af stuen med flot dinosaur pynt i form af dinosaur balloner, swirls, dinosaur guirlande og de super seje dinosaur fodspor - er det mon en Brontosaurus flok, der har været forbi?

Top pynten med en kæmpe dinosaur ballon! Du kan vælge mellem T-rex, Brontosaurus eller Triceratops.

Fødselsdagskagen skal naturligvis også være med dinosaur tema - og her er der mange muligheder. Vi har bl.a. fundet den fineste dinosaur cake topper, muffinforme samt kagelys.

Uanset hvad, går det helt sikkert ikke stille for sig, når der inviteres til dinosaur tema fødselsdag.

 

Inspiration til Dinosaur fødselsdag

Har du også et barn, der er super optaget af fossiler og fortidens kæmper? Hvad er så mere oplagt end at invitere til en vild dinosaur tema fødselsdag.

Dæk et flot bord med matchende paptallerkner, papkrus, dug og servietter med motiv af de frygtindgydende dinosaurer som Tyrannosaurus Rex, Triceraptus og Brachiosaurus.

Gæsterne vil elske at sidde til bords med fortidens kæmper - og vil du give fødselsdagen et ekstra gear, så sætter du en af de fine festhatte ved hver tallerken.

Pynt derudover med dinosaur ballon, guirlander og naturligvis de fine dinosaur fodspor, som er et must til enhver dinosaur fødselsdag. Tro mig, de sætter fantasien igang!

Sidst men ikke mindst, så kan du lade fødselsdagskagen bestå af lækre cupcakes bagt i forme med dinosaur motiv. Pynt dem også med de flotte cupcake toppers.

3 ideer til en vild Dinosaur tema fødselsdag?

Her får du 3 ideer til, hvordan du let og enkelt kan gøre dinosaur fødselsdagen endnu vildere, endnu sjovere og få gæsterne til at måbe endnu mere.

  1. Mangler I et udflugtssted, er det oplagt at tage en tur ind på Zoologisk Museum i København. Her kan man bl.a. se skeletter af dinosaurer i fuld størrelse. I kan naturligvis gå rundt på egen hånd, men det er også muligt at booke en rundvisning med en af museets mega seje medarbejdere.
  2. Her finder du en gratis side med dinosaurer lyde, som du diskret kan sætte til at spille i baggrunden – hvor længe mon der går, inden nogen lægger mærke til lydene? Skaber en fantastisk stemning!
  3. Lav flotte dinosauræg som dekoration ved at koge nogle æg, til de er helt hårdkogte. Knus skallen lidt og ”marmorér” dem med lidt grøn frugtfarve. Brug dem som pynt på bordet enkeltvis eller læg dem i små hjemmelavede reder af græs, mos og pinde.

Aktiviteter til Dinosaur fødselsdag

Når du inviterer til dinosaur tema fødselsdag er det altid en god ide at lave aktiviteter i tråd med temaet. Her får du et par aktiviteter til dinosaur fødselsdagen, der både er sjove og lærerige.

1. Dinosaur skattejagt

Skattejagt er en oplagt aktivitet til alle børnefødselsdage og med lidt god fantasti, kan du nemt lave poster i tråd med fødselsdagens tema. Til dinosaur fødselsdag er det oplagt at lave følgende poster

2. Dekorér dinosaur småkager 

Bag en ordentlig stak småkager formet som Brontosaurus ved hjælp af vores fine kageudstikker. Lad dernæst gæsterne kreativitet få frit løb og lad dem dekorere deres helt egen dinosaur kage. 

Udover småkagerne kræver det blot glasur i forskellige farver samt et lille udvalg af krymmel.

3. Grav efter dinosaur knogler

Denne aktivitet er virkelig populær til dinosaur fødselsdag og super let at arrangere - specielt hvis du i forvejen har en sandkasse.

Det handler ganske enkelt om at grave forskellige ben ned i sand, som børnene så skal finde. Kender du eks. nogen med en samling af gamle fossiler og kranier, kan du jo spørge vedkommende, om I må låne et par ting. Alternativt, så kan ben fra spareribs sagtens gå. Det hele ligger i fantasien!

At grave efter dinosaur knogler er en super fin aktivitet i sig selv, men den kan også nemt indgå som en af posterne i skattejagten.

4. Dinosaur Festleg

Sidst men ikke mindst, vil vi nævne den sjove festleg, som også kan købes her i shoppen. Legen er en variant af den velkendte 'Sæt Halen på Æslet' blot tilpasset dinosaur fødselsdag. Nu gælder det istedet om at sætte dinosaurens pig det rette sted på dinosaurens ryg. 

Spillet indeholder alt, hvad du skal bruge, til 12 personer.

Shop pynt til Dinosaur fødselsdag online

Hos Feststemning.dk er det nemt og enkelt at shoppe dinosaur pynt online. Sæt dig godt til rette og kig sortimentet igennem.

Savner du noget dinosaur pynt i vores sortiment, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil meget gerne forsøge at skaffe pynten hjem til dig.

Send os en mail på kontakt@feststemning.dk