0

40 års fødselsdag

Velkommen til siden med alt i flot 40 års fødselsdag pynt.

Alle kender til udtrykket 'Fyrre, Fed og Færdig', men det er de færreste, der reelt føler sig sådan, når den runde 40 års fødselsdag nærmer sig.

Spørger man den ældre generation husker de ofte 40'erne som et fantastisk årti.

Usikkerheden fra 20'erne og 30'erne er forsvundet, familien er stiftet, og man har fundet sig godt tilrette på arbejdsmarkedet. Man går derfor ind i 40'erne med en mere afslappet tilværelse til livet. 

Prioriteterne er på plads, og det går stadig stærkt - men i et mindre hæsblæsende tempo end 30'erne, hvor fundamentet til resten af livet ofte bygges op både professionelt og privat.

40'erne kan derfor nydes i et mere stille og roligt tempo end de tidligere årtier.

Hvis ikke, det er værd at fejre, så ved jeg ikke, hvad der er:-)

Uanset, om du har et ønske om et brag af en 40 års fødselsdag med venner og familie eller gerne bare vil holde det småt med de allernærmeste, så finder du her på siden alt i pynt og bordpynt til 40 års fødselsdag.

Så shop ind til 40 års fødselsdag og gå ind i det nye årti med åbne arme.

Inpiration til 40 års fødselsdag

Alder er en spøjs ting! Når vi er yngre, ser vi frem til roen og erfaringen, der kommer med at blive ældre. Når vi kommer op i årene, længes man tilbage til ungdommens uskyld og uforpligtende tilværelse.

40'erne er årtiet midt imellem det at være 'ung' og 'gammel'. Her begynder vi at kunne nyde det, som vi har bygget op igennem årene, istedet for konstant at jage vores næste træk.

Derfor skal vi huske også at fejre vores 40 års fødselsdag. Fejre at vi er nået til et godt sted i livet. Fejre alle minderne og de gode dage, som vi indtil nu har haft. Fejre at der stadig er en masse at opleve.

Når der skal holdes 40 års fødselsdag, skal det naturligvis være med flot pynt og bordpynt. Her finder du det hele - både med og uden tallet 40.

Dæk eksempelvis et flot bord med matchende papkrus, tallerkner, servietter, konfetti og bordkort. Du kan vælge mellem guld tema, den populære farve rosegold eller det mere festlige og glitrende tema.

Hæng de store og skinnende tal balloner op på væggen. Vælg mellem farverne guld, sølv og rosegold.

Find dernæst din favorit blandt mit øvrige 40 års pynt med guirlander, papir rosetter, swirls og balloner. 

Så er scenen sat til et brag af en 40 års fødselsdag.

10 fordele ved at blive 40 år

Når man sidder i sine unge 20'ere og kigger frem, er ens egen 40 års fødselsdag ikke noget, man ser frem til. Men der er masser af fordele ved at blive 40 år

  1. Du har med alt sandsynlighed nu råd til at købe det, som du ikke havde råd til tidligere
  2. Du er mere ligeglad med, hvad andre tænker om dig, da du hvilker meget mere i dig selv
  3. Du bekymrer dig mindre, da du i årernes løb højst sandsynligt har prøvet lidt af hvert
  4. Det er blevet meget lettere at gå i byen! I de unge dage handlede byture ofte om at gå fra sted til sted for sidst på aftenen at 'score'. Nu handler det mere om kvalitetstid med vennerne over en god drink, hvilket er meget mere afslappende
  5. 40'erne er smørhullet mellem ung og gammel. Det er nu, at du begynder at høste af dine erfaringer, mens du stadig har uanede muligheder foran dig
  6. Du kender dine styrker og svagheder og er fuldt ud klar over, at du hverken kan eller skal være god til det hele
  7. Du er blevet mere bevidst om, hvad der betyder noget i livet
  8. Du går i lige præcis det tøj, som du har lyst til og ved, at sålænge det klæder din krop, går det ikke af mode!
  9. Du sætter mere pris på, hvad dine forældre har gjort for dig. Efterhånden som vores egne børn vokser op, går det pludselig op for os, hvilke afsavn vores egne forældre har haft - og det kan man ikke andet end være enormt taknemmelig for
  10. Du ved, at det aldrig er for sent at få nye venner, en ny hobby eller skifte karrierespor

Så omfavn 40'erne og indtag et af de bedste årtier i dit liv med et brag af en 40 års fødselsdag med god mad og drikke til langt ud på natten i selskab med venner og familie - og glem ikke den 40 års fødselsdag pynt til en flot og festlig ramme!

Shop pynt til 40 års fødselsdag online

På Feststemning.dk kan du i ro og mag se hele det fine udvalg i pynt og bordpynt til 40 års fødselsdag igennem. Her er ingen stress og jag.

Bestiller du pynten inden kl.13.30 på en hverdag, sender jeg dine varer afsted samme dag. Jeg sender kun med GLS, hvilket betyder, at du har den flotte pynt allerede næste hverdag. Køber du for mere end 499 kr., sender jeg gratis til din nærmeste pakkeshop.

Jeg er i tæt dialog med mine leverandører for hele tiden at kunne tilbyde dig det flotteste og bedste 40 års pynt. Leder du imidlertid efter noget helt specifikt pynt til 40 års fødselsdag, som jeg ikke har i mit sortiment, er du mere end velkommen til at kontakte mig ganske uforpligtende. Så skal jeg se, om jeg ikke kan skaffe det hjem til dig.

Du kan kontakte mig på kontakt@feststemning.dk eller på tlf 24485655.