0
Konfirmation

Konfirmation

Velkommen til siden med mit flotte og festlige udvalg i både pynt og bordpynt til konfirmation. 

Konfirmation er en af de allerførste store begivenheder, som vi husker resten af livet, og netop derfor skal der pyntes flot op.

Forberedelser til konfirmationen står ofte på i månedsvis. Når invitationerne er sendt ud, lokalet er booket, maden er bestilt og det helt rigtige tøj er fundet - så er det tid til at finde det helt rigtige pynt og bordpynt til at skabe den rette ramme for den kommende konfirmation.

Uanset, om du ønsker en elegant borddækning i farverne sort og guld, tøset pynt i pink og lyserød eller bordpynt i den populære farve rosegold, så er jeg sikker på, at du finder pynten til den kommende konfirmation lige her.

Udover pynten her på siden vil jeg også anbefale dig at tage et kig på mine øvrige festartikler.

Til sidst er blot tilbage at ønske et stort tillykke med den forestående konfirmation:-)

Gør pynten til konfirmationen personlig

Det er oplagt at lade konfirmationspynten understrege konfirmandens personlighed.

Inden du begynder at søge nettet tyndt for pynt og bordpynt til den kommende konfirmation, er det derfor godt givet ud at gøre sig et par tanker inden. 

Derudover er der et hav af måder, hvorpå du kan gøre pynten endnu mere personlig, og jeg giver dig her mine tre bedste tip

1. Forslag til personlig pynt til konfirmation - Bogstav balloner

Bogstav balloner er geniale, hvis man ønsker at gøre pynten personlig. Du kan vælge at skrive konfirmandens navn, konfirmandens yndlingsudtryk eller lave konfirmandens eget hashtag på Instagram ved at smide en #-ballon foran. Super sjovt, nemt og dekorativt pynt!

2. Forslag til personlig pynt til konfirmation - Billeder

Konfirmanden vil muligvis hade denne ide - men alle andre vil elske den! Print de fineste billeder fra konfirmandens liv lige fra baby til nu og brug dem som en del af pynten. 

Jeg ved, at det frister, men for konfirmandens skyld bør du gå uden om dem med bar numse, savl i mundvigen osv. Når de fineste billeder er fundet, kan du printe dem i forskellige størrelser og bruge dem til pynt på nedenstående måder

3. Forslag til personlig pynt til konfirmation - Bordpynt

Lad bordpynten afspejle konfirmandens interesse. Er den altoverskyggende interesse eks. fodbold, kan det være sjovt at dække op med fodbold konfetti. Spiller konfirmanden badminton, kan man bruge badmintonbolde - og jeg er helt med på, at de ikke er det kønneste bordpynt, men det er sjovt, anderledes og ikke mindst personligt!

Hvorfor holder vi konfirmation?

Konfirmation finder typisk sted i 7. eller 8. klasse. Her får det unge menneske mulighed for ved konfirmationen at bekræfte sin dåb og dermed bekræfte, at man stadig gerne vil være en del af kirken. Samtidig er konfirmationen et overgangsritual fra at være barn til at være voksen.

I gamle dage var selve den kirkelige handling den centrale del af konfirmationen, mens man idag ser, at den efterfølgende fest, gaver samt Blå Mandag fylder mere og mere.

Uanset hvad der fylder mest, er det en dejlig dag for både konfirmand, forældre og gæster, der giver anledning til at samles og fejre det unge menneske.

Nonfirmation som alternativ til konfirmation

Nonfirmation har det seneste årti vundet mere og mere frem som alternativ til konfirmation. Det er et begreb, der dækker over, at nogle unge fravælger den kirkelige konfirmation men stadig ønsker at markere overgangen fra barn til voksen.

Selvom unge idag har et stort ønske om at skille sig ud og sætte deres personlige præg, så er en konfirmation ofte meget traditionel med den kirkelige handling efterfulgt af fest med mange taler.

En nonfirmation er derimod endnu ikke sat på formel, og det er derfor endnu lettere at gøre den til sin helt egen. En del unge holder stadig fast i festen men frabeder sig eks. taler, sange og andre festlige indslag, mens andre vælger at tage ud og rejse med familien som markering på overgangen fra barn til voksen.

Mulighederne er mange, men holdes der fast i festen - uanset om det er konfirmation eller nonfirmation - så er pynten bare en rigtig god måde at vise sin personlighed frem på...og den kan ingen efterligne!

Få leveret pynten til konfirmationen hurtigt og billigt

Når du har fundet alt, hvad du skal bruge af pynt og bordpynt til konfirmationen, skal jeg nok sørge for, at det kommer frem til dig hurtigt og sikkert.

Jeg sender kun med GLS og for 35 kr. i fragt kan du så sendt din ordre til pakkeshop. Har jeg din ordre kl.13.30 (hverdag), sender jeg dine varer samme dag, så du har dem allerede næste hverdag.

Så kan du sætte hak ved pynten på din liste og gå videre til næste punkt i forberedelserne til den kommende konfirmation.