0

Polterabend Pynt

Alt i polterabend pynt til en festlig aften i kærlighedens tegn.

Her på siden finder du det mest flotte, festlige og feminine polterabend pynt til et brag af et polterabend, når den kommende bruds sidste aften som fri kvinde skal fejres.

Står du overfor at skulle arrangere et polterabend, går du en sjov tid i møde. Der skal inviteres gæster, bookes events og kræses for den kommende brud - og så skal der naturligvis findes det fineste polterabend pynt.

Jeg har støvsuget markedet for det bedste og lækreste polterabend pynt, så du let og enkelt kan arrangere en aften, der kan sende den kommende brud ind i ægteskabet med et brag.

Det meste af mit polterabend pynt er fra det eksklusive mærke Ginger Ray, som er kendt for sin lækre kvalitet, hvilket både kan ses og mærkes.

Start dagen med en lækker brunch og dæk bordet med matchende paptallerkner, kopper og servietter med teksten Team Bride. Jeg har hele to forskellige temaer af vælge imellem - begge i en sart lyserød med skrift i rosegold.

Skal I på farten hele dagen og nyde frokosten i det fri, er det oplagt at medbringe enten servietter eller paptallerkner for at gøre stemningen lidt mere festlig:-)

Skal pynten peppes lidt op, så har jeg også både paptallerkner, papkrus, konfetti og den fineste cake topper med tissemand...super sjov måde at lade bruden tænke lidt over, hvad hun går glip af i fremtiden:-)

 

 

Skab den rette stemning med polterabend pynt

Sæt stemningen for en begivenhedsrig dag med bruden i centrum ved at pynte flot op.

Måske starter I hjemme med brunch? Måske skal I efter en hel dag på farten holde resten af festen hjemme? Måske er planen, at I kun skal holde et kort pitstop hjemme for at lade fødderne hvile lidt, imens I nyder et glas champagne – for dernæst at klæde om og atter sætte kursen mod byen for middag og drinks.

Uanset planen, skal du ikke undervurdere effekten af festligt polterabend pynt, når I skal sende jeres veninde godt afsted på rejsen fra frøken til frue.

Tag eksempelvis et godt kig på mit Team Bride pynt, som er en fantastisk lækker og gennemført serie, når der virkelig skal pyntes flot op til et forestående polterabend. Du finder alt til bordet samt guirlander og balloner - alt med stil og i en lækker rosegold farve.

Hvis du ikke er så meget til mit Team Bride pynt, kan du tage et kig på det fine Bride to Be pynt. Her finder du bl.a. de skønneste Bride to be Balloner.

Til erhvert polterabend hører sig natuligvis også det obligatoriske polterabend pynt. Enhver skal vide, hvem den heldige pige er, og det kan kun gøres på én måde - nemlig ved at klæde hende ud. Der findes meget forskelligt polterabend udklædning lige fra oppustelige tissemænd til at binde om maven til mere diskret pynt. Jeg har her i shoppen ikke det store udvalg af polterabend udklædning, hvilket skyldes, at jeg egentlig ikke selv bryder mig så meget om det. Jeg har dog både Bride to Be skærf i forskellige udgaver samt en sød hårbøjle med teksten Bride. Den vilde og frække polterabend udklædning skal du dog finde andre steder.

Sætter den kommende brud pris på minder, er bogen 'Goodbye Miss - Hello Mrs' perfekt som scrapbog på dagen. Lad alle gæsterne i løbet af dagen skrive små gode råd til livet som frue - og sæt efterfølgende billeder fra dagen i bogen. Det vil være et kærligt minde for livet.

Udover de lækre ting her på siden, kan du også tage et kig på mine festartikler, hvor du finder pompoms, lanterner og honeycombs, som vil være et skønt supplement.

Ideer til polterabend

Inden I beslutter jer for, hvad I skal lave på selve dagen, er det en god ide at få gjort sig nogle tanker om, hvad bruden kan lide. Det kan være en sjov ide at få bruden til at prøve noget nyt eller rykke hendes grænser – men husk at gøre det med måde. I sidste ende er det brudens fest, og hun skulle gerne kigge tilbage på den med glæde.

Jeg har samlet et par forslag til, hvad et polterabend kan byde på afhængig af brudens temperament.

Ideer til en aktiv polterabend: Poledance, Stand Up Paddling eller Bridgewalking

Ideer til en kreativ polterabend: Croquis, indspilning af sang og musikvideo eller keramik

Ideer til en kulinarisk polterabend: Lær at lave flødeboller, cocktailkursus eller vinsmagning

Ideer til en wellness polterabend: Spa, make-up kursus eller massage

Ideer til en alternativ polterabend: Håndlæsning, virtuel reality eller byvandring

Gode råd til polterabend

At arrangere et polterabend kan være en stor mundfuld. Der er meget at tænke på i ønsket om at skabe den bedste dag for den spændte og forventningsfulde brud. Det hænder, at mindre detaljer bliver overset eller glemt i forbifarten.

Jeg har derfor lavet en lille liste over ting, som I helst ikke må glemme på dagen.

Taxapenge

Sørg altid for at have penge til at bruden kan tage en taxa hjem sent om aftenen. Det hænder, at bruden er kommet så hurtigt af sted om morgenen, at hun ikke har fået sin pung med, og så er det jeres ansvar at sørge for, at hun kan komme trygt og godt hjem.

Scrapbog fra dagen

Tiden på en polterabend flyver af sted, og det kan være svært at nå at opfange det hele i sin glædesrus og med adrenalinen kørende. En god ide er derfor efterfølgende at samle billeder, materiale og hilsner fra gæsterne i en scrapbog, som bruden kan tage frem igen og igen.

Polterabend pynt

Uanset om I holder det meste af dagen hjemme, eller I kun er hjemme i et par timer for at slappe lidt af og lade batterierne op igen, så sørg for at skabe den rette stemning med polterabend pynt.

Den rette ramme for festen gør festen lidt festligere, får gæsterne til at føle sig godt tilpas og lægger op til timevis af hygge, nærvær og grin.

Historien bag polterabend

Polterabend er oprindeligt et tysk ord sammensat af ”Polter” og ”Abend”, der betyder henholdvis ”Larme” og ”Aften”, hvilket må siges at være meget sigende for et traditionelt dansk polterabend.

I Danmark begyndte man at afholde polterabend i 1980’erne, og i dag er det en stærk tradition, der ikke er til at komme udenom i forbindelse med bryllup.

Idag kender vi et polterabend som en festlig dag med bruden (eller gommen) i centrum med sjov og spas. I gamle dage var polterabend dog en tradition, hvor venner og familie samledes uden for det kommende brudepars bopæl for at knuse porcelæn som et symbol på lykke. Ved at samle skårene op i fællesskab viste det kommende brudepar, at de også i fremtiden vil bukke og skrabe for hinanden. Traditionen med at knuse porcelæn er stadig en del af de tyske traditioner.

Fandt du ikke den polterabend pynt, som du søgte?

Hvis du gik forgæves efter noget pynt til det kommende polterabend, er du velkommen til at skrive eller ringe til mig.

Jeg vil altid gerne forsøge at skaffe det helt rigtige pynt hjem til dig.

Du kan fange mig på tlf. 24485655 alle hverdage imellem kl.10 og 15.

Du er også velkommen til at sende en mail på kontakt@feststemning.dk, som jeg vender tilbage på hurtigst muligt.