Kæreste du! Shoppen er i gang med at blive overdraget til nye ejere, og det er derfor ikke muligt at bestille ordrer pt.
0

Studenterpynt

Her på siden finder du alt i studenter pynt til din studenterfest!

Studenterne har knoklet i mange år, og nu står de alle med en bestået eksamen, og sommeren ligger for deres fødder med uanede muligheder.

Inden, de dog kommer så langt, skal der først holdes en studenterfest, hvor venner og familie kan lykønske studenten med studenterhuen.

Til studenterfesten skal der natuligvis pyntes op, og her på siden har jeg samlet et stort og flot udvalg af studenterpynt i de traditionelle farver rød og blå.

Den skønne studenter pynt er velegnet både til festen med familien samt de efterfølgede fester med alle vennerne. 

I mit sortiment finder du alt i både pynt og bordpynt med røde og blå studenterhuer. Derudover har jeg en masse øvrige festartikler i matchende farver, som også bidrager til en festlig stemning, når den nyudklækkede student skal fejres.

Sidst men ikke mindst finder du også alt til candy baren til studenterfesten i form af isbægre, kageflag og de fineste bolcher med motiv af studenterhue.

Har du et ønske om at pynte op med andre farver til studenterfesten end de traditionelle farver i rød og blå, vil jeg anbefale dig at tage et kig på mine øvrige festartikler

Til sidst er der kun tilbage at ønske et stort tillykke med huen og en skøn studenterfest.

Studenter pynt til studenterfest

Når studenterhuen sættes på hovedet som kulminationen på års hårdt arbejde, er det en selvfølge, at det skal fejres med et brag af en studenterfest - og ofte ikke bare én!

Tiden efter er et sandt eldorado af studenterfester.

Der er den traditionelle studenterfest med familien, selve køreturen med klassen, og så er der alle abefesterne med vennerne.

Uanset typen af studenterfest, skal der naturligvis pyntes flot op med studenterpynt.

Du kan vælge at gå all-in på pynt til studenterfesten eller holde det mere enkelt. 

Nedenfor giver jeg inspiration til flot og festligt studenterpynt, der gør det let at omdanne festlokalet eller haveteltet til en festlig ramme for studenterfesten - og som ikke koster en bondegård.

1. Forslag til studenter pynt: Bordpynt

Lad gæsterne tage plads ved et flot og festligt bord til studenterfesten dækket med både bordløber og strøpynt med studenterhuer. Dæk derudover bordet med friske blomster og matchende servietter.

Når festerne med vennerne skal løbe af staben, kan den fine service byttes ud med engangsservice. Det er langt mere praktisk til de vilde fester, og så slipper de unge mennesker også for at tage opvasken den efterfølgende dag.

2. Forslag til studenter pynt: Balloner

Balloner er en nem og billig måde at pynte op på - og studenterfesten er ingen undtagelse.

Personligt synes jeg, at mine ballonsæt 'STUDENT 2022' i forskellige farver er et must til årets studenterfester, men der er også mange andre skønne balloner at vælge imellem.

Husk, at bruge gelen Hi Float, hvis du vælger at puste latex balloner op med helium. Hi Float lægger sig som en hinde i ballonen og holder dermed længere på din helium. Uden Hi Float svæver latex balloner ca. 7 timer. Denne svævetid forlænges med op til 25 gange ved brug af Hi Float. Hi Float er ikke nødvendig i folie balloner, da de fint holder på helium og har en svævetid på flere dage.

3. Forslag til studenter pynt: Pynt

Udover bordpynt og balloner har jeg en masse andet festligt pynt til studenterfest!

Tag eksempelvis et kig på mine fine guirlander og serpentiner med Dannebrog og studenterhuer. Eller hvad med crepe rullerne?

Derudover er papir rosetter, papir pompoms og honeycombs altid dekorative - og de fåes naturligvis i en flot rød og blå farve. Du kan vælge at holde dig til en type pynt eller kombinere på kryds og tværs for en mere varieret og personlig oppyntning.

Ønsker du studenterpynt i andre farver, kan du tage et kig på alle mine festartiker lige her.

4. Forslag til studenter pynt: Det sjove

Når alt det traditionelle studenterpynt er på plads, kunne det være sjovt også at gøre plads til lidt af det sjove.

Tag eksempelvis mit lametta forhæng i enten rød eller blå og hæng det som dørforhæng, som gæsterne skal gå igennem for at komme ind til lokalet. 

Vælger du at lave en hjemmelavet selfie boks, kan du også snildt bruge det som baggrundsvæg. Læg derudover de fine selfie sticks på et bord til fri afbenyttelse. Det giver nogle vildt sjove billeder fra festen! - og gæsterne vil få et godt grin, mens de finder den helt rette posering.

5. Forslag til studenter pynt: Slik buffet

Skal desserten til studenterfesten være en overdådig candy buffet, så er det oplagt at tænke den ind som en del af den øvrige studenterpynt.

Brug de fine skeer til at sætte i skålene med slik. Fyld popcornbægrene i samme farve med lækre kiks eller småkager og sæt de små snackskåle med studenterhuer frem til is.

Studenterhuen og dens mange regler

Når årets studenter udklækkes, er det tradition, at man får hue på i den farve, som repræsenterer sin uddannelse.

Med huen følger et meget omfattende sæt regler for, hvornår samt hvilke hak man kan få i sin studenterhue. Jeg har her samlet de 5 mest kendte studenterhue regler

1. Det bringer uheld at bære sin studenterhue, inden man har bestået sin sidste eksamen

2. Det bringer held at lade alle sine kammerater skrive en hilsen i huen

3. Klassekammeraten med henholdsvis det største og mindste hattemål skal give en kasse øl til klassen

4. Ryger man til udpumpning efter en af de utallige studenterfester, skal hele huens skygge klippes af

5. For hver gang, man fester lige til solopgang, skal studenterhuens svedbånd have et hak

Køb studenterpynt online

Hos Feststemning.dk er det nemt for dig at sidde hjemme i ro og mag og udvælge præcis den studenterpynt, der vil skabe de rette rammer for jeres kommende studenterfest.

Jeg leverer din studenter pynt inden for 1-2 hverdage med GLS. Den hurtige levering gør også, at jeg hurtigt kan få varerne frem til dig, hvis du i sidste øjeblik finder ud af, at du skal bruge noget mere studenterpynt.