0

Servietter

Velkommen til siden med flotte servietter til enhver anledning!

Her finder du servietter til alle livets små og store begivenheder. 

Så uanset, om du leder efter servietter til baby shower, servietter til barnedåb, servietter til 1 års fødselsdag, servietter til konfirmation, servietter til polterabend, servietter til fødselsdag eller servietter til fest - så er du kommet til det helt rigtige sted.

Derudover har vi samlet et stort udvalg af ensfarvede servietter i alle regnbuens farve. Brug dem enkeltvis eller sæt flere nuancer sammen til en flot borddækning.

Leder du efter servietter til børnefødselsdag, har vi et meget stort udvalg af billige servietter til temafest for enhver smag. Så uanset, om dit barn er til Enhjørning, Spiderman, Gurli Gris eller Paw Patrol, så finder du dine servietter her.

Sidst men ikke mindst, har vi også et flot udvalg af servietter til årets forskellige højtider eks. juleservietter og servietter til både nytår, studentergilde og Eid.

Kort & Godt Om Mine Servietter

Hos Feststemning.dk finder du servietter til enhver anledning lige fra babyshower til barnedåb, polterabend og jul.

Fælles for alle vores servietter er, at de er papirsservietter i god kvalitet.

Størstedelen af vores servietter er frokostservietter, der måler 33 cm x 33 cm. Hvis intet andet er angivet under produktet, kan du regne med, at servietten er en frokostserviet.

Derudover har jeg også kageservietter/kaffeservietter, der måler 25 cm x 25 cm. Såfremt en serviet er en kageserviet/kaffeserviet vil dette være angivet enten i produktnavnet eller selve produktteksten.

Derudover har vi flere servietter, der er udformet på anden vis end den traditionelle, kvadratiske serviet eks. vores juleservietter formet som henholdsvis julestok og juletræ.

Servietter Til Enhver Anledning

Servietter er måske ikke lige det allerførste, som du tænker, når du skal til at planlægge din kommende fest, men servietter er ikke til at komme udenom, når du skal skabe en flot og festlig borddækning.

Servietternes primære formål er naturligvis at sikre, at gæsterne har noget at tørre mund og fingre i, men udover at tjene et hygiejnemæssigt formål, så kan servietter så meget mere! De kan nemlig understøtte den ramme og stemning, som du ønsker at fremelske.

Står du overfor at skulle holde en bedårende 1 års fødselsdag, kan servietterne understøtte denne skønne stemning, når du vælger nogle med tallet 1. Det samme gør sig gældende med de øvrige milepæls-fødselsdage, hvor fødselaren runder enten 18 år, 30 år, 40 år eller 50 år.

Står I overfor et kommende studentergilde, er det oplagt at dække op med servietter med motiv at studenterhue på, mens mine servietter med teksten ’Team Bride’ er det perfekte valg til et festligt polterabend.

Servietter Til Børnefødselsdag

Vi har et stort udvalg af servietter til børnefødselsdag, som gør det lidt sjovere, når enten der skal uddeles kage i børnehave/skole, eller når kammeraterne skal med hjem.

Alle vores servietter til børnefødselsdag er med tema, og der er et tema for alle fødselarer, uanset om fødselaren elsker Supermand, Batman, Havfruer, Ninjago, Enhjørninger, Gravko, Heste eller noget helt andet.

Vores servietter til børnefødselsdag er altid en del af et større tema. Så det er muligt at få matchende engangsservice, dug, konfetti og øvrigt pynt til servietterne, hvis du ønsker at gå all-in på temafest til den kommende børnefødselsdag.

Ensfarvede Servietter

Hvis du kører med et specifikt farvetema til din næste fest, skal servietten naturligvis også matche.

Her i shoppen har vi servietter i alle farver, og du finder derfor alt inden for guld servietter, blå servietter, lilla servietter, lyseblå servietter, lyserøde servietter, gule servietter, grønne servietter, røde servietter, sølv servietter og mange mange flere.

De fleste vælger at dække bordet med lyserøde og lyseblå servietter til enten baby shower eller barnedåb.

Vores røde og blå servietter er specielt populære til studentergilder, hvor det skal fejres, at studenterhuen er i hus.

Vores sølv og guld servietter er i høj kurs til højtider som jul og nytår, og så er de også et hit til disco festen.

Du kan naturligvis bruge de ensfarvede servietter alene, men mange af mine kunder vælger faktisk at kombinere de ensfarvede servietter med vores øvrige servietter til børnefødselsdag/højtider for at få et flot og varieret look til bordet.

Fold Servietten Til Din Fest

Det er altid et stort hit, hvis foldningen af servietterne matcher selve anledningen.

Youtube bugner med videoer og ideer til, hvordan du kan folde dine servietter.

Nedenunder har vi samlet forslag til, hvordan du kan sjovt og festligt kan folde dine servietter til specifikke anledninger

Servietter til barnedåben

Til barnedåben er det oplagt at folde dine servietter som en sød babyskjorte. Fold servietten i enten lyserød eller lyseblå afhængig af, om det er en dreng eller pige.

Servietter til brylluppet eller den romantiske anledning

Fold røde servietter til drømmebrylluppet, Valentines Day og polterabend som hjerter. Servietter foldet som hjerter vil understrege den romantiske stemning til festen, hvor kærligheden er i højsæde.

Servietter til sommerfesten

Fold dine servietter som enten roser eller sommerfugle til sommerfesten, havefesten eller festen med Hawaii tema. Disse foldninger kræver, at man er lidt ferm på fingerspidserne, men til gengæld bliver servietterne super smukke!

Servietter til julefrokosten

Til at sprede den perfekte julestemning til julefrokosten, kan du folde dine servietter som juletræer. Læg også en julestok og en mindre grangren ved servietten for en flot borddækning.

Servietter til enhver anledning

Servietter foldet som bestikpung kan bruges til enhver anledning. Bestikpungen er let og elegant og et godt alternativ til at den normale borddækning, hvor bestikket lægges på hver side af tallerkenen.

Shop Servietter Online Hos Feststemning.dk

Hos Feststemning.dk finder du et stort og varieret udvalg af servietter til enhver anledning og køber du her i biksen, er du med til at støtte en mindre webshop, der er 100% danskejet.

Shoppen har åbent 24 timer i døgnet, så du skal ikke stresse rundt for at finde dine servietter mellem kl.9-17 i den traditionelle åbningsbutik. I stedet kan du købe dine servietter online, når det passer dig, uanset om det så måtte være mandag formiddag kl.10 eller torsdag aften kl.21, når ungerne er lagt.

Når du har fundet de helt rigtige servietter til din borddækning, lagt dem i kurven og gennemført ordren, kan vi garantere, at de er hurtigt fremme.

Skal du også have øvrigt pynt, kan du med fordel shoppe for mere end 499 kr. Så sender vi nemlig fragtfrit til en GLS pakkeshop efter dit valg.