0

Servietter

Velkommen til siden med flotte servietter til enhver anledning!

Her finder du servietter til alle livets små og store begivenheder. 

Så uanset, om du leder efter servietter til baby shower, servietter til barnedåb, servietter til 1 års fødselsdag, servietter til konfirmation, servietter til polterabend, servietter til fødselsdag eller servietter til fest - så er du kommet til det helt rigtige sted.

Derudover har jeg samlet et stort udvalg af ensfarvede servietter i alle regnbuens farve. Brug dem enkeltvis eller sæt flere nuancer sammen til en flot borddækning.

Leder du efter servietter til børnefødselsdag, har jeg et meget stort udvalg af billige servietter til temafest for enhver smag. Så uanset, om dit barn er til Enhjørning, Spiderman, Gurli Gris eller Paw Patrol, så finder du dine servietter her.

Sidst men ikke mindst, har jeg også et mindre udvalg af servietter til årets forskellige højtider eks. Halloween, jul og nytår.

Fold servietten så den passer til din fest

Det er altid et stort hit, hvis foldningen af servietterne matcher selve anledningen.

 Youtube bugner med videoer og ideer til, hvordan du kan folde dine servietter.

Nedenunder har vi samlet forslag til, hvordan du kan sjovt og festligt kan folde dine servietter til specifikke anledninger

Servietter til barnedåben

Til barnedåben er det oplagt af folde dine servietter som en sød babyskjorte. Fold servietten i enten lyserød eller lyseblå afhængig af, om det er en dreng eller pige.

Servietter til brylluppet eller den romantiske anledning

Fold røde servietter til drømmebrylluppet, Valentines Day og polterabend som hjerter. Servietter foldet som hjerter vil understrege den romantiske stemning til festen, hvor kærligheden er i højsæde.

Servietter til sommerfesten

Fold dine servietter som enten roser eller sommerfugle til sommerfesten, havefesten eller festen med Hawaii tema.

Servietter til julefrokosten

Til at sprede den perfekte julestemning til julefrokosten, kan du folde dine servietter som juletræer. Læg også en julestok ved for en flot borddækning.

Servietter til enhver anledning

Servietter foldet som Bestikpung kan bruges til enhver anledning. Bestikpungen er let og elegant og et godt alternativ til at den normale borddækning, hvor bestikket lægges på hver side af tallerkenen.