0

Enhjørning fødselsdag

Her finder du alt i pynt og bordpynt til en skøn enhjørning fødselsdag.

Alle piger elsker enhjørninge, så hvad er mere oplagt end at tage gæsterne til børnefødselsdagen med på en magisk rejse til et univers fyldt med enhjørninge, magi, regnbuer og flotte farver.

Vi har gjort os umage med at finde det smukkeste enhjørning pynt på markedet, så du nemt og enkelt kan pynte flot op til en enhjørning fødselsdag, der tager kegler.

Vælg mellem flere smukke enhjørning temaer, når du skal dække fødselsdagsbordet. Alle temaer indeholder enhjørning paptallerken, enhjørning papkrus, enhjørning dug og enhjørning servietter.

Pynt resten af rummet med enhjørning balloner, guirlander og swirls, som vil imponere alle gæsterne. Ønsker du virkelig at overraske fødselaren er min enhjørning ballon i supersize helt perfekt.

Når tiden er inde til at servere fødselsdagskagen, har vi fundet det fineste enhjørning kagepynt, så du nemt kan lave en kage, der passer lige til temaet.

Du kan eks. vælge at prøve kræfter med vores enhjørning kagesæt og lave den ultimative enhjørning kage. Du kan også vælge at lave lækre cupcakes. Eller du kan lave flotte enhjørning småkager ved hjælp af min kageudstikker og lade gæsterne dekorere deres egen kage med glasur og krymmel.

Så klik pynt, bordpynt og kagepynt hjem til den kommende enhjørning fødselsdag idag, så du slipper for at tænke mere på det.

Mangler du lys til fødselsdagskagen, kan du finde flotte kagelys her.

Psst...vidste du, at enhjørninge elsker at springe over regnbuer, at samle stjerner, at danse med sommerfugle og at lege med prinsesser.

 

 

Alt I Flot Enhjørning Pynt

Til enhver enhjørning fødselsdag er enhjørninge, feer og regnbuer et must! Og med den rette pynt er det nemt at forvandle stuen til et magisk univers.

Vi elsker selv det smukke enhjørning pynt og tilbyder derfor hele 3 forskellige enhjørning temaer, som du kan vælge imellem

Enhjørning Pastel: Vores smukke enhjørning pastel tema er, som navnet antyder, holdt i meget fine pastel farver. Selve enhjørningen er meget fin med sin bølgende, lyserøde manke og de lange øjenvipper. Dette tema indeholder alt i matchende engangsservice samt enhjørning pynt. Så vil du have et 100% gennemgående tema med enhjørning pynt, så er dette temaet for dig.

Enhjørning: Ønsker fødselaren knald på farverne, er mit enhjørning tema det helt rigtige! Her er farverne klare, stærke og brænder igennem. Den livlige og kraftfulde enhjørning med manke og hale i alle regnbuens farver strutter af energi og spilopper og er helt sikkert klar til at tage alle gæsterne med på eventyr.

Enhjørning Regnbue: Dette dekorative tema er til dig, der ønsker et lidt mere nedtonet enhjørning tema. Temaet er mere enkelt i smukke farver og rolige mønstre med en enhjørning helt i guld som prikken over i’et. Et på én gang meget elegant og enkelt tema til enhjørning fødselsdag.

Når du har valgt dit enhjørning tema, er det oplagt at starte med at dække et magisk bord med matchende paptallerkner, papkrus, servietter og dug med enhjørninge. Udover at det er super flot og skaber den helt rigtige stemning, så sparer du efter fødselsdagen tid på opvasken.

Pynt dernæst op med enhjørning pynt i det valgte tema, som består af både guirlande, swirls og balloner.

Kombinér temaets enhjørning pynt med dekorative papir pompoms over bordet for en let og luftig oppyntning, der skaber illusionen om en flot himmel i et magisk univers, hvor der til hver en tid kan komme en enhjørning flyvende forbi – men hold godt øje, for enhjørningen er et sky og drømmende væsen, der sjældent viser sig for mennesker.

Enhjørning Kagepynt

Når fødselsdagens gæster har nydt godt af den gode mad ved det flot dækkede bord, er det tid til at imponere den med en flot og dekorativ fødselsdagskage.

Her i shoppen finder du forskellige former af enhjørning kagepynt, så du kan skabe præcis det udtryk, som du ønsker.

Du kan eksempelvis servere lækre og svampede cupcakes med lyserød glasur tilsat vores super dekorative cupcake toppers formet som et enhjørning hoved i guldglimmer. Dette er den perfekte enhjørning kagepynt, hvis der skal ekstra shine og glimmer til.

Du har også muligheden for at lave den insta-venlige enhjørning kage med vores kagesæt. Vores enhjørning kagesæt består af ialt 5 udstikkere, så du nemt kan lave både horn og ører til kagen. Derudover er der ekstra kageudstikkere med, så du også kan lave cookies formet som enhjørninger.

Hvis du ikke helt kan overskue at lave en kæmpe kage, er det også muligt at købe blot en enkelt enhjørning kageudstikker. Så kan du lave en kæmpe bunke enhjørning småkager, som vi er sikre på vil bringe stor lykke. Hvis du selv er den kreative type, kan du dekorere dem på forskellig vis i alle regnbuens farver. Alternativt kan du lade selve kagedekorationen være en aktivitet til fødselsdagen. Dette beskriver jeg nærmere i næste afsnit.

Sidst men ikke mindst er der vores flotte enhjørning kagefigur, som er en stejlende enhjørning med blafrende manke i en smuk guld/bronze farve. Figuren er perfekt som enhjørning kagepynt på toppen af en lagkage eller i midten af den store bradepandekage.

Enhjørning Ballon

Alle elsker balloner, og de er et sikkert hit til enhver fest. Derfor skal der naturligvis også være balloner til en gennemført enhjørning fødselsdag.

Her i shoppen tilbyder vi et stort udvalg af enhjørning balloner lige fra latex balloner til folie balloner i supersize samt smukke ballonbuketter.

Husk, at du sagtens kan puste mine enhjørning balloner i latex op med helium. Den gyldne tommelfingerregel er dog, at latex balloner ikke svæver mere end 7-9 timer med helium, da den langsomt siver ud af ballonen. Du kan dog forlænge ballonernes svævetid ved hjælp af Hi Float. Hi Float er en lille gel, der lægger sig som en hinde i ballonen og dermed forhindre heliummen i at sive ud. På denne måde kan du forlænge enhjørning ballonernes svævetid med op til flere dage.

Ovenstående gælder kun for almindelige latex balloner. Hvis du ønsker at puste en af vores utrolig dekorative enhjørning balloner i folie op med helium, behøver du ingen Hi Float til dette. Dette skyldes, at folie er et meget mere tætsluttende materiale end latex og derfor holder super godt på helium.

En enhjørning ballon i folie svæver gerne op til en uge – oftest længere – så der er god tid til at nyde den smukke enhjørning ballon, selv efter at fødselsdagen er overstået.

Så mulighederne for at pynte op med enhjørning balloner er mange. Du skal blot vælge, hvordan du gerne vil.

Aktiviteter Til Enhjørning Fødselsdag

Når du vælger at holde en temafest, er det oplagt at aktiviteterne til fødselsdagen understøtter temaet. Ellers ryger hele ideen med at holde temafest.

Vi har her samlet 5 enhjørning aktiviteter, der er oplagte, når der holdes enhjørning fødselsdag. De er hverken krævende at forberede eller gennemføre.

Sjov Med Skattejagt Til Enhjørning Fødselsdag

Uanset alder og tema er skattejagt altid et hit. Det fede ved skattejagter er, at de foregår udendørs, kan tilpasses børnenes alder og så får man lige tid til at rydde det værste op indenfor imens.

Skattejagten går i al sin enkelthed ud på, at enhjørningen har mistet sine magiske evner. Nu er det op til gæsterne at rejse igennem regnbuen for at finde magien igen. For hver gang gæsterne kommer til en ny farve i regnbuen, skal der løses en opgave, inden de kan gå videre.

Gæsterne starter altså yderst i regnbuen og skal igennem farverne rød, orange, gul, grøn, blå og lilla, inden de er kommet igennem.

Inden starten går til den sjoveste enhjørning skattejagt, skal gæsterne iklæde sig deres fine enhjørning festhat og lige gennemgå regnbuens farver. Så er vi klar!

1.post (Rød): Giv et kram: Eftersom alle feer er kede af, at enhjørningen har mistet sin magiske kraft, er det vigtigt, at alle er lidt ekstra søde ved hinanden. Gå derfor sammen 2 & 2 og giv hinanden et stort kram. Fortæl dernæst hvad I godt kan lide ved hinanden. Når der er tanket op på kærlighed, er det tid til at rejse videre gennem regnbuen.

2.post (Orange): Find dit eget enhjørning navn: Inden gæsterne kan bevæge sig længere ind i det magiske enhjørning univers, er det vigtigt, at de hver især får deres eget enhjørning navn. Brug et par minutter på dette og lad dernæst gæsterne dele deres nye navn med de andre - og husk, at det er kun fantasien, der sætter grænser.

3.post (Gul): Spring som en enhjørning: Enhjørningen er helt fantastisk til at springe over regnbuer - og nu er det gæsternes tur til at prøve kræfter med denne disciplin. Så byg et lille spring af, hvad du nu har liggende og lad gæsterne springe til den store guldmedalje.

4.post (Grøn): Læs besked bagfra: Print et billede af en enhjørning. Skriv næste ledetråd bag på og klip det dernæst i stykker. Nu er det op til gæsterne først at samle puslespillet for dernæst at læse næste spor bagpå.

5.post (Blå): Lav din egen enhjørning hale: Køb tyl i forskellige farver og lad gæsterne vælge deres favorit. Lad dernæst gæsterne klippe tyllen i strimler, inden disse samles i den ene ende og bindes fast om maven med elastik.

6.post (Lilla): Find ting i regnbuens farver: Inden gæsterne kan gå videre til endelig at finde skatten, skal de finde én ting i hver af regnbuens farver, som er gemt rundt i haven. Det kan være alt muligt, men en sjov ide er at have klippet stykker af enten gavebånd eller snor, som kan formes til en regnbue, når alle stykker er fundet.

Endelig er gæsterne kommet igennem regnbuen, og alle opgaver er klaret til UG med kryds og slange. Det hårde arbejde har gjort, at enhjørningen har fået sin magi tilbage - og alt er igen godt i det magiske enhjørning univers.

Nu er det tid til, at gæsterne belønnes for den hårde indsats. Giv derfor gæsterne en lille goodiebag med eks. små hårspænder i glimmer, enhjørning viskelæder og chokolade guldmønter.

Enhjørningen – Hvad Symboliserer Den Egentlig?

Ifølge fortællingerne er enhjørningen et venligt, stolt og klogt fabeldyr, der samtidig er sky og derfor sjældent lader sig finde.

Det flotte horn i panden står for styrke og healende kraft, og enhjørningen er kendt for at have en indre tro på sig selv samt styrken og modet til at være den, som den er. Den laver ikke om på sig selv, og den går aldrig med strømmen blot for at lade sig acceptere.

Det flotte enhjørning tema er derfor perfekt til den viljestærke pige, der skiller sig ud fra mængden – men som har roen og styrken til at hvile i sig selv og acceptere sig selv, for den hun er. Herfra skal lyde et stort tillykke med dagen – og ikke mindst tillykke med dig!       

Shop Enhjørning Pynt Hos Feststemning.dk

Hos Feststemning.dk kan du i ro og mag shoppe det fineste pynt til enhjørning fødselsdag på alle tider af døgnet.

Vores enhjørning pynt er nøje udvalgt og håndplukket for at gøre det let for dig at holde en flot og gennemført børnefødselsdag samt imponere gæsterne.

Shopper du for mere end 499 kr., betaler vi fragten til nærmeste pakkeshop.