0

Enhjørning fødselsdag

Her finder du alt i pynt og bordpynt til en skøn enhjørning fødselsdag.

Alle piger elsker enhjørninge, så hvad er mere oplagt end at tage gæsterne til børnefødselsdagen med på en magisk rejse til et univers fyldt med enhjørninge, magi, regnbuer og flotte farver.

Jeg har gjort mig umage med at finde det smukkeste enhjørning pynt på markedet, så du nemt og enkelt kan pynte flot op til en enhjørning fødselsdag, der tager kegler.

Vælg mellem flere smukke enhjørning temaer, når du skal dække fødselsdagsbordet. Alle temaer indeholder enhjørning paptallerken, enhjørning papkrus, enhjørning dug og enhjørning servietter.

Pynt resten af rummet med enhjørning balloner, guirlander og swirls, som vil imponere alle gæsterne. Ønsker du virkelig at overraske fødselaren er min enhjørning ballon i supersize helt perfekt.

Når tiden er inde til at servere fødselsdagskagen, har jeg fundet det fineste enhjørning kagepynt, så du nemt kan lave en kage, der passer lige til temaet.

Du kan eks. vælge at prøve kræfter med mit enhjørning kagesæt og lave den ultimative enhjørning kage. Du kan også vælge at lave lækre cupcakes. Eller du kan lave flotte enhjørning småkager ved hjælp af min kageudstikker og lade gæsterne dekorere deres egen kage med glasur og krymmel.

Så klik pynt, bordpynt og kagepynt hjem til den kommende enhjørning fødselsdag idag, så du slipper for at tænke mere på det.

Mangler du lys til fødselsdagskagen, kan du finde flotte kagelys her.

Psst...vidste du, at enhjørninge elsker at springe over regnbuer, at samle stjerner, at danse med sommerfugle og at lege med prinsesser.

 

 

Alt i flot enhjørning pynt

Til enhver enhjørning fødselsdag er enhjørninge, feer og regnbuer et must! Og med den rette pynt er det nemt at forvandle stuen til et magisk univers.

Start med at dække et magisk bord med matchende paptallerkner, papkrus, servietter og dug med enhjørninge. Udover at det er super flot og skaber den helt rigtige stemning, så sparer du tid efterfølgende på opvasken.

Hæng dernæst de dekorative papir pompoms over bordet for en let og luftig oppyntning, der skaber illusionen om en flot himmel i et magisk univers, hvor der til hver en tid kan komme en enhjørning flyvende forbi – men hold godt øje, for enhjørningen er et sky og drømmende væsen, der sjældent viser sig for mennesker.

Når gæsterne har nydt den gode mad ved det flotte bord, er det tid til at imponere dem med en flot og dekorativ fødselsdagskage. Du kan enten vælge at lave lækre muffins i de fine forme med tilhørende sticks, eller du kan lave den instagram venlige enhjørning kage med mit kagesæt.

Aktiviteter til enhjørning fødselsdag

Når du vælger at holde en temafest, er det oplagt at aktiviteterne til fødselsdagen understøtter temaet. Ellers ryger hele ideen med at holde temafest.

Jeg har her samlet 5 enhjørning aktiviteter, der er oplagte, når der holdes enhjørning fødselsdag. De er hverken krævende at forberede eller gennemføre.

Sjov med skattejagt til enhjørning fødselsdag

Uanset alder og tema er skattejagt altid et hit. Det fede ved skattejagter er, at de foregår udendørs, kan tilpasses børnenes alder og så får man lige tid til at rydde det værste op indenfor imens.

Skattejagten går i al sin enkelthed ud på, at enhjørningen har mistet sine magiske evner. Nu er det op til gæsterne at rejse igennem regnbuen for at finde magien igen. For hver gang gæsterne kommer til en ny farve i regnbuen, skal der løses en opgave, inden de kan gå videre.

Gæsterne starter altså yderst i regnbuen og skal igennem farverne rød, orange, gul, grøn, blå og lilla, inden de er kommet igennem.

Inden starten går til den sjoveste enhjørning skattejagt, skal gæsterne iklæde sig deres fine enhjørning festhat og lige gennemgå regnbuens farver. Så er vi klar!

1.post (Rød): Giv et kram: Eftersom alle feer er kede af, at enhjørningen har mistet sin magiske kraft, er det vigtigt, at alle er lidt ekstra søde ved hinanden. Gå derfor sammen 2 & 2 og giv hinanden et stort kram. Fortæl dernæst hvad I godt kan lide ved hinanden. Når der er tanket op på kærlighed, er det tid til at rejse videre gennem regnbuen.

2.post (Orange): Find dit eget enhjørning navn: Inden gæsterne kan bevæge sig længere ind i det magiske enhjørning univers, er det vigtigt, at de hver især får deres eget enhjørning navn. Brug et par minutter på dette og lad dernæst gæsterne dele deres nye navn med de andre - og husk, at det er kun fantasien, der sætter grænser.

3.post (Gul): Spring som en enhjørning: Enhjørningen er helt fantastisk til at springe over regnbuer - og nu er det gæsternes tur til at prøve kræfter med denne disciplin. Så byg et lille spring af, hvad du nu har liggende og lad gæsterne springe til den store guldmedalje.

4.post (Grøn): Læs besked bagfra: Print et billede af en enhjørning. Skriv næste ledetråd bag på og klip det dernæst i stykker. Nu er det op til gæsterne først at samle puslespillet for dernæst at læse næste spor bagpå.

5.post (Blå): Lav din egen enhjørning hale: Køb tyl i forskellige farver og lad gæsterne vælge deres favorit. Lad dernæst gæsterne klippe tyllen i strimler, inden disse samles i den ene ende og bindes fast om maven med elastik.

6.post (Lilla): Find ting i regnbuens farver: Inden gæsterne kan gå videre til endelig at finde skatten, skal de finde én ting i hver af regnbuens farver, som er gemt rundt i haven. Det kan være alt muligt, men en sjov ide er at have klippet stykker af enten gavebånd eller snor, som kan formes til en regnbue, når alle stykker er fundet.

Endelig er gæsterne kommet igennem regnbuen, og alle opgaver er klaret til UG med kryds og slange. Det hårde arbejde har gjort, at enhjørningen har fået sin magi tilbage - og alt er igen godt i det magiske enhjørning univers.

Nu er det tid til, at gæsterne belønnes for den hårde indsats. Giv derfor gæsterne en lille goodiebag med eks. små hårspænder i glimmer, enhjørning viskelæder og chokolade guldmønter.

Enhjørningen – hvad symboliserer den egentlig?

Ifølge fortællingerne er enhjørningen et venligt, stolt og klogt fabeldyr, der samtidig er sky og derfor sjældent lader sig finde.

Det flotte horn i panden står for styrke og healende kraft, og enhjørningen er kendt for at have en indre tro på sig selv samt styrken og modet til at være den, som den er. Den laver ikke om på sig selv, og den går aldrig med strømmen blot for at lade sig acceptere.

Det flotte enhjørning tema er derfor perfekt til den viljestærke pige, der skiller sig ud fra mængden – men som har roen og styrken til at hvile i sig selv og acceptere sig selv, for den hun er. Herfra skal lyde et stort tillykke med dagen – og ikke mindst tillykke med dig!       

Shop enhjørning pynt hos Feststemning.dk

Hos Feststemning.dk kan du i ro og mag shoppe det fineste pynt til enhjørning fødselsdag på alle tider af døgnet.

Min enhjørning pynt er nøje udvalgt og håndplukket for at gøre det let for dig at holde en flot og gennemført børnefødselsdag samt imponere gæsterne.

Når du har klikket din pynt hjem, går der kun 1-2 hverdage, inden du modtager det. Shopper du for mere end 499 kr., betaler jeg også fragten til nærmeste pakkeshop.