0

Kagelys

Uanset, hvor gammel man bliver, bliver man aldrig for gammel til en flot og festlig fødselsdagskage! – og uanset om kagen er en traditionel lagkage, en lækker chokoladekage eller velsmagende cupcakes, skal der fødselsdagslys på toppen.

Her på siden har jeg samlet mit udvalg af kagelys til både store og små drenge og piger.

Jeg har flotte kagelys med motiv af stjerner, dekorative fødselsdagslys med teksten ”Happy Birthday” samt de mere eksklusive lys i guld og sølv.

Alle mine fødselsdagslys er ca. 7 cm høje og kommer på en fod eller pind, så de er lette at stikke i kagen.

Så er der blot tilbage at puste lysene ud, ønske og nyde den lækre fødselsdagskage.

 

Find kagelys til enhver anledning

Der kan faktisk være mange gode grunde til, at du har et ønske om at købe kagelys. Der er mange, der tænker, at man kun kan bruge dem i anledning af en fødselsdag, men det er ikke tilfældet. Tværtimod vil man kunne bruge dem til et bredt spektrum af anledninger.

Uanset hvad du har planer om at bruge dine lys til kage til, så er du i hvert fald landet på den rette side i din jagt på dem. Her hos Feststemning.dk finder du nemlig et stort udvalg af dem. Derfor er du næsten garanteret, at udvalget også byder på noget for dig.

Når du har fundet de helt rigtige kagelys, kan du overveje, om du vil kombinere disse med noget af mine øvrige flotte kagepynt for at få et flot og varieret udseende på kagen.

Stort udvalg af kagelys til fødselsdagen

Skal du fejre en fødselsdag, er der en god chance for, at der skal serveres kage. Er det tilfældet, så skal du naturligvis sørge for, at der bliver købt lys til denne kage. Har du besluttet dig for dette, så kan du med fordel tage et kig på udvalget her på siden.

Lysene her på siden kan bruges til alle typer kager, hvorfor de selvfølgelig også kan bruges som lagkagelys. Ikke alle lysene har dog et udseende, der er fødselsdagsagtigt, men f.eks. finder du lys, der er røde og hvide, hvorfor de vil egne sig godt til dette formål.

Stort udvalg med noget for enhver smag

Når du skal vælge lys til kage, er der flere ting, der bør være i fokus. Det vigtigste er dog, at du finder lys, der stemmer overens med din smag. Samtidig anbefales det også, at du køber nogle kagelys, der passer til det tema og pynt, der er valgt til festen.

Skal du holde en fødselsdagsfest for din søn, der er vild med fodbold, er det oplagt at bruge dette som tema. Gør du det, kan du vælge vores kagelys med fodbolde. Til pigefødselsdagen finder du bl.a. mine fine kagelys i lyserød og lilla med små enhjørninghoveder på.

Er du derimod på udkig efter noget mere eksklusivt, kan vores lys i gulv eller sølv være noget for dig.

Køb kagelys med holder hos Feststemning.dk

Hvis du vil købe kagelys, bør du vælge lys med holder. Dermed er det nemt for dig at bruge dem, da du kan sætte dem direkte ned i kagen. Heldigvis finder du et stort udvalg af disse lys her på siden, hvorfor der er gode chancer for, at jeg har noget for dig.

Vær dog opmærksom på, at det ikke er alle vores kagelys, der kommer med holder. Et lille udpluk af dem kommer uden, mens andre kommer på pinde. Hovedparten af udvalget består dog at lys med holder, hvorfor du roligt kan stikke dem direkte ned i din kage.

Jeg har altid hurtig levering på kagelys

Køber du dine lys her på siden, kan du vide dig sikker på, at de er fremme hos dig inden længe. Her hos Feststemning.dk vægter jeg det højt, at mine kunder får deres ordrer hurtigst muligt.

Derfor har jeg altid en leveringstid, der lyder på blot en til to hverdage. Køber du dine kagelys før kl. 13.30 på en hverdag, sørger jeg for, at de bliver sendt samme dag.