0

Gurli Gris fødselsdag

Velkommen til siden med alt i pynt til en skøn Gurli Gris fødselsdag.

Invitér børnehaven eller familien til Gurli Gris fødselsdag og pynt festligt op med verdens mest elskede gris.

Min Gurli Gris pynt og bordpynt er ligeså skøn, spraglet og farverig som Gurli Gris' personlighed, så både store og små gæster kan ikke andet end få et smil på læberne.

Start med at dække et festligt fødselsdagsbord med Gurli Gris paptallerken, Gurli Gris papkrus, Gurli Gris dug og Gurli Gris servietter.

Du kan vælge at holde dig til ét tema eller mixe de forskellige temaer på kryds og tværs, som du har lyst til. Når der holdes Gurli Gris fødselsdag behøver pynten nemlig hverken at være velovervejet eller farvekoordineret.

Når bordet er dækket, kan du pynte resten af rummet med Gurli Gris balloner, samt flotte vimpler og guirlander.

Så få shoppet tingene hjem til Gurli Gris fødselsdag allerede idag - så kan du bruge resten af tiden på at glæde dig til at se begejstringen i fødselarens og gæsternes øjne.

Find også det perfekte fødselsdagslys til kagen lige her.

 

 

Gurli Gris Fødselsdag for de mindste

Jeg kender ikke én lille dreng eller pige, der ikke på et eller andet tidspunkt har været fuldstændig opslugt af Gurli Gris og hendes skønne univers.

Gurli Gris serien er da også helt perfekt for de mindste! Først og fremmest varer hvert afsnit ca. 5 minutter, hvilket er overkommeligt for både børn og voksne. Derudover elsker Gurli Gris og vennerne at hoppe i mudderpøle og vandpytter, og så bøvser Far Gris mindst én gang i hvert afsnit. Intet mindre end sjov og ballade for alle små spillopmagere!

Har du også en lille dreng eller pige, hvis hjerte banker for Gurli Gris og hendes skønne familie, er det oplagt at holde den næste fødselsdag med Gurli Gris tema - uanset om det er børnehaven eller familien, der kommer på besøg.

Dæk det fineste bord med både engangsservice og bordpynt med Gurli Gris. Pynt dernæst op med matchende Gurli Gris pynt bestående af balloner, guirlande og flagvimpel.

Ønsker du at gå all-in til fødselsdagen, kan du overraske fødselaren med min supershape Gurli Gris ballon...men vær opmærksom på, at den kan blive så populær, så den skal med i seng om aftenen:-)

Inspiration til Gurli Gris fødselsdag

Når der holdes temafest, er det altafgørende, at både pynt og aktiviteter er i tråd med temaet. 

Her får du mine bedste tip til, hvordan du nemt kan sikre, at der er en rød tråd fra start til slut, når du skal holde Gurli Gris fødselsdag.

Dæk bordet med Gurli Gris pynt

Bordet skal naturligvis være spækket med Gurli Gris.

Til den kreative type er der flere ideer på nettet til, hvordan man kan lave sine egne paptallerkner og papkrus med Gurli Gris.

Er man ikke den kreative type - eller har man ikke tiden - er det naturligvis oplagt at købe engangsservicen til Gurli Gris fødselsdag lige her.

Derudover er den en rigtig sjov ide at lave en mudderpøl til at lægge midt på bordet. Få fat i noget brunt filt og klip ganske enkelt en mudderpøl. Find nogle gamle gummistøvler frem, som du kan sætte ovenpå - det er i ægte Gurli Gris stil! Kom evt. nogle fine blomster i gummistøvlerne.

Mad & drikke til Gurli Gris fødselsdag

Heldigvis er grise altædende, så du behøver ikke kaste dig ud i specielle retter for at menuen passer til Gurli Gris temaet - det handler mere om måden, hvorpå den præsenteres:-)

Lad eks. gulerods- og agurkestængerne være 'grisegrønt', kald kakaoen 'muddervand' og servér chokoladekagen som 'verdens lækreste mudderkage'.

Sidst men ikke mindst er det en super sjov ide at lave de fineste Gurli Gris grisetryner af skumfiduser. Det er supernemt, og du finder opskiften lige her.

Det kræver ikke meget at sætte fantasien igang hos gæsterne!

Aktiviteter til Gurli Gris fødselsdag

Ønsker du at have et par aktiviteter i ærmet, hvis fødselsdagen trænger til lidt organiseret leg, får du mit bud på aktiviteter til Gurli Gris fødselsdag, som ikke tager hverken lang tid at forberede eller gennemføre

Shop Gurli Gris pynt online

Hos Feststemning.dk kan du i ro og mag shoppe pynten hjem til Gurli Gris fødselsdag, når det passer dig.

Jeg sender kun med GLS, og har jeg din ordre inden kl.13.30 i hverdagen, har du pynten allerede næste hverdag. Den hurtige levering gør også, at du hurtigt kan få pynten, hvis du er i sidste øjeblik.

Savner du noget specifikt Gurli Gris pynt i mit sortiment, er du altid velkommen til at hive fat i mig via mail kontakt@feststemning.dk eller give mig et kald på 24485655. Så skal jeg gøre mit allerbedste for at få det hjem til dig.