0
Balloner

Balloner

Hos Feststemning.dk elsker vi balloner!

Det skyldes, at balloner er en let, hurtig og billig måde at skabe en flot og dekorativ ramme for en festlig begivenhed. Derudover er balloner altid et hit hos både store og små.

Her på siden finder du balloner til baby shower og barnedåb, fødselsdagsballoner, balloner til polterabend, bryllupsballoner, bogstav balloner, tal balloner, tekst balloner og ensfarvede balloner.

Hæng ballonerne enkeltvis eller i klynger. Hold dig til balloner i én farve eller mix ballonerne på kryds og tværs. Pynt op med balloner ved gavebordet, i vinduet eller ved buffeten, læg dem på gulvet til fri leg eller brug ballonerne til ballondans. Mulighederne med balloner er mange.

Vi håber, at du finder de balloner, som du har brug for til din næste fest.


Produkter

Hurtig og nem oppyntning med balloner

Hvis det kniber med tiden, er balloner er en hurtig og nem måde at skabe en flot og festlig kulisse til enhver anledning.

Med vores folie balloner kan du hurtigt og enkelt forvandle en kedelig hvid væg til et festligt indslag. Folie ballonen skal blot pustes op med luft og hænges på snor – og voila, så er din hvide væg lige pludselig slet ikke så kedelig længere.

Vores latex balloner er flotte både enkeltvis og i klynger. Mix gerne ballonerne på kryds og tværs til flotte ballon-buketter for en dekorativ og varieret udsmykning.

Alle typer balloner til enhver anledning

Hos Feststemning.dk har vi balloner til enhver anledning.

Så uanset, om du leder efter balloner til baby shower og barnedåb, fødselsdagsballoner, balloner til polterabend eller bryllupsballoner, finder du dem her.

Vores latex balloner inkluderer ensfarvede balloner, balloner med flotte og farverige mønstre, balloner med konfetti og balloner med tekst på.

Derudover har vi folie balloner med både tal, bogstaver og tekst. Alle vores folie balloner kan pustes op med luft, er selvlukkende samt lette at hænge op med enten dobbeltsidet tape eller snor via de små ”ører”, der er i toppen.

Leder du efter nogen bestemte balloner?

Er du på jagt efter nogen helt specifikke balloner, som du ikke kan finde i vores webshop?

Så hiv endelig fat i os.

Vi vil gerne hjælpe med at få ballonerne hjem til dig, så du kan skabe den rette stemning til din fest.

Send os en mail med en kort beskrivelse af ballonerne til kontakt@feststemning.dk. Så vender vi hurtigst muligt tilbage.

Du er også velkommen til at ringe alle hverdage mellem kl.10 – 15 på telefon 24485655.