0
Du ønskes en rigtig god Påske. Jeg sender pakker igen tirsdag d.23 april. Alle pakker bestilt i påskedagene bliver leveret onsdag d.24.april. De bedste hilsner, Rikke

Balloner til baby shower og barnedåb

Her på siden har vi samlet alle vores flotte og dekorative balloner til baby shower og barnedåb.

Vi elsker selv balloner, da det er en let, enkel og billig måde at skabe et flot udtryk til både baby shower og barnedåb.

Vores balloner til baby shower og barnedåb er holdt i de klassiske lyserøde og blå farver. Vi har balloner med konfetti, ensfarvede balloner, balloner med tekst og balloner med mønster. Hæng ballonerne enkeltvis eller mix dem på kryds og tværs for en flot og varieret oppyntning.

Har du en kedelig væg, der trænger til et pift, kan vi varmt anbefale vores folieballoner med tekst. Alle folieballonerne kan pustes op med luft, og et sugerør er alt, du behøver. Når du har pustet luft i ballonen, hænger du den op på væggen via den medfølgende snor eller med lidt dobbeltsidet tape. Voila, så har du en flot og festlig væg klar til fejring af en lille prins eller prinsesse.

Du kan også lave din egen personlige guirlande med vores bogstavsballoner i enten rosegold, guld, sølv eller blå. Du finder vores bogstavsballoner her.

Står du overfor at skulle arrangere en baby shower, finder du vores store udvalg af baby shower pynt her.

Skal du derimod arrangere en fin barnedåb, kan du se vores flotte barnedåbspynt her.