0

Balloner til baby shower og barnedåb

Her på siden finder du alle vores flotte og dekorative balloner til baby shower og barnedåb

Vi elsker selv balloner, da det er en let, enkel og billig måde at skabe et flot udtryk til både baby shower og barnedåb.

Vi har valgt at holde ballonerne til baby shower og barnedåb i de klassiske lyserøde og blå farver.

Blandt ballonerne finder du blandt andet konfetti balloner, ensfarvede balloner, balloner med tekst og balloner med mønster.

Hæng ballonerne enkeltvis eller mix dem på kryds og tværs for en flot og varieret oppyntning.

 

Find balloner til enhver barnedåb eller babyshower

Du bør ikke være i tvivl om, at der findes en lang række balloner, der egner sig til at blive brugt til en barnedåb eller et babyshower. Af denne grund er der også mange balloner at finde her på siden. At det er tilfældet, er dog kun en fordel for dit vedkommende.

Som følge af, at du her på siden kan finde et stort udvalg af balloner til barnedåb og babyshower, er du sikker på, at det vil være muligt for dig at finde, hvad du leder efter. Det er tilmed gældende, uanset om den lille guldklump er en dreng eller en pige.

Udvalget medfører også, at du ikke er tvunget til at nøjes med en ballon eller flere balloner af samme type. Derimod kan du vælge at købe en række balloner til babyshower eller barnedåb, der har samme tema, men som alligevel adskiller sig lidt fra hinanden.

På denne måde kan du skabe en smule variation i de balloner, der bliver brugt til at pynte op med. Hvad enten det er barnedåb balloner eller babyshower balloner, der er tale om, så er det godt med variation, da det får din pyntning til at virke mere gennemført.

Massevis af balloner i lyseblå og lyserød

Når man skal købe balloner til en barnedåb eller babyshower, er det meget normalt, at man vælger farve ud fra barnets køn. Er der tale om en dreng, bliver der brugt lyseblå, mens lyserød er farven, der vælges, hvis det er en lille pige, der skal fejres.

Sådan har det været i mange år, og der er ingen udsigt til, at det ændrer sig. Faktisk har det næsten udviklet sig til at være en form for tradition, at der pyntes med de to farver. Da det er kutyme, er det også denne løsning, som de fleste beslutter sig for at vælge.

Hvad enten det er en barnedåb eller babyshower, du skal stå for at købe balloner til, vil det derfor næsten være forventet af dine gæster, at teamet er lyserødt eller lyseblåt. Er det en forventning, du gerne vil indfri, skal dine balloner naturligvis også passe til farvevalget.

Heldigvis kan du finde et stort udvalg af balloner i begge farver her på siden. Derfor er du sikker på, at du kan finde en række ideelle balloner, hvad enten de skal være lyserøde eller lyseblå - og om du ønsker, at ballonerne skal være med eller uden tekst.

Der er også andre muligheder

På trods af, at det er meget udbredt, at man vælger at gøre brug af enten lyserød eller lyseblå, er det ikke alle, der ønsker at gøre dette. Da det ikke er en reel regel, men blot en tradition, er der naturligvis ingen, der siger, at det ikke er tilladt at bryde med denne tradition.

Skal du stå for at købe balloner til en barnedåb eller babyshower, skal du derfor ikke føle dig tvunget til at vælge en af de to farver. Her på siden finder du nemlig også balloner i andre farver. Blandt andet kan du finde en række balloner, der er guld eller rosaguld.

Foretrækker du at bruge en af disse farver, er der derfor intet i vejen for dette. Det kan f.eks. være i anledning af en barnedåb eller en babyshower, hvor man har besluttet at holde lidt igen med pynten. Til dette formål kan enten guld eller rosaguld fungere rigtig fint.

Brug bogstav balloner til baby shower og barnedåb

Én ting, der er meget populært til såvel baby shower og barnedåb, er vores fine bogstav balloner, som du også finder her i shoppen. Med disse er det muligt at lave sin helt egen ballonguirlande eks. med barnets navn eller ganske enkelt skrive BABYSHOWER med bogstav balloner.

Ballonerne skal pustes op med luft og hænges derefter på snor. Det er derfor en super nem måde at få skabt en skøn stemning!

Find balloner til både luft og helium

Når du skal købe balloner, er der flere ting, der bør være overvejet på forhånd. Bl.a. skal du beslutte, om dine balloner skal svæve eller hænge. Hvis du gerne ser, at de kan svæve, er det vigtigt, at du vælger balloner, der egner sig til at blive fyldt med helium.

Mange tror, at alle balloner kan holde til dette, men det er ikke tilfældet. Heldigvis har vi flere balloner til både barnedåb og babyshower, som kan fyldes med helium. Derfor er det naturligvis ikke umuligt at have svævende balloner til disse anledninger.

Foretrækker du derimod at hænge ballonerne på en snor, skal de fyldes med luft – det kan alle ballonerne, du finder her på siden holde til.