0

Lyseblå It's a boy Folie Ballon, Stjerne

(5 stjerner, baseret på 2 anmeldelser)
DKK 25,00
12 stk. På lager

Balloner er altid perfekte som baby shower pynt - og denne er ingen undtagelse!

Denne folie ballon er skøn, da den med sin stjerneform skiller sig ud fra de øvrige baby shower balloner med teksten 'It's a Boy'

Den er både perfekt som alenestående pynt, men den vil også være super flot i en ballonbuket med et mix af både folie balloner og latex balloner.

I pakken får du

  • 1 folie ballon
  • Ballonen er 48 cm i diameter
  • Folie ballonen kan pustes op med både luft og helium

Jeg sværger til balloner uanset anledningen. For mig er balloner den nemme og enkle måde at skabe en festlig ramme uanset, om det drejer sig om baby shower, barnedåb eller fødselsdag. Forestil dig denne ballon med helium svæve fint i rummet til din venindes baby shower - så enkelt men alligevel så festligt! Eller forestil dig ballonen som én ud af flere forskellige balloner, hvis du ønsker mere varieret pynt. Du kan eksempelvis kombinere med mine balloner med små hjerter, mine flotte balloner i lyseblå samt de skønne konfetti ballone med teksten 'Baby Boy.

Mix ballonerne i flotte buketter placeret ved døren (så ved hun allerede ved ankomsten, hvad der venter hende indenfor), ved gavebordet eller måske buffeten? En anden mulighed er at binde ballonerne på stoleryggen. Det tilføjer lidt ekstra til selve borddækningen.