Kæreste du! Shoppen er i gang med at blive overdraget til nye ejere, og det er derfor ikke muligt at bestille ordrer pt.
0

Lyseblå Folie ballon BOY

(5 stjerner, baseret på 6 anmeldelser)
DKK 29,00
6 stk. På lager

Denne skønne folie ballon i lyseblå, der danner ordet BOY, er perfekt som baby shower pynt.

Hæng ballonen over gavebordet, ved buffeten eller i vinduet, når scenen skal sættes til et festligt baby shower for en lille dreng og hans mor.

Alt, du skal vide om folie ballonen

  • Ballonen er 67 cm lang og 29 cm høj
  • Ballonen må kun pustes op med luft. Dette gøres med et helt almindeligt sugerør. Forsøger I at puste den op med helium, kan den springe, da størrelsen gør, at den ikke er egnet til trykket
  • Ballonen kan hænges op med snor via de små 'øjne', der er i toppen af ballonen. Alternativt kan du bruge dobbelsidet tape

Pynt op til den fineste ramme for et par hyggelige timers sludren omkring alt, hvad der har med baby at gøre, når du skal afholde baby shower for din søster eller veninde. Venter den kommende mor sig en lille dreng, skal pynten selvfølgelig holdes i blå nuancer. Dæk det fineste bord med et af mine temaer specielt til anledningen - men glem ikke resten af pynten! Har du ikke så meget tid, er denne folie ballon perfekt - tag den ud af pakken, pust den op og sæt lidt dobbeltsidet tape på, inden du sætter den på væggen. Bonusinfo: Det tager kun ca. 5 min at omdanne en kedelig hvid væg til den fineste baby shower ramme:-)