0

Festartikler

Her på siden finder du alt i flotte, festlige og farverige festartikler til enhver anledning.

Mit udvalg af festartikler indeholder blandt andet balloner i alle afskygninger, skinnende lametta forhæng, flotte guirlander, gæstebøger, dekorative honeycombs, luftige papir pompoms, skønne rosetter og meget mere.

Kort sagt, finder du alt til at skabe rammen til netop din fest.

Leder du efter festartikler til børnefødselsdag, kan du se alle mine skønne, seje og vilde temaer til børnefødselsdag her.

Søger du pynt til en af livets store mærkedage eks. baby shower, barnedåb, polterabend, fødselsdag eller bryllup, kan du se forslag til festartikler her.

Udover festartikler har jeg også et stort udvalg af bordpynt, hvor du blandt andet finder bordkort, sugerør, konfetti og meget mere.

Festartikler - mere end blot pynt til festen

Jeg er af den klare overbevisning, at jo mere du gør dig umage med at finde de helt rigtige festartikler til festen og gør ud af at skabe den rigtige ramme for anledningen – jo mere bliver gæsterne revet med, og jo sjovere bliver festen.

Festartikler er derfor i min optik en ligeså vigtig ingrediens som god mad, veloplagte gæster, kolde drikkevarer og en funky playliste. Tænk over det et øjeblik…Er det ikke bare sjove at træde ind i et dekoreret lokale med flotte festartikler end eks. et hvidt rum med en lille diskokugle i hjørnet? Giver det ikke et ekstra gear til stemningen, hvis der er pyntet op til fest? Svaret er helt klart: JA.

Jeg har igennem tiden nøje udvalgt festartikler i alle prislejer, der gør det let og nemt for dig at skabe den rette ramme for din anledning. Så køb dine festartikler online hos Feststemning.dk næste gang, du skal holde fest – og gør festen endnu sjovere. Det vil du ikke fortryde.

Find de rigtige festartikler til din fest

Inden du sætter dig til tasterne for at lede efter festartikler på nettet, så anbefaler jeg altid først at overveje, hvad det er for en stemning, du ønsker at fremelske til festen.

Skal det være en nytårsfest eller diskofest, er glitrende og funklende festartikler sagen. Skal stemningen have en mere romantisk karakter, er rosenblade og honeycombs formet som hjerter mere velegnet.

Er der højt til loftet i lokalet, vil det se superflot ud med papir pompoms hængende ned i forskellige længder. Er der derimod lavt til loftet, skal du undgå at hænge noget fra loftet, da det kan give en trykkende følelse. Hæng istedet festartikler i form af enten papir pompoms, honeycombs eller rosetter hængende rundt i lokalet eks. ved baren, gavebordet eller i hjørnerne.

Start derfor altid med at overveje, hvilken stemning du ønsker at skabe med festartiklerne, samt hvordan lokalet ser ud. På den måde ved du præcis hvilke festartikler, du skal lede efter på nettet. Det vil i sidste ende spare dig både tid og penge.

Farverige festartikler i alle regnbuens farver

Hos Feststemning.dk finder du festartikler i alle farver.

Jeg har naturligvis festartikler i lyseblå og lyserød, som er de klassiske farver til både babyshower og barnedåb. Vil du dog hellere pynte op med farverne mint, grøn, lilla og rød, så har jeg også alle festartiklerne i de farver.

Skal pynten være mere funklende, finder du et stort udvalg af festartikler i både guld og sølv. De gør sig specielt godt til nytår, diskofest og runde fødselsdage.

Ønsker du at holde en stor regnbue-fest, så er du også kommer til det rette sted. Alle mine festartikler fåes i et væld af farver; rød, gul, grøn, blå, pink, rosegold, orange, sort, lyserød, sort, sølv, mint og guld. Så du kan få det præcis, som du vil have det.

Så uanset om du vælger en farverig eller glimtende kulisse til din fest eller hellere vil holde dig til én farvekategori, så kan du finde der her hos Feststemning.dk.

Kombinér gerne festartiklerne på kryds og tværs

Jeg synes personligt, at den flotteste oppyntning opnåes, når man kombinerer festartikler på kryds og tværs. Pynten bliver dermed mere varieret og i højere grad en flot eye-catcher

Et eksempel kan være en kombination af de lette papir pompoms og de dekorative honeycombs. Hæng dem enten over bordet eller i klynger rundt i lokalet.

Ved gavebordet er det oplagt at hænge bogstav balloner, der danner hovedpersonens navn. Her kan du så også vælge at kombinere med papir pompoms hængende fra loftet, eller hvad med at lave en fin ballonbuket af folie balloner i forskellige former og farver til at stå ved siden af.

Kun fantasien sætter grænser, når der skal pyntes op til fest.

Mine egne favoritter blandt festartiklerne

Jeg har natuligvis mine egne favoritter, når skal der pyntes op til fest, og dem får du her.

Herhjemme holdes der ganske enkelt hverken fødselsdag eller fest uden et lametta forhæng. Vi hænger det altid foran døren til stuen, så alle gæster skal igennem for at komme ind til selve festen. Ungerne elsker det, og de voksne synes faktisk også, at det er lidt sjovt – og så sker der noget, når man går igennem et funklende dørforhæng. Man bliver bare mere klar til fest.

Balloner er også altid at finde blandt mine egne festartikler, når der skal pyntes op. Når ungerne har fødselsdag, er det typisk bogstav balloner og tal balloner, der er i brug. Holdes der derimod en anden festlig anledning, elsker jeg de dekorative konfetti balloner.

Sidst men ikke mindst er min all time favorit blandt samtlige festartikler de skønne papir pompoms. Indrømmet, det kan nogle gange tage en krig at folde dem ordentligt ud, men det er hele besværet værd! Jeg synes klart, at det er de festartikler, der er mest dekorative, og så elsker jeg, at man kan bruge dem på forskellige måder. Det mest oplagte er at hænge dem op, men de er også virkelig flotte som bordpynt! Her skal du blot nøjes med at folde den ene halvdel ud, hvorefter du lægger den på bordet.

Ønsker du hjælp til sammensætning af festartikler

Ønsker du sparring i forhold til dig valg af festartikler,hjælp til at finde de helt rigtige festartikler eller savner du nogle specifikke festartikler i sortimentet?

Så tøv endelig ikke med at kontakte mig. Uanset hvad, vil jeg rigtig gerne hjælpe dig, så du får skabt den helt rigtige stemning til din fest.

Du er velkommen til at sende mig en uforpligtende mail med lidt tanker omkring festen på kontakt@feststemning.dk. Så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt med forslag.