Kæreste du! Shoppen er i gang med at blive overdraget til nye ejere, og det er derfor ikke muligt at bestille ordrer pt.
0

Konfetti

Velkommen til min side med flot konfetti til enhver anledning

Mange synes, at konfetti er noget, som djævelen har skabt, da det oftest tager en krig at støvsuge op efter en veloverstået fest.

Personligt elsker jeg at strø konfetti udover et veldækket bord for at give borddækningen det sidste touch – og så synes jeg kun, at det er hyggeligt at finde konfetti i krogene flere måneder efter festen. Det tager jeg som et tegn på, at festen var en succes.

Jeg har i shoppen konfetti til helt specifikke anledninger lige fra konfettien formet som små sutter til babyshower og barnedåb, konfettien formet som Dannebrog til den festlige fødselsdagsfejring, konfettien som små studenterhuer til studentergildet samt min konfetti til de store mærkedage som 18 år, 30 år, 40 år og 50 år.

Derudover har jeg konfetti formet som hjerter, stjerner og cirkler i alskens farver, som passer til enhver anledning.

Hvis du ønsker at gøre stemningen endnu mere festlig, vil jeg anbefale dig at tage et kig på mine konfettirør. De udløses ved et enkelt twist eller skub, og jeg lover dig, at de nok skal give feststemningen et nøk opad.

 

Vær opmærksom med konfetti

Selvom konfetti som udgangspunkt er sjovt, festligt og dekorativt, så er der lige et par ting, som du skal være opmærksom på, når du bruger det i din flotte borddækning.

Hvis der er hunde eller andre kæledyr til stede ved arrangementet, er det vigtigt, at du lige holder øje med, om der falder noget på gulvet, som dyrene evt. får lyst til at spise. Min konfetti er som udgangspunkt ganske uskadeligt, men der er også konfetti med lidt skarpe kanter, som i værste tilfælde kan sætte sig galt i halsen.

Hvis konfetti over længere tid ligger i lidt væske eks. spildt vand eller øl, så kan det godt gå hen og afgive farve, som kan være rigtig svært at få væk igen. Det er typisk konfetti lavet af papir, der giver denne udfordring. Så hvis øllen lige pludselig bliver væltet og flyder langs bordet, så fjern for en sikkerheds skyld den våde konfetti.

Lav din egen konfetti

Du kan nemt og enkelt lave din egen konfetti i stedet for at købe den online.

Fordelen ved dette er, at du kan få det i præcis de farver og former, som du ønsker. Alt, du skal bruge, er silkepapir i de ønskede farver samt en god saks. Dernæst er det blot om at komme igang med at klippe de ønskede former.