0

Konfetti

Velkommen til vores side med flot konfetti til enhver anledning

Mange synes, at konfetti er noget, som djævelen har skabt, da det oftest tager en krig at støvsuge op efter en veloverstået fest.

Personligt elsker vi at strø konfetti udover et veldækket bord for at give borddækningen det sidste touch – og så synes vi kun, at det er hyggeligt at finde konfetti i krogene flere måneder efter festen. Det tager vi som et tegn på, at festen var en succes.

Vi har i shoppen konfetti til helt specifikke anledninger lige fra konfettien formet som små sutter til babyshower og barnedåb, konfettien formet som Dannebrog til den festlige fødselsdagsfejring, konfettien som små studenterhuer til studentergildet samt vores konfetti til de store mærkedage som 18 år, 30 år, 40 år og 50 år.

Derudover har vi konfetti formet som hjerter, stjerner og cirkler i alskens farver, som passer til enhver anledning.

Hvis du ønsker at gøre stemningen endnu mere festlig, vil vi anbefale dig at tage et kig på vores konfettirør. De udløses ved et enkelt twist eller skub, og vi lover dig, at de nok skal give feststemningen et nøk opad.

 

Vær opmærksom med konfetti

Selvom konfetti som udgangspunkt er sjovt, festligt og dekorativt, så er der lige et par ting, som du skal være opmærksom på, når du bruger det i din flotte borddækning.

Hvis der er hunde eller andre kæledyr til stede ved arrangementet, er det vigtigt, at du lige holder øje med, om der falder noget på gulvet, som dyrene evt. får lyst til at spise. Vores konfetti er som udgangspunkt ganske uskadeligt, men der er også konfetti med lidt skarpe kanter, som i værste tilfælde kan sætte sig galt i halsen.

Hvis konfetti over længere tid ligger i lidt væske eks. spildt vand eller øl, så kan det godt gå hen og afgive farve, som kan være rigtig svært at få væk igen. Det er typisk konfetti lavet af papir, der giver denne udfordring. Så hvis øllen lige pludselig bliver væltet og flyder langs bordet, så fjern for en sikkerheds skyld den våde konfetti.

Lav din egen konfetti

Du kan nemt og enkelt lave din egen konfetti i stedet for at købe den online.

Fordelen ved dette er, at du kan få det i præcis de farver og former, som du ønsker. Alt, du skal bruge, er silkepapir i de ønskede farver samt en god saks. Dernæst er det blot om at komme igang med at klippe de ønskede former.