0

Paw Patrol fødselsdag

Velkommen til siden med alt til en sjov Paw Patrol fødselsdag.

Har du en fødselar, der gerne vil invitere vennerne til fødselsdag med det vildeste Paw Patrol fødselsdagstema, så er du kommet til det rette sted!

I mit store sortiment finder du alt i festartikler og bordpynt, så du hurtigt og nemt kan omdanne stuen til en tro kopi af Adventure Bay.

Du finder bl.a. Paw Patrol tallerken, Paw Patrol krus, Paw Patrol servietter, Paw Patrol dug, Paw Patrol dekorationer og Paw Patrol balloner. Altsammen i flotte og klare farver med motiv af de modige hunde og deres ven Ryder

Uanset, om du vælger at gå all-in på pynt det herlige Paw Patrol fødselsdagstema, eller du blot ønsker et par enkelte festartikler til børnefødselsdagen, er jeg sikker på, at du her finder netop dét, som du søger.

Ét er dog sikkert, når du holder Paw Patrol fødselsdag, og det er, at det ikke kommer til at blive en stille én af slagsen.

De populære vovser har nemlig fart over feltet! - så det forventer gæsterne også, at der er. Nederst på siden har jeg derfor samlet et par aktiviteter, som du kan lade dig inspirere af, når du skal holde Paw Patrol fødselsdag.

Så invitér til Paw Patrol fødselsdag og glæd dig til et par super hyggelige og sjove timer med grin, leg og modige redningsaktioner.

Skal du også have et lys med til kagen, finder du alle mine kagelys lige her.

 

Inspiration til Paw Patrol Fødselsdag 

Skal den kommende fødselsdag holdes med Paw Patrol fødselsdagstema, skal der naturligvis pyntes flot op med pynt og bordpynt med de populære vovser fra Adventure Bay.

Dæk først og fremmest et flot fødselsdagsbord med matchende Paw Patrol tallerken, Paw Patrol papkrus, Paw Patrol dug og Paw Patrol servietter, og lad gæsterne nyde boller og kage, mens de lystigt deler deres yndlingshistorie om deres favorithvalp.

Gør bordet lidt ekstra festligt ved at strø den fine Paw Patrol konfetti udover samt ved at lægge en af de fine masker ved hver plads. Maskerne er med Rubble, Chase, Marshall og Skye frem, og gæsterne vil elske at tage dem på! 

Ønsker du at gå all-in på Paw Patrol pynt, er der nok at gå ombord i af guirlander, balloner og loftsdekorationer.

Det går som regel ikke stille for sig, når Ryder og de populære vovser fra Paw Patrol skal på redningsmission - og mon ikke også, at der bliver godt gang i den til fødselsdagen.

Aktiviteter til Paw Patrol fødselsdag

Når temaet til fødselsdagen er med Paw Patrol, skal aktiviterne naturligvis være i tråd dermed.

Du får her lidt inspiration til aktiviter, som er både nemme at arrangere og lette at gennemføre

  1. Farvelæg Paw Patrol tegninger: Print flotte skabeloner ud fra nettet og lad gæsterne få en rolig strund ved at farvelægge dem
  2. Paw Patrol quiz: Lav din helt egen Paw Patrol quiz med spørgsmål om vovserne, Ryder og de øvrige personer fra Adventure Bay. Spørgsmål kunne eksempelvis være ”Hvad hedder Borgmester Godglads kylling?”, ”Hvad kører Marshall i” og ”Hvad hedder sne-hunden?”
  3. Paw Patrol cupcake: Lad gæsterne dekorere deres egen cupcake. Det, eneste du skal sørge for, er glasur og krymmel i forskellige farver - gerne rød, blå og gul
  4. Paw Patrol Skattejagt: Skattejagter er fantastiske til alle fødselsdag, og man kan tilpasse den til niveau og tema. Lav til fødselsdagen med Paw Patrol tema en skattejagt, hvor gæsterne skal ud på den store redningsaktion og lad dem prøve kræfter med hver af vovsernes egenskaber. Én post kunne eksempelvis være at slukke en 'ildebrand' ved at kaste med vandballoner for at ramme et specifikt sted. Én anden post kunne være at bygge noget af genbrugsmateriale, mens en tredje post kan indeholde at skulle spise et æble i vand med hænderne på ryggen.

Hvem er hundene i Paw Patrol?

Der er ialt 8 hunde i Paw Patrol med hver deres egenskaber. De bor hos deres bedste ven Ryder, som er chefen, når de skal ud på redningsaktion.

Det kan nogle gange være svært at skelne vovserne fra hinanden. Jeg har derfor lavet en lille guide, som specielt forældre vil have glæde af:-)

Køb pynt med Paw Patrol fødselsdagstema online

Når du handler hos Feststemning.dk, kan du i ro og mag shoppe på alle tider af døgnet. Jeg har aldrig lukket.

Du kan derfor finde al pynten til Paw Patrol fødselsdag, når det passer dig - og så kan du endda gøre det hjemmefra med en kop kaffe i hånden, når ungerne er lagt.

Jeg sender kun med GLS, hvilket betyder, at din Paw Patrol pynt er hurtigt fremme! Har jeg din bestilling en hverdag inden kl.13.30, sender jeg samme eftermiddag, så du har dine fine varer allerede næste hverdag. Shopper du for mere end 499 kr., sender jeg gratis til nærmeste pakkeshop. Shopper du for mindre, koster det kun 39 kr. i fragt.