0
Sommeren er over os, og det betyder, at jeg ikke sender så ofte de næste par uger. I denne uge (uge29) sender jeg hver dag. I ugerne 30 og 31 sender jeg kun om mandagen med levering tirsdag. Fra uge 32 sender jeg igen hver dag. De bedste hilsner, Rikke

Baby shower pynt

Står du overfor at skulle arrangere et baby shower for en kommende mor? Så har du en sjov tid foran dig. Det at skulle arrangere og finde baby shower pynt til festen er både sjovt og hyggeligt.

Jeg har gjort mig umage med at finde det fineste og sødeste baby shower pynt, så du let og enkelt kan arrangere et flot og festligt baby shower.

Mit pynt til baby shower er primært holdt i de lyserøde og lyseblå nuancer, og her på siden finder du alt lige fra skønne guirlander, festlige balloner og pynt til kagen.

Så uanset, om du ønsker at gå all in på pynt til baby shower eller ønsker at holde det mere simpelt, vil jeg vove påstanden og sige, at du finder alt, hvad du har brug for lige her.

Savner du inspiration til et kommende baby shower, har jeg nederst på siden samlet mine favorit baby shower lege samt mine egne baby shower pynt favoritter.

Hvad er et baby shower?

Baby shower er ikke et nyt koncept men stammer helt tilbage fra 1800-tallet. Her mødtes kvinder for at give den vordende mor gode råd samt gaver i form af ting, hun manglede til det nyfødte barn. I dag afholdes baby shower mere som en fest, hvor det ufødte barn fejres, og hvor den vordende mor forkæles.

Baby shower er meget udbredt i bl.a. Tyskland, England og Italien, og så kan vi naturligvis ikke komme uden om USA, hvor det er en kæmpe begivenhed.

I de senere år har baby shower konceptet vundet mere og mere indpas i de danske hjem, og det er uden tvivl en tradition, der er kommet for at blive. Et baby shower holdes typisk i slutningen af graviditeten, hvor det hele godt kan føles lidt tungt og uoverskueligt. Det giver anledning til at forkæle den kommende mor efter alle kunstens regler og sammen med hende glæde sig over graviditeten, den forestående fødsel og ikke mindst det nye liv.

Et baby shower arrangeres typisk af den gravides veninder eller hendes familie, og der er adgang forbudt for mænd. Det skyldes, at et baby shower er en rigtig tøsehyggestund med lystig snak om graviditet, baby og fødselshistorier – og let’s face it, det fællesskab er mænd bare ikke en del af.

Skab en fantastisk stemning med det rette baby shower pynt

Når datoen er sat, og invitationerne er sendt, er det tid til at fokusere på at finde den rigtige baby shower pynt. I kan vælge at gå all in på pynt eller holde det mere enkelt.

Jeg har gjort mig umage med det finde det fineste baby shower pynt, så du let kan skabe præcis den stemning, som du ønsker til den søde begivenhed.

Vores søde temaer med elefanter og ordet 'Baby shower' er perfekt, hvis du gerne vil understrege begivenheden. Temaet har også matchende bordpynt og guirlander - og så kan du med fordel tilføre et par balloner med teksten 'It's a boy' eller 'It's a girl'.

Ønsker du istedet lidt mere nedtonet pynt, er engangsservicet i enten blå eller lyserød med guldkant perfekt som pynt til baby shower. Kombinér de søde kopper og tallerkner med pompoms eller rosetter og hæng folieballonerne, der danner ordet 'Boy' eller 'Girl' på væggen. 

Baby shower pynt til pige

Det klassiske pynt til baby shower for piger er holdt i lyserøde nuancer, men ønsker du baby shower pynt i en anden farve så fortvivl ikke. 

De ensfarvede tallerkner og kopper med guldkant findes også i både lilla og gul, og både rosetter, papir pompoms og honeycombs har jeg i et væld af farver.

Er navnet på den lille pige allerede offentligtgjort, er det en sød ide at pynte op med ballon bogstaver, der tilsammen danner hendes navn. Du finder mine bogstav balloner i rosegold, guld og sølv her.

Baby shower pynt til dreng

Når der skal pyntes op til baby shower for en lille dreng, er pynten typisk holdt i forskellige blå nuancer.

Den blå baby shower pynt skaber også en festlig ramme om baby showeret, men hvad hvis man nu mere er til grøn eller den smukke mint farve? Jeg har naturligvis også pynt i disse smukke farver. Du finder dem alle under festartikler.

De dekorative bogstav balloner i blå og sølv er også flotte som baby shower pynt. Skriv navnet på den kommende dreng eller lav din helt egen personlige hilsen eks. #babyshower eller #momtobe

Hvordan afholdes et baby shower?

Da Jennifer Lopez holdt baby shower, indtog hun hele den øverste etage på det fornemme Gramercy Park Hotel i New York, men mindre kan dog også gøre det.

Det helt klassiske er at holde det som et surprise party hjemme hos den kommende mor. Få manden til at lokke hende ud af huset, og når de så er ude af døren, kan I smutte ind og bruge tiden på at pynte op med flot baby shower pynt, anrette maden og gøre klar til overraskelsen.

Når der skal arrangeres et baby shower, er det en god ide at sende invitationerne ud i god tid for at sikre, at alle kan komme. Derudover kan I med fordel dele opgaverne mellem jer, så én står for gæstelisten, én står for indkøb af baby shower pynt, én laver kagerne og én står for legene.

Det kan godt være en stor opgave at arrangere et baby shower og ved at dele opgaverne op, bliver det både sjovere og lettere at arrangere.

Som alternativ til at holde det hjemme, kan I også vælge at holde det som brunch på en café eller som picnic, hvis vejret tillader det.

Mulighederne er mange, og det er kun fantasien, der sætter grænsen.

Inspiration til baby shower pynt

Det er altid dejligt at få inspiration fra andre, og her giver jeg mit bud på, hvordan jeg selv ville pynte op, hvis jeg stod overfor at skulle arrangere et baby shower.

1.ide til baby shower pynt: Bogstav balloner

Bogstav balloner er super dekorative og en hurtige måde at pynte op til enhver anledning. Hvis babyens navn er kendt på forhånd, kan man derfor pynte op med bogstav balloner, der danner det fine nye navn.

Du finder mine fine bogstav balloner i guld, sølv, blå og rosegold her.

2.ide til baby shower pynt: Brug flere nuancer

For at skabe et flot og varieret udtryk er det en god ide at vælge baby shower pynt i flere nuancer eks. lyseblå og blå til drengene samt lyserød og pink til pigerne.

Ønsker du at gå lidt væk fra de traditionelle farver, kan du vælge at kombinere med eksempelvis lilla og mint.

3.ide til baby shower pynt: Dekorativ kage

En flot kage kan meget mere end byde på søde og lækre kalorier. Den kan også indgå som en del af selve pynten til et baby shower.

Bag nogle lækre cupcakes og dekorér dem med cupcake toppers specielt egnet til baby shower eller vores fine sukkerdekorationer formet som sutteflasker, barnevogne eller babyfødder.

4.ide til baby shower pynt: Flot borddækning

Der er ikke noget så skønt, som at sætte sig til et flot og veldækket bord. Derudover så smager maden bare bedre, og mon ikke den kommende mor bliver helt rørt over, at der er gjort så meget umage.

Jeg ville helt sikkert dække op med et tema. Det gør bordet mere sammenhængende, og så vil det understrege, hvorfor alle er samlet.

Hvorvidt det skal være et tema med motiv eller det ensfarvede tema med guldkant, kommer an på den kommende mors smag.

Derudover vil jeg pynte med enten konfetti, rosenblade eller pyntediamanter afhængig af, om stemningen skal være romantisk eller mere 'baby agtigt'.

5.ide til baby shower pynt: Festligt ophæng

Nu er jeg typen, der normalt går all-in på pynt. Derfor ville ophæng i form af enten papir pompoms, rosetter eller honeycombs også indgå, hvis det var mig, der stod for at købe baby shower pynt.

Personligt synes jeg, at det er så fint, hvis pynten til baby shower rækker udover bordet. Hæng flotte papir pompoms over gavebordet eller hvad med lidt honeycombs i vinduet? 

Det ser så flot ud og tilføre noget helt specielt til stemningen.

Søde og hyggelige baby shower lege

Pynten er jo kun halvdelen af festen, og derfor får du her mine bud på sjove og hyggelige baby shower lege, der med garanti giver smil på læben og anledning til en masse baby snak. Præcis som det skal være.

Den første leg går ud på, at alle gæster medbringer et babybillede af dem selv. Dernæst er det så op til den kommende mor at gætte, hvem den nuttede pige på billedet er. Det kan godt være sværere, end man lige regner med.

Den anden leg går ud på, at  alle gæster ved øjemål skal forsøge at gætte omkredsen på den gravide mave. Dernæst bliver der udleveret snor og saks, så gæsterne kan klippe længden af og efterfølgende måle maven.

Den sidste leg går ud på, at hver gæst får udleveret et lille kort, hvorpå de skal gætte babyens navn (hvis det endnu ikke er afsløret), fødselsdato, fødselstidspunkt samt længde og vægt ved fødslen. Dernæst gemmer den vordende mor alle kortene, og så vil tiden vise, hvem der får flest rigtige.

Ønsker du hjælp til at sammensætte baby shower pynt?

Har du brug for hjælp til at sammensætte det rigtige pynt til et kommende baby shower, eller mangler du noget specifikt baby shower pynt, som du fandt her på siden?

Så ring eller skriv til mig. Jeg vil altid gerne hjælpe dig med at skabe den helt rigtige stemning.

Du kan fange mig på tlf. 24485655 alle hverdage imellem kl.10 og 15.

Alternativt kan du sende mig en mail på kontakt@feststemning.dk.Det er helt uforpligtende, og du har svar indenfor et par dage.