0

Baby shower pynt

Forestil dig, at du skal pynte op til din kære venindes baby shower.

Nettet svømmer i det fineste baby shower pynt - så hvor i alverden skal man starte?

Jeg vil foreslå dig, at du starter lige her på siden, hvor du finder alt i flot og festligt baby shower pynt!

Jeg har gjort mig enormt umage med at finde markedets fineste baby shower pynt, så du nemt kan arrangere en fest, der tager kegler.

Traditionelt set har baby shower pynt typisk været holdt i lyserøde og lyseblå farver, men i mit sortiment finder du også pynt i den populære farve rosegold, neutralt baby shower pynt samt baby shower pynt til det ukendte køn.

HVAD ER ET BABY SHOWER?

Baby shower er ikke et nyt koncept men stammer helt tilbage fra 1800-tallet. Her mødtes kvinder for at give den vordende mor gode råd samt gaver i form af ting, hun manglede til det nyfødte barn. I dag afholdes baby shower mere som en fest, hvor det ufødte barn fejres, og hvor den vordende mor forkæles.

Baby shower er meget udbredt i bl.a. Tyskland, England og Italien, og så kan vi naturligvis ikke komme uden om USA, hvor det er en kæmpe begivenhed.

I de senere år har baby shower konceptet vundet mere og mere indpas i de danske hjem, og det er uden tvivl en tradition, der er kommet for at blive. Et baby shower holdes typisk i slutningen af graviditeten, hvor det hele godt kan føles lidt tungt og uoverskueligt. Det giver anledning til at forkæle den kommende mor efter alle kunstens regler og sammen med hende glæde sig over graviditeten, den forestående fødsel og ikke mindst det nye liv.

Et baby shower arrangeres typisk af den gravides veninder eller hendes familie, og der er adgang forbudt for mænd. Det skyldes, at et baby shower er en rigtig tøsehyggestund med lystig snak om graviditet, baby og fødselshistorier – og let’s face it, det fællesskab er mænd bare ikke en del af.

HVORDAN AFHOLDES ET BABY SHOWER?

Da Jennifer Lopez holdt baby shower, indtog hun hele den øverste etage på det fornemme Gramercy Park Hotel i New York, men mindre kan dog også gøre det.

Det helt klassiske er at holde det som et surprise party hjemme hos den kommende mor. Få manden til at lokke hende ud af huset, og når de så er ude af døren, kan I smutte ind og bruge tiden på at pynte op med flot baby shower pynt, anrette maden og gøre klar til overraskelsen.

Når der skal arrangeres et baby shower, er det en god ide at sende invitationerne ud i god tid for at sikre, at alle kan komme. Derudover kan I med fordel dele opgaverne mellem jer, så én står for gæstelisten, én står for indkøb af baby shower pynt, én laver kagerne og én står for legene.

Det kan godt være en stor opgave at arrangere et baby shower og ved at dele opgaverne op, bliver det både sjovere og lettere at arrangere.

Som alternativ til at holde det hjemme, kan I også vælge at holde det som brunch på en café eller som picnic, hvis vejret tillader det.

Mulighederne er mange, og det er kun fantasien, der sætter grænsen.

Baby shower ideer

Når datoen er sat, og invitationerne er sendt, er det tid til at fokusere på at finde det helt rigtige baby shower pynt. I kan vælge at gå all in på pynt eller holde det mere enkelt.

Jeg har gjort mig umage med det finde markedet fineste baby shower pynt, så I let kan skabe præcis den stemning, som I ønsker til den søde begivenhed.

Nedenfor har jeg samlet 5 ideer til, hvordan du kan pynte flot op til festen.

1.IDE TIL BABY SHOWER PYNT: BOGSTAV BALLONER

Bogstav balloner er super dekorative og en hurtige måde at pynte op til enhver anledning. Hvis babyens navn er kendt på forhånd, er det derfor oplagt at stave det fine navn med bogstav balloner.

2.IDE TIL BABY SHOWER PYNT: BRUG FLERE NUANCER

For at skabe et flot og varieret udtryk er det en god ide at vælge baby shower pynt i flere nuancer eks. lyseblå og blå til drengene samt lyserød og pink til pigerne.

Ønsker du at gå lidt væk fra de traditionelle farver, kan du vælge at kombinere med eksempelvis lilla og mint.

3.IDE TIL BABY SHOWER PYNT: DEKORATIV KAGE

En flot kage kan meget mere end byde på søde og lækre kalorier. Den kan også indgå som en del af selve pynten til et baby shower.

Bag nogle lækre cupcakes og dekorér dem med søde cupcake toppers med motiv af barnevogne eller teksten ’It’s a girl’.

4.IDE TIL BABY SHOWER PYNT: FLOT BORDDÆKNING

Der er ikke noget så skønt, som at sætte sig til et flot og veldækket bord. Derudover så smager maden bare bedre, og mon ikke den kommende mor bliver helt rørt over, at der er gjort så meget umage.

Jeg ville helt sikkert dække op med et tema. Det gør bordet mere sammenhængende, og så vil det understrege, hvorfor alle er samlet.

Hvorvidt det skal være et tema med motiv eller det ensfarvede tema med guldkant, kommer an på den kommende mors smag.

Derudover vil jeg pynte med enten konfetti, rosenblade eller pyntediamanter afhængig af, om stemningen skal være romantisk eller mere 'baby agtigt'.

5.IDE TIL BABY SHOWER PYNT: FESTLIGT OPHÆNG

Nu er jeg typen, der normalt går all-in på pynt. Derfor ville ophæng i form af enten papir pompoms, rosetter eller honeycombs også indgå, hvis det var mig, der stod for at købe baby shower pynt.

Personligt synes jeg, at det er så fint, hvis pynten til baby shower rækker udover bordet. Hæng flotte papir pompoms over gavebordet eller hvad med lidt honeycombs i vinduet? 

ØNSKER DU HJÆLP TIL AT SAMMENSÆTTE BABY SHOWER PYNT?

Har du brug for hjælp til at sammensætte det rigtige pynt til et kommende baby shower, eller mangler du noget specifikt baby shower pynt, som du ikke fandt her på siden?

Så ring eller skriv til mig. Jeg vil gerne hjælpe dig med at skabe den helt rigtige stemning.

Du kan fange mig på tlf. 24485655 alle hverdage imellem kl.10 og 15.

Alternativt kan du sende mig en mail på kontakt@feststemning.dk.Det er helt uforpligtende, og du har svar indenfor et par dage.