0

Konfetti ballon Baby Boy

(5 stjerner, baseret på 2 anmeldelse)
DKK 35,00

Helt igennem skønne konfetti balloner til et festligt baby shower.

Med et mix af konfetti i farverne lyseblå og rosegold er ballonerne bare lige lidt mere lækre end mine øvrige baby shower balloner.

Konfetti ballonerne er fra det engelske mærke Ginger Ray, som er kendt for deres meget gode kvalitet.

  • 5 konfetti balloner i latex
  • Ballonerne er 30,5 cm
  • Ballonerne kan fyldes med både luft og helium

Vælger du at pynte med disse balloner, lover jeg dig, at der ikke går lang tid, før du hører gæsterne udtrykke deres store beundring over den flotte baby shower pynt. Ballonerne er ganske enkelt SUPER flotte! Sæt dem sammen med min øvrige pynt i lyseblå med et strejf af guld for at få en sammenhæng i både pynt og bordpynt. Flot og elegant samtidig med, at ingen er i tvivl om, at de er gæster til et skønt baby shower.

For at få sikre, at konfettien spreder sig mest muligt på ballonens sider, anbefaler jeg, at balloner pustes op med et mix af både helium og luft. I og med, at det er latex balloner, skal du være opmærksom på, at den normale flyvetid er ca. 7 timer. Ønsker du at forlænge ballonernes flyvetid, kan du med fordel bruge gelen Hi Float. Den sprøjtes let ind i ballonen og lægger sig som en hinde, der holder på helium. Dermed kan ballonen snildt flyve i flere dage, og du skal ikke bekymre dig om dalende balloner midt i festen.