0

Konfetti balloner

Her på siden finder du et stort udvalg i flotte og dekorative konfetti balloner!

Mine balloner med konfetti er lige en tand mere festlige end alle andre balloner, hvilket gør dem yderst populære til alle typer af festlige lejligheder.

Her på siden finder du konfetti balloner til baby shower, konfetti balloner til barnedåb, konfetti balloner til fødselsdag og konfetti balloner til fest.

Brug de dekorative balloner med konfetti alene eller kombinér med min øvrige balloner for at få præcis det udtryk, som du ønsker.

Uanset, om du sætter konfetti ballonerne på ballonbind, lader dem svæve med helium eller bruger dem som en del af en smuk ballonbue, vil de bidrage til en fantastisk feststemning.

Har du spørgsmål vedr. konfetti balloner har jeg længere nede på siden lavet en Q&A sektion, hvor jeg svarer på de mest stillede spørgsmål i forbindelse med køb af konfetti balloner.

Konfetti Balloner - Spørgsmål & Svar

Nedenfor har jeg samlet de typiske spørgsmål, som jeg får i forbindelse med køb af mine konfetti balloner.

Sidder du med andre spørgsmål, er du altid velkommen til at sende mig en mail på kontakt@feststemning.dk

Skal jeg selv putte konfettien i ballonerne?

Jeg indkøber konfetti balloner fra flere leverandører. Nogle af mine leverandører leverer ballonerne med konfetti indeni, mens andre af mine leverandører har valgt at lægge konfettien ved siden af.

Under hver enkelt konfetti ballon har jeg skrevet, hvis du selv skal komme konfettien i ballonen. I de tilfælde vil der være en lille tragt i pakken, som du kan bruge til dette.

Fordelen er, at du selv kan komme den mængde konfetti i, som du ønsker - men det er klart, at det tager lidt længere tid.

Kan jeg bruge Hi Float i en ballon med konfetti?

Som udgangspunkt anbefaler jeg ikke brug af Hi Float i mine konfetti balloner for at forlænge deres levetid ved oppustning med helium.

Dette skyldes, at Hi Float er en klistret gel, som vil få konfettien til at samle sig i én stor klump og dermed forhindre konfettien i at sprede sig i ballonen.

Så min anbefaling er klart at droppe Hi Float i en ballon med konfetti og istedet nyde svævetiden på ca 7-9 timer.

Kan jeg puste mine konfetti balloner op med helium?

Alle mine balloner med konfetti er lavet i latex og er velegnede til at blive pustet op med både luft og helium.

Vælger du at puste konfetti ballonerne op med helium, skal du være opmærksom på, at jeg IKKE anbefaler brug af Hi Float jf. ovenstående punkt.

Hvad gør jeg, når konfettien bare falder til bunds?

Hvis du oplever, at konfettien falder til bunds i stedet for at sprede sig flot i ballonen, er et godt tip at skabe lidt statisk energi.

Dette gør du ved at gnide dit ærme op af ballonen. Langsomt skabes energien, og konfettien begynder at søge ud mod siderne.

Dernæst kan du 'trække' konfettien rundt i ballonen ved fortsat at gnide på den, så du får den rundt i hele ballonen.

Du skal afsætte et par minutter pr. ballon, men det er det hele værd.

Pynt flot op med konfetti balloner

Balloner med konfetti er med deres dekorative udtryk super festlige, og her på siden kan du finde konfetti balloner til enhver lejlighed

Når konfetti ballonen er pustet op, og konfettien er fordelt godt rundt i ballonen, kan du pynte op med dem på mange forskellige måder

De hyppigste måder er følgende

Grundet deres dekorative udtryk er konfetti ballonerne oplagt at bruge alene.

Ønsker du dog et mere varieret udtryk, kan du dog sagtens kombinere med både folie balloner, ensfarvede balloner og metalliske balloner.

Køb konfetti balloner online

Her på siden kan du nemt købe dine balloner med konfetti online.

Shoppen har åbent hele døgnet, så du skal ikke stresse over at nå i butikken før lukketid.

Vælg dine favorit konfetti balloner, læg dem i kurven og klik dem hjem, når det passer dig.

Har jeg din ordre inden kl.13.30 på en hverdag, sender jeg samme eftermiddag med GLS, så du har konfetti ballonerne allerede på næstkommende hverdag.

Shopper du for mere end 499 kr., sender jeg endvidere fragtfrit til din nærmeste pakkeshop.

Så sæt dig godt til rette med en god kop kaffe og shop dine konfetti balloner samt øvrigt pynt hjem til din kommende fest.