0

Team Bride Konfetti Ballon

(5 stjerner, baseret på 4 anmeldelse)
DKK 35,00
12 stk. På lager

Disse skønne Team Bride konfetti balloner med konfetti i rosegold samt teksten Team Bride er det perfekte polterabend pynt.

Sæt dem sammen til den fineste ballonbuket eller lad placér dem enkeltvis rundt omkring, så ens øje hele tiden ser de flotte balloner.

Kort om ballonerne

  • Hver pakke indeholder 5 latex balloner
  • Ballonerne er 30 cm i diameter
  • Du kan fylde ballonerne med både luft og helium

Forestil dig, hvordan et overdådigt pyntet rum med alt i det skønneste Team Bride pynt - papkrus, paptallerkner, servietter og konfetti til bordet samt balloner og guirlande som øvrigt polterabend pynt. Vil det ikke være den mest fantastiske ramme for din bedste venindes eller søsters polterabend.

Ikke nok med, at Team Bride pynten er en festlig fryd for øjet, så har temaet også det budskab, at I for nu og altid er på brudens side.

Normalt anbefaler jeg brug af Hi Float, når latex balloner fyldes med helium. Dette forlænger nemlig svævetiden med op til 25 gange. Jeg anbefaler dog IKKE Hi Float i konfetti balloner. Dette skyldes, at Hi Float er en klistret gel, der vil få konfettien til at klistre sammen istedet for at sprede sig.

Så vælger du at fylde de dekorative balloner med helium, må I nyde dem i de 7-9 timer, som de typisk svæver.

For at få konfettien til at sprede sig bedst muligt i ballonen, kan du let gnide på ballonen, så du får skabt statisk energi. Jo mere konfettien spreder sig, jo mere smuk og elegant bliver ballonen.

Find resten af din polterabend pynt lige her.