0

30 år Fødselsdag

Velkommen til siden med det flotteste pynt og bordpynt til 30 års fødselsdag.

Selvom vi bliver myndige lagt tidligere, føler mange, at de først bliver rigtig voksne, når de runder 30 år. Tyverne med det vilde ungdomsliv går på hæld, og en ny fase begynder - og det skal fejres!

I mit sortiment finder du alt i engangsservice, servietter, konfetti, balloner, guirlander og øvrige festartikler med tallet 30, så du med manér kan fejre din 30 års fødselsdag.

Du kan vælge at sammensætte din 30 års fødselsdagspynt i samme farvetema, så både bordpynt og pynt matcher. Du kan naturligvis også plukke i pynten på kryds og tværs, så pynten passer til din helt egen personlige stil.

Til sidst er der blot tilbage at ønske et stort tillykke med de 30 år.

Inspiration til 30 års fødselsdag

At blive 30 år er en stor og festlig begivenhed - og de fleste fejrer den også med en stor fest for venner og familie.

Når du skal planlægge din 30 års fødselsdag, er det en god ide at starte med at få et overblik over følgende

Når datoen er i kalenderen, gæsterne er inviteret, menuen er lagt og drikkevarerne er købt, så er det tid til at finde den festlige 30 års fødselsdag pynt, der skal være med til at skabe den helt rigtige stemningsfulde ramme for aftenen.

Mit 30 års pynt giver dig mulighed for at pynte op i 3 gennemførte temaer afhængig af, hvilken stemning du gerne vil have.

Ønsker du et elegant og festligt guld tema til din 30 års fødselsdag, har jeg alt til dette i både 30 års service, pynt, bordpynt og balloner. Gæsterne vil elske at sætte sig til bords ved dette elegante bord.

Skal din 30 års fødselsdag holdes i selskab med tøserne, er det oplagt at holde både bordpynt og pynt i den yderst populære farve rosegold. Det fine 30 års pynt i rosegold er super elegant med et feminint touch, og så er det bare så flot!

Skal du holde et brag af en 30 års fødselsdag, så er pynten i farverne guld/sølv/sort det helt rigtige valg. Det glitrende pynt sætter scenen til en festlig aften, og gæsterne vil uden tvivl komme i feststemning det øjeblik, hvor de træder ind i rummet. Her er garanti for fest hele natten.

Typer af pynt og bordpynt til 30 års fødselsdag

Når du har besluttet dig for et farvetema til din 30 års fødselsdag, kan du meget lettere finde det helt rigtige pynt til festen.

Der findes et hav af 30 års pynt på nettet, og det kan være svært at begrænse sig. Uanset, om du ønsker at gå all-in på pynt eller holde det mere enkelt, så anbefaler jeg som minimum følgende typer pynt

Med ovenstående pynt kan du sagtens skabe en enkel men stadig festlig ramme til din 30 års fødselsdag.

Ønsker du at gå all-in på pynten er det jo blot at toppe op med engangsservice samt endnu mere bordpynt og pynt. 

Sidste men ikke mindst, synes jeg, at du skal tilføje lidt pynt med Dannebrog. Fødselsdagspynt i de røde og hvide farver er så traditionelt, som det kan blive, og jeg synes, at det hører sig til ved alle større festlige begivenderheder.

Tradition til 30 års fødselsdag

Alle familier har deres helt egne traditioner til fødselsdag, der er bygget op gennem generationer.

Der er dog én tradition, der går igen fra familie til familie, når det kommer til 30 års fødselsdag, og det er at give peber til fødselaren, hvis denne stadig er ugift på sin 30 års fødselsdagen.

Der er mange måder at give peber på

Når man skal vælge måden, hvorpå den kommende fødselar skal have peber på, så er det altid en god ide lige at overveje, hvad fødselaren mon selv synes er sjovt:-)

Begrebet Pebersvend kan dateres helt tilbage til 1500 tallet og var oprindeligt et øgenavn for de mange handelsmænd, der ofte var væk i længere perioder for at sælge krydderier i fjerne dele af verdenen. Grundet deres arbejde kunne det være lidt af en udfordring for dem at finde en kæreste og nå at gifte sig, inden de blev 30 år.

Begrebet Pebermø opstod i slutningen af 1700 tallet . Ordet blev dog ikke brugt så meget, da ugifte kvinder oftere blev betegnet som Gammeljomfru. At være ugift på sin 30 års fødselsdag var ofte langt værre for kvinderne end for datidens mænd.