0

18 år Fødselsdag

Velkommen til siden med det flotteste 18 års fødselsdag pynt!

At blive 18 år er en stor begivenhed! Fødselaren overgår fra at være umyndig til at være myndig - og det er da værd at fejre!

Her på siden finder du alt i flot og festligt pynt til et brag af en 18 års fødselsdag.

Først og fremmest skal der dækkes et flot fødselsdagsbord. Du kan vælge at dække med vores fine guldtema, hvor både paptallerkner, papkrus og servietter er med tallet 18.

Alternativt kan du dække det fineste bord i rosegold og lade servietterne være det centrale i borddækningen til 18 års fødselsdag.

Eller hvad med et super festligt bord i farverne sort, sølv og guld? 

Når bordet er dækket, er det tid til at pynte op - og her kan det blive svært at begrænse sig!

I vores sortiment finder du både 18 års balloner, guirlander med tallet 18 samt en masse andet lækker pynt, der uden tvivl vil danne den perfekte ramme for en festlig 18 års fødselsdag.

Ønsker du mere pynt, kan du med fordel tage et kig på vores øvrige festartikler, hvor du finder alt i pompoms, honeycombs og andre lækre sager.

Så tag en kop kaffe i hånde, sæt dig godt tilrette og brug lidt tid på at sammensætte det helt rigtige pynt til 18 års fødselsdag - så har du det allerede et par dage efter og kan sætte hak ved den opgave.

 

Planlægning af 18 års fødselsdag

En 18 års fødselsdag er en af de helt store milepæle. Det er fødselsdagen, hvor det unge menneske bliver myndig og træder ind i 'de voknes rækker', og det skal naturligvis fejres.

Uanset, om du vælger at holde et brag af en 18 års fødselsdag eller en mere stille én af slagsen med de tætteste venner, skal der tages stilling til følgende

Inspiration til pynt og bordpynt til 18 års fødselsdag

Når de store linjer er lagt til den kommende 18 års fødselsdag, er det tid til at vende blikket mod den fine 18 års bordpynt og pynt, som skal danne rammen og skabe en festlig stemning.

Inden du begynder at søge nettet tyndt for festartikler til 18 års fødselsdag, er det en god ide at have gjort sig et par overvejelser

Når du har overvejet ovenstående, er det meget lettere at navigere rundt i alle mulighederne for 18 års pynt, så du lettere kan finde det helt rigtige pynt til din fødselsdag.

Vores festartikler til 18 års fødselsdag kan overordnet set opdeles i 3 temaer, der alle er meget populære til 18 års fødselsdag

Så ønsker du et gennemført tema til din 18 års fødselsdag, er der rig mulighed for det! Og ellers er du mere end velkommen til at plukke i temaerne, som det nu engang giver mening for dig:-)

Sidst men ikke mindst, så indeholder vores sortiment naturligvis også pynt med Dannebrog. Vi synes personligt ikke, at man kan fejre en 18 års fødselsdag uden pynt i de traditionelle rød/hvide farver - og Dannebrog kan fint sættes sammen med alle temaerne.

Pynt op til et brag af en 18 års fødselsdag

Når det overordnede tema/farvetema er besluttet, er det med at finde det helt rigtige pynt. Der rigtig mage forskellige typer pynt til 18 års fødselsdag, men vi synes, at det helt essentielle pynt er

Ovenstående pynt et rigtig godt udgangspunkt i forhold til at skabe en festlig ramme for en skøn 18 års fødselsdag.

Ønsker man mere 18 års pynt, så er der rig mulighed for at gå all in med engangsservice, swirls, fødselsdagslys, konfetti rør samt et utal af forskellige 18 års balloner.

Det allervigtigste er dog, at pynten bliver holdt i fødselarens ånd.