0

Frost

Her på siden finder du alt til en eventyrlig Frost fødselsdag.

Anna og Elsa har tryllebundet piger over hele verdenen med deres farefulde rejser fulde af eventyr og magi, når de gang på gang skal redde deres elskede Arendal.

Nu kan du selv genskabe det smukke Frost univers med alt i festartikler og bordpynt til den kommende Frost fødselsdag.

Vælg mellem Frost tema og Frost 2 tema, når du skal dække fødselsdagsbordet. Begge temaer indeholder Frost paptallerken, Frost krus, Frost dug, Frost servietter og Frost sugerør.

Skal gæsterne forkæles ekstra, kan du lægge en Frost maske eller Frost festhat ved hver plads. Ungerne vil elske det!

Dæk resten af stuen med flot Frost pynt bestående af Frost balloner, guirlander og vimpler. Ønsker du mere pynt, vil jeg anbefale mine øvrige festartikler i farverne sølv, lilla og lyseblå, som passer perfekt til Frost universet.

Når fødselsdagskagen skal serveres, har jeg flere måder, hvorpå den kan indgå som en del af Frost universet. Du kan for eksempel lave en traditionel lagkage pyntet med Frost kagelys. Du kan også vælge at lave lækre muffins i forme med snefnug. Sidst men ikke mindst, kan du bage en stor bunke småkager formet som snefnug ved hjælp af min kageudstikker. Lad evt. gæsterne pynte deres egen småkage med glasur og krymmel, inden den nydes i fulde drag.

Så sammensæt festpakken til dit barns Frost fødselsdag allerede idag og klik det hjem med det samme. Så er pynten i hus, og du kan koncentrere dig om andre ting:-)

Alt i pynt til Frost fødselsdag

Lige siden Disney i 2013 sendte animationsfilmen Frost på markedet, har piger verden over været opslugt af Frost universet med de populære karakterer Anna, Elsa, Olaf, Christoffer og Svend. 

Temaet med Anne og Elsa er et af mine bedst sælgende temaer, hvilket hænger sammen med, at jeg kan tilbyde noget af det flotteste Frost pynt på markedet.

Det gør det nemt og enkelt for dig at sammensætte pynten, så du hurtigt kan klikke alt hjem til den kommende Frost fødselsdag.

Du finder både pynt fra den allerførste Frost film samt fra den nye Frost 2.

Ideer til Frost fødselsdag

Lad mit lametta forhæng i enten sølv eller blå være noget af det første, som gæsterne møder. Hæng det foran døren som porten ind til Arendal og lad gæsterne én efter én træde igennem...

Lad det flotte fødselsdagsbord være dækket med matchende paptallerkner, krus, dug, servietter og sugerør fra temaet, så gæsterne kan sidde til bords med Anna, Elsa og Olaf.

Gør bordet lidt festligere ved enten at strø pyntediamanter eller konfetti udover. 

Fuldend bordet ved at placere en fin festhat med Anna og Elsa på hver tallerken til stor glæde for gæsterne.

Hæng derudover de lette og luftige papir pompoms i blå og hvid i loftet for at skabe illusionen om snefnug, der roligt daler ned over et snedækket Arendal – og hæng én af de dekorative guirlander i vinduet eller over gavebordet.

Mangler du aktiviteter til fødselsdagen, er det oplagt at lade gæsterne pynte deres egne kager. Brug min fine kageudstikker til at bage en ordentlig bunke småkager formet som snefnug. Lad dernæst gæsterne selv pynte med glasur samt krymmel.

Mangler du noget specifikt pynt til Frost fødselsdag?

Jeg har gjort mig umage med at håndplukke og nøje udvælge den bedste pynt på markedet, så du let og enkelt kan arrangere en flot Frost fødselsdag, der vil imponere både store og små.

Mangler du imidlertid noget specifikt pynt til din Frost tema fødselsdag, så tøv endelig ikke med at kontakte mig.

Jeg vil gøre miy bedste for at skaffe den helt rigtige pynt hjem til dig.

Send en mail med din forespørgsel på kontakt@feststemning.dk. Så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Alternativt er du velkommen til at ringe på telefon 24485655 alle hverdage imellem kl.10 og 15.