0

Frost

Her på siden finder du alt til en eventyrlig Frost tema fødselsdag.

Anna og Elsa har tryllebundet piger over hele verdenen med deres farefulde rejser fulde af eventyr og magi, når de gang på gang skal redde deres elskede Arendal.

Nu kan du selv genskabe det smukke Frost univers med alt i Frost pynt til den kommende Frost tema fødselsdag.

Dæk et smukt og eventyrligt bord med smukt engangsservice, der både indeholder Frost paptallerken, Frost krus, Frost dug, Frost servietter og Frost sugerør.

Skal gæsterne forkæles ekstra, kan du lægge en Frost maske eller Frost festhat ved hver plads. Ungerne vil elske det!

Dæk resten af stuen med flot Frost fødselsdagspynt bestående af Frost balloner, guirlander og vimpler. Ønsker du mere pynt, vil vi anbefale vores øvrige festartikler i farverne sølv, lilla og lyseblå, som passer perfekt til Frost universet.

Når fødselsdagskagen skal serveres, har vi flere måder, hvorpå den kan indgå som en del af Frost universet. Du kan eks. vælge at lave lækre muffins i forme med snefnug. Alternativt kan du bage en stor bunke småkager formet som snefnug ved hjælp af min kageudstikker. Lad evt. gæsterne pynte deres egen småkage med glasur og krymmel, inden den nydes i fulde drag.

Så sammensæt festpakken til dit barns Frost tema fødselsdag allerede idag og klik Frost pynten hjem med det samme. Så er pynten i hus, og du kan koncentrere dig om andre ting:-)

Alt i Frost pynt

Lige siden Disney i 2013 sendte animationsfilmen Frost på markedet, har piger verden over været opslugt af Frost universet med de populære karakterer Anna, Elsa, Olaf, Christoffer og Svend. 

Temaet med Anne og Elsa er et af vores bedst sælgende temaer, hvilket hænger sammen med, at vi kan tilbyde noget af det flotteste Frost pynt på markedet.

Det gør det nemt og enkelt for dig at sammensætte pynten, så du hurtigt kan klikke alt hjem til den kommende Frost fest.

Vores Frost fødselsdagspynt består af alt lige fra engangsservice til pynt samt Frost balloner og festhatte.

Ideer til Frost tema fødselsdag

Lad vores lametta forhæng i enten sølv eller blå være noget af det første, som gæsterne møder. Hæng det foran døren som porten ind til Arendal og lad gæsterne én efter én træde igennem...

Lad det flotte fødselsdagsbord være dækket med matchende paptallerkner, krus, dug, servietter og sugerør fra temaet, så gæsterne kan sidde til bords med Anna, Elsa og Olaf.

Gør bordet lidt festligere ved enten at strø pyntediamanter eller konfetti udover. 

Fuldend bordet ved at placere en fin festhat med Anna og Elsa på hver tallerken til stor glæde for gæsterne.

Hæng derudover de lette og luftige papir pompoms i blå og hvid i loftet for at skabe illusionen om snefnug, der roligt daler ned over et snedækket Arendal – og hæng én af de dekorative guirlander i vinduet eller over gavebordet.

Mangler du aktiviteter til fødselsdagen, er det oplagt at lade gæsterne pynte deres egne kager. Brug vores fine kageudstikker til at bage en ordentlig bunke småkager formet som snefnug. Lad dernæst gæsterne selv pynte med glasur samt krymmel.

Mangler du noget specifikt Frost fødselsdagspynt?

Vi har gjort os umage med at håndplukke og nøje udvælge den bedste Frost pynt på markedet, så du let og enkelt kan arrangere en flot Frost tema fødselsdag, der vil imponere både store og små.

Mangler du imidlertid noget specifikt pynt til din Frost fest, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Vi vil gøre miy bedste for at skaffe den helt rigtige pynt hjem til dig.

Send en mail med din forespørgsel på kontakt@feststemning.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.