0

1 års fødselsdag

1 års fødselsdag – en helt speciel mærkedag

Barnets 1 års fødselsdag er uden tvivl helt speciel for både mor og far. For mange føles det stadig som i går, at den lille prins eller prinsesse så dagens lys, og det er ikke til at begribe, at den lille guldklump allerede skal fejre 1 års fødselsdag.

Det er meget forskelligt, hvordan man griber den magiske 1 års fødselsdag an. Nogle holder det meget simpelt, mens andre giver los med 1 års fødselsdag pynt.

Uanset, hvad du vælger, har vi her på siden samlet noget af det fineste 1 års fødselsdag pynt, så du kan skabe præcis den ramme, som du ønsker på dagen.

Se derudover også vores øvrige festpynt, hvor du finder både papir pompoms, rispapirlamper og honeycombs, som alle enten hver for sig eller kombineret er let, enkel og billig pynt.

Mange vælger også at pynte op med barnets navn i dekorative bogstav balloner. Vi har bogstav balloner i blå, rosegold, sølv og guld, og du finder bogstav ballonerne her.

1 års fødselsdagspynt – tema eller ej?

Vi elsker selv temafester og har gjort os umage for at udvælge de flotteste og sødeste temaer til fejring af 1 års fødselsdag.

Til drengene har vi temaerne 1st Birthday Blue, All Aboard og Twinkle Twinkle. Alle temaerne er holdt i de klassiske drengefarver grøn og blå.

Til pigerne har vi temaerne 1st Birthday Pink, Sweet Birthday og Twinkle Twinkle, som er i de klassiske pigefarver lyserød og lilla.

Hvis du ikke ønsker en temafest, kan du dække op med vores ensfarvede engangsservice. Vi har stort set alle farver på lager. Du kan vælge at dække hele bordet med dug, servietter, paptallerkner og papkrus i samme farve, eller du kan kombinere farverne på kryds og tværs. Se alt vores ensfarvede service under kategorien Farvetema.

En mulighed er også at kombinere det valgte tema med vores ensfarvede engangsservice for en lidt mere nedtonet temafest.

Ønsker du derimod at holde en fødselsdag med masser af danske flag, så klarer vi også den. Vi har både servietter, serpentiner, balloner, flagguirlander, kageflag, cupcake forme og strøflag til bordet med Dannebrog – så du kan holde en klassisk fødselsdagfest i de røde og hvide farver.

Mulighederne er mange, og uanset hvad du vælger bliver resultatet flot og festligt.

Markér dagen med flot pynt til 1 års fødselsdag

Når du har valgt dit tema/farve til fejringen af din guldklump, kan du gå i gang med at vælge den øvrige pynt.

Den rette fødselsdagspynt er garanti for god stemning, hygge, nærvær og ikke mindst en mindeværdig dag for både barn og forældre.

Gør derfor bordet ekstra festligt med sugerør og konfetti, pynt op med en kombination af søde balloner med tallet 1, flotte guirlander og sjove swirls og sæt et kagelys med glimmer i toppen af kagen.

Fødselsdagsbarnet og ikke mindst de inviterede gæster vil nyde pynten og den gode stemning. 

Gode råd til 1 års fødselsdag

At have en tumling i huset tager meget af ens tid og energi, og det kan virke uoverskueligt at skulle planlægge en 1 års fødselsdag med mange gæster. Her får du et par gode råd til, hvordan du kan gøre det lettere for dig selv og dermed sjovere at planlægge.

1.råd til 1 års fødselsdag: Drop det perfekte

Husk, at ikke alting behøver at være perfekt! Det vigtigste er, at du har overskud til at være til stede på selve dagen for din guldklump og gæsterne. Så gør det, som du har overskud til og skyd en hvid pil efter resten. Gæsterne vil hygge sig uanset hvad.

2.råd til 1 års fødselsdag: Undgå det store DIY-projekt

I behøver ikke gøre fødselsdagen til et stort DIY-projekt ved at lave al pynten fra bunden eller forsøge at efterligne en kage fra Pinterest. Guldklumpen kan ikke se forskel alligevel. Køb i stedet engangsservice og pynt hos Feststemning.dk og bestil en kagemand hos bageren. Så kan du i stedet for bruge tiden på at nyde den sidste baby-tid.

3.råd til 1 års fødselsdag: Ønsk nogle større ting

Det er ikke mange 1-årige, der forstår gavekonceptet. Det kan derfor være både overvældende og trættende at skulle åbne den ene gave efter den anden – og er du ligesom alle andre forældre, så bugner legeværelset allerede af legetøj, der blot står og samler støv.

Brug istedet lejligheden til at ønske en større gave fra alle gæsterne eks. sansegynge eller legehus til haven – og gem de mange gaver til barnet bliver ældre.

Fandt du ikke den pynt til 1 års fødselsdagen, som du søgte?

Hvis du mangler noget fødselsdagspynt, som du ikke kan finde i vores sortiment, så kan du altid skrive eller ringe til os.

Vi vil altid gerne forsøge at skaffe det helt rigtige pynt hjem til dig.

Du kan fange os på tlf. 24485655 alle hverdage imellem kl.10 og 15.

Du er også velkommen til at sende os en mail på kontakt@feststemning.dk, som vi vil besvarer hurtigst muligt.