0

1 års fødselsdag

Velkommen til siden med vores flotte og festlige 1 års fødselsdag pynt!

Fejring af sit barns 1 års fødselsdag er uden tvivl helt speciel for både mor og far. Det føles ofte som igår, at man kom hjem fra hospitalet med en lille nyfødt, og nu skal man allerede fejre 1 års fødselsdag. Det er ikke til at begribe.

Det er meget forskelligt, hvordan man som forældre vælger at fejre sit barns 1 års fødselsdag. Nogle holder det meget simpelt, mens andre går all in på 1 års fødselsdag pynt, kage og fest.

Uanset, hvad du vælger, har vi her på siden samlet noget af markedets fineste og skønneste pynt specielt til 1 års fødselsdag, så du kan skabe den helt rigtige ramme for dit barns første fødselsdag.

Du kan vælge at pynte op med temaer specielt til 1 års fødselsdag eller holde pynten i en enkelt farve. Du finder også de skønneste 1 års fødselsdag balloner samt cupcake toppers til den allerførste fødselsdagskage.

Skal der ekstra knald på, har vi de fineste kroner med tallet 1 samt dekorationssæt til højstolen. Så bliver det ikke mere festligt!

Herfra skal ihvertfald lyde et kæmpe tillykke!

1 års fødselsdag pynt – tema eller ej?

Vi elsker selv temafester og har gjort os umage med at udvælge de flotteste og sødeste temaer til både drenge og piger specielt til fejring af 1 års fødselsdag.

Til drengene finder du temaer med eks. balloner og stjerner. Fælles for temaerne er, at de er holdt i de klassiske drengefarver. Derudover er de alle lavet med henblik på fejring af 1 års fødselsdag og har derfor tallet 1 i deres motiv.

Til pigerne har vi valgt de sødeste temaer med balloner og stjerner. Alle temaerne tager udgangspunkt i lyserød men med mulighed for at kombinere med balloner, servietter og pynt i gul, lilla og andre farver. Ligesom med drengenes temaer, er pigernes temaer også lavet specielt med henblik på en festlig 1 års fødselsdag.  

Ønsker du ikke at dække op med et decideret tema til dit barns 1 års fødselsdag, kan du med fordel dække bordet med det fineste ensfarvede engangsservice med guldkant. Det vil uden tvivl pryde ethvert bord. Her på siden har vi valgt at vise det i farverne blå og lyserød. 

En mulighed er selvfølgelig også at kombinere pynten fra et tema med det ensfarvede service for en lidt mere nedtonet temafest.

Klassisk 1 års fødselsdag med masser af flag og Dannebrog

Til enhver fødselsdag – uanset alder – hører der sig masser af flag til. I vores sortiment til 1 års fødselsdag finder du derfor også en masse festartikler med Dannebrog bl.a. muffinforme, strøflag i træ, serpentiner, servietter, kageflag og ikke mindst flagguirlander i stof.

Så tilføj lidt af det klassiske til den øvrige pynt til 1 års fødselsdag for en flot fødselsdagsfejring.

Markér dagen med flot pynt til 1 års fødselsdag

Udover temaerne har vi naturligvis også en masse andet festligt pynt til 1 års fødselsdag.

Den rette pynt skaber rammen for god stemming, hygge, nærvær og ikke mindst en mindeværdig dag for både barn og forældre.

Vi har derfor med omhu valgt markedets flotteste pynt til 1 års fødselsdag, som du kan vælge at bruge alene eller kombinere med et af temaerne.

Blandt vores øvrige pynt til 1 års fødselsdag finder du blandet andet fine guirlander med teksten ‘Happy Birthday’, 1 års fødselsdag balloner, kagelys i tallet 1, skinnende 1 års tal balloner og dekorativt kagepynt.

Du kan få pynten i både blå og lyserød eller i mere ‘neutrale’ farver, der passer til 1 års fødselsdag for både dreng og pige.

Ønsker du at gå all in har jeg flotte kroner samt dekorationssæt til højstolen med tallet 1. Så bliver det vist heller ikke mere festligt.

Gode råd til 1 års fødselsdag

At have en tumling i huset tager meget af ens tid og energi, og det kan virke uoverskueligt at skulle planlægge en 1 års fødselsdag med mange gæster. Begge som mødre til 3 har vi begge været ‘igennem møllen’ et par gange, og her får du vores bedste råd til, hvordan du kan gøre det lettere for dig selv og dermed sjovere at planlægge.

1.råd til 1 års fødselsdag: Drop det perfekte

Husk, at ikke alting behøver at være perfekt! Idag har vi en tendens til at gøre alt perfekt og ‘insta-venligt’. Det er der absolut ingen grund til. Det gør ikke noget, at det roder lidt, eller at der ikke er 3 slags hjemmelavede boller. Det allervigtigste er, at du har overskud til at være til stede på selve dagen for din guldklump og for gæsterne. Så gør det, som du har overskud til og skyd en hvid pil efter resten. Gæsterne vil hygge sig uanset hvad.

2.råd til 1 års fødselsdag: Undgå det store DIY-projekt

I behøver ikke gøre fødselsdagen til et stort DIY-projekt ved at lave al pynten fra bunden eller forsøge at efterligne en kage fra Pinterest. Guldklumpen kan ikke se forskel alligevel og er højst sandsynligt fuldstændig ligeglad. Køb istedet din 1 års fødselsdag pynt på nettet og bestil en flot kage hos bageren. Så kan du i stedet for bruge tiden på at nyde den sidste baby-tid, som ikke kommer tilbage.

3.råd til 1 års fødselsdag: Ønsk nogle større ting

Det er ikke mange 1 årige, der forstår gavekonceptet. Det kan derfor være både overvældende og trættende at skulle åbne den ene gave efter den anden – og er du ligesom alle andre forældre, så bugner legeværelset allerede af legetøj, der blot står og samler støv.

Brug istedet lejligheden til at ønske en større og/eller praktisk gave fra alle gæsterne eks. sansegynge, legehus til haven, cykelhjelm eller klippekort til svømmehallen – og gem de mange gaver til barnet bliver ældre.

4.råd til 1 års fødselsdag: Hold rutinen

Vores personlige erfaring er, at det er smartest at holde fast i rutinerne - selv til en 1 års fødselsdag - selvom det kan være fristende at springe middagsluren over og istedet lade barnet blive forkælet af alle gæsterne. Tænk på, at det kan være meget overvældende og trættende at være i centrum til sin egen fødselsdag, og barnet har måske derfor i endnu højere grad brug for at komme ud for at sove. Læg derfor fødselsdagen efter barnets soverytme og ikke, hvornår det bedst passer at spise boller og lagkage. 

Oplagte ønsker til 1 års fødselsdag

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal skrive på ønskelisten til din søn eller datters 1 års fødselsdag, så kommer der her nogle forslag, der både indeholder de mere praktiske samt legetøj

- Klippekort til svømmehal

- Cykelhjem

- Tøj i str. 86

- Er dit barn et vinterbarn og skal til at starte i vuggestue, så tjek om de skal have ekstra flyverdragt med til at sove ude. Skal de det, er det oplagt at ønske sig en ekstra flyverdragt

- BRIO Gåvogn

- De klassiske puslespil med knopper, hvor det gælder om at sætte brikken i det rigtige hul

- Hammerbræt

- Wheely Bug

Ønsker du noget specielt pynt til 1 års fødselsdag?

Som sagt har vi gjort os stor umage med at udvælge det fineste og skønneste pynt til 1 års fødselsdag i god kvalitet – men vi er jo ikke alle ens, og har ikke alle same smag.

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du drømmer om noget andet pynt til dit barns 1 års fødselsdag.

Vi er i tæt dialog med mine leverandører, og vi vil gerne i fællesskab forsøge at finde det helt rigtige pynt til dit barns første magiske fødselsdag.

Du er derfor altid velkommen til at skrive til os på kontakt@feststemning.dk.