0

Ballonvægte

Her på siden finder du flotte og festlige ballonvægte i et væld af farver!

Har du valgt at puste dine balloner op med helium til din kommende fest, er en ballonvægt et uundgåeligt accessory for at forhindre dem i at flyve væk.

Du skal blot puste ballonerne op med helium og efterfølgende binde dem fast i den lille løkke, som du finder i toppen af ballonvægten. Dernæst placerer du ballonvægten lige præcis dér, hvor du gerne vil.

Det geniale ved ballonvægte er, at du nemt kan flytte dem rundt i løbet af aftenen. Du kan så at sige tage pynten med. Du kan eksempelvis starte med at have ballonerne ved indgangen som en festlig entré, hvorefter du flytter ballonvægten med ballomerne ind til buffeten, når alle gæsterne er kommet. Senere skal ballonerne måske en tur i baren? - og haps, så flytter du bare ballonvægten.

Mine ballonvægte findes i 14 forskellige farver, så det er blot med at finde den farve, der passer bedst med din øvrige pynt til dit kommende arrangement.

 

 

Værd at vide om din ballonvægt

Køb din ballonvægt online hos Feststemning.dk

Bestiller du din ballonvægt online her i shoppen, kan du forvente at modtage den indenfor 1-2 hverdage med GLS.

Udover ballonvægte har jeg også et stort udvalg i både latex balloner og folieballoner, som du kan bruge enkeltvis eller sammensætte til smukke ballonbuketter.