Feststemning går på sommerferie 😎 Ordrer lagt senest onsdag den 17/7 kl. 12, sendes afsted. Derefter sender vi igen torsdag den 1/8. Vi ønsker alle en festlig sommer 🎈
0

Ballonvægte

Her på siden finder du flotte og festlige ballonvægte i et væld af farver!

Har du valgt at puste dine balloner op med helium til din kommende fest, er en ballonvægt et uundgåeligt accessory for at forhindre dem i at flyve væk.

Du skal blot puste ballonerne op med helium og efterfølgende binde dem fast i den lille løkke, som du finder i toppen af ballonvægten. Dernæst placerer du ballonvægten lige præcis dér, hvor du gerne vil.

Det geniale ved ballonvægte er, at du nemt kan flytte dem rundt i løbet af aftenen. Du kan så at sige tage pynten med. Du kan eksempelvis starte med at have ballonerne ved indgangen som en festlig entré, hvorefter du flytter ballonvægten med ballomerne ind til buffeten, når alle gæsterne er kommet. Senere skal ballonerne måske en tur i baren? - og haps, så flytter du bare ballonvægten.

Vores ballonvægte findes i mange forskellige farver, så det er blot med at finde den farve, der passer bedst med din øvrige pynt til dit kommende arrangement.

Værd at vide om din ballonvægt

Du vil fortryde ikke at have en ballonvægt

Når du fylder en ballon med helium, vil det få den til at stige til vejrs. Det vil sige, at du er nødt til at binde den fast til noget, hvis den ikke skal flyve op under loftet. Er det pointen, at den skal det, er det intet problem, men vil du gerne undgå det, skal du bruge en ballonvægt til formålet.

Der er mange, der tror, at de ikke har behov for det, da de sagtens kan finde en anden løsning. Faktum er dog, at de fleste ender med at fortryde, at de ikke har købt en ballonvægt. Derfor bør du ikke afholde dig fra at gøre dette.

Når du har en ballonvægt, er du sikker på, at du kan få det maksimale ud af dine balloner. Det sikrer, at du har et sted, hvor du nemt kan binde dem fast, så de ikke stikker af, hvilket er en fordel for dig.

Placér dine balloner, hvor du har lyst

En klar fordel ved en ballonvægt er, at du kan sikre, at dine balloner ikke stikker af. Det er især en fordel, hvis du skal bruge dem udenfor. En anden fordel er, at det sikrer, at du kan placere dine balloner, hvor du ønsker, da du altid har et sted at fastgøre dem.

Ønsker du f.eks. at placere dem midt i et lokale, er det intet problem. Det ville det være, hvis du ikke havde en ballonvægt, da du dermed ikke ville have haft et sted at fastgøre dem. Derfor bør du helt bestemt ikke tøve med at købe en eller flere ballonvægte.

Køb din ballonvægt online hos Feststemning.dk

Udover ballonvægte har vi også et stort udvalg i både latex balloner og folieballoner, som du kan bruge enkeltvis eller sammensætte til smukke ballonbuketter.