Feststemning går på sommerferie 😎 Ordrer lagt senest onsdag den 17/7 kl. 12, sendes afsted. Derefter sender vi igen torsdag den 1/8. Vi ønsker alle en festlig sommer 🎈
0

Baby shower

Forestil dig, at du skal pynte op til din kære venindes baby shower.

Nettet svømmer i det fineste babyshower pynt - så hvor i alverden skal man starte?

Vi vil foreslå dig, at du starter lige her på siden, hvor du finder alt i flot og festligt baby shower pynt!

Vi har gjort os enormt umage med at finde markedets fineste baby shower pynt, så du nemt kan arrangere en fest, der tager kegler.

Traditionelt set har baby shower pynt typisk været holdt i lyserøde og lyseblå farver, men i vores sortiment finder du også pynt til babyshower i den populære farve rosagold, neutralt baby shower pynt samt babyshower pynt til det ukendte køn.

HVAD ER ET BABY SHOWER?

Baby shower er ikke et nyt koncept men stammer helt tilbage fra 1800-tallet. Her mødtes kvinder for at give den vordende mor gode råd samt gaver i form af ting, hun manglede til det nyfødte barn. I dag afholdes baby shower mere som en fest, hvor det ufødte barn fejres, og hvor den vordende mor forkæles.

Baby shower er meget udbredt i bl.a. Tyskland, England og Italien, og så kan vi naturligvis ikke komme uden om USA, hvor det er en kæmpe begivenhed.

I de senere år har baby shower konceptet vundet mere og mere indpas i de danske hjem, og det er uden tvivl en tradition, der er kommet for at blive. Et baby shower holdes typisk i slutningen af graviditeten, hvor det hele godt kan føles lidt tungt og uoverskueligt. Det giver anledning til at forkæle den kommende mor efter alle kunstens regler og sammen med hende glæde sig over graviditeten, den forestående fødsel og ikke mindst det nye liv.

Et baby shower arrangeres typisk af den gravides veninder eller hendes familie, og der er adgang forbudt for mænd. Det skyldes, at et baby shower er en rigtig tøsehyggestund med lystig snak om graviditet, baby og fødselshistorier – og let’s face it, det fællesskab er mænd bare ikke en del af.

Da Jennifer Lopez holdt baby shower, indtog hun hele den øverste etage på det fornemme Gramercy Park Hotel i New York, men mindre kan dog også gøre det.

Det helt klassiske er at holde det som et surprise party hjemme hos den kommende mor. Få manden til at lokke hende ud af huset, og når de så er ude af døren, kan I smutte ind og bruge tiden på at pynte op med flot babyshower pynt, anrette maden og gøre klar til overraskelsen.

Når der skal arrangeres et baby shower, er det en god ide at sende invitationerne ud i god tid for at sikre, at alle kan komme. Derudover kan I med fordel dele opgaverne mellem jer, så én står for gæstelisten, én står for indkøb af baby shower pynt, én laver kagerne og én står for legene.

Det kan godt være en stor opgave at arrangere et baby shower og ved at dele opgaverne op, bliver det både sjovere og lettere at arrangere.

Som alternativ til at holde det hjemme, kan I også vælge at holde det som brunch på en café (ofte må man gerne medbringe sit eget pynt til babyshower) eller som picnic, hvis vejret tillader det.

Mulighederne er mange, og det er kun fantasien, der sætter grænsen.

Inspiration til baby shower pynt

Der er utrolig meget skønt og fint baby shower pynt at vælge imellem, så det kan være rigtig svært at begrænse sig.

Her i shoppen har vi primært baby shower pynt i farverne lyserød og lyseblå. Disse farver er oplagte, hvis man allerede kender kønnet på barnet.

Hvis forældrene ønsker, at kønnet skal være en overraskelse, er det oplagt enten af mixe pynten i lyseblå og lyserød eller bruge mit fine tema 'Boy or Girl'.

Ønsker du at understrege den specifikke anledning, kan du finde baby shower pynt i alt lige fra paptallerkner, papkrus, bordpynt, guirlander og balloner med tekst som 'It's a Boy', 'It's a Girl', 'Baby Girl' og 'Baby Shower', der understreger den specifikke anledning.

Ønsker du en mere enkel borddækning, er mit fine engangsservice i henholdsvis lyserød og lyseblå med guldkant oplagt. Her kan du nemt supplere med rosenblade, pyntediamanter og øvrigt baby shower pynt.

Vil du gerne væk fra det traditionelle pynt til babyshower i farverne lyserød og lyseblå, har du også mulighede for det. Pynt eks. op med det smukkeste baby shower pynt i rosegold til piger eller vælg mit tema 'Hello Baby' med guldkant samt prikker i regnbuens farver. Temaet 'Hello Baby' passer til både piger og drenge.

Kig også gerne på vores øvrige festartikler, hvis du eks. gerne vil supplere op med øvrige farver.

Som sagt er mulighederne indenfor baby shower pynt uanede, og det kan være svært at vide, hvor man skal starte. Skulle vi afholde baby shower, ville vi prioritere følgende

Inkludér kagen som en del af den fine babyshower pynt

Når den lækre baby shower kage skal serveres, er det oplagt at lade den indgå som en del af den øvrige baby shower pynt, hvilket kan gøres på flere måder.

Serveres der lækre cupcakes, er det oplagt at lave glasuren i enten lyserød eller lyseblå afhængig af kønnet. Top de saftige kager med flotte cake toppers enten med teksten It's a Girl eller små fine guldstjerner med glimmer.

Vælger du istedet at lave en større kage, er denne cake topper super sød på toppen med krymmel og glasur i samme farve.

Alternativt kan du lave de fineste småkager med mine kageudstikkere formet som henholdsvis sutteflaske, bodystocking og babyfod. Dekorér kagerne eller lav det til en hyggelig aktivitet, hvor I sammen kan pynte kagerne og lade gæsterne udfolde deres kreativitet. Det ender måske med, at I ikke nænner at spise dem.

Baby shower lege

Intet baby shower er komplet uden et par hyggelige baby shower lege, som giver anledning til grin og et smil på læben.

Vi har her samlet et par baby shower lege, som hverken er besværlige at forberede eller gennemføre. Derudover kan de bruges uanset, hvor stort eller småt selskabet er.

Shop baby shower pynt hos Feststemning.dk

Hos Feststemning.dk kan du i ro og mag shoppe det fineste baby shower pynt - og så har vi åbent 24 timer i døgnet.

Når du har lagt dit babyshower pynt i kurven og klikket det hjem, sørger vi for at pakke det fint ind, inden det forlader vores lager.

Alle vores pakker sendes med GLS, som er garant for en god og hurtig levering.

Shopper du for mere end 499 kr., sender vi gratis til din nærmeste pakkeshop.

Har du nogle spørgsmål til enten levering eller produkter, er du altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende på kontakt@feststemning.dk