Kæreste du! Shoppen er i gang med at blive overdraget til nye ejere, og det er derfor ikke muligt at bestille ordrer pt.
0

Lyserøde balloner It's a Girl

(5 stjerner, baseret på 5 anmeldelser)
DKK 29,00
24 stk. På lager

Disse skønne balloner i 2 forskellige lyserøde nuancer med teksten 'It's a girl' er perfekte som baby shower pynt, når der skal gåes all in på lyserød.

Alt, hvad du skal vide om ballonerne

  • Hver pakke indeholder i alt 6 latex balloner
  • Ballonerne kan pustes op med både helium og luft
  • Ballonerne er 27,5 cm i diameter

Forestil dig glæden i den kommende mors ansigt, når hun træder ind i rummet pyntet med det fineste baby shower pynt i lyserøde nuancer, hvor hendes familie og veninder kun venter på at fejre hende og hendes lille pige. Disse balloner kan bruges på mange måder. Har I valgt at lave et buffet bord, kan I lave en fin ballonbuket af ballonerne og stille den ved siden af. Alternativt kan I binde en ballon til hver stoleryg. Det giver et flot udtryk, når man træder ind i lokalet - og samtidig bidrager det så fint til bordpynten.

Ønsker du at fylde ballonerne med helium, vil jeg klart anbefale dig at bruge gelen Hi Float. Gelen sprøjtes let ind i ballonen, hvor den lægger sig som en hinde. Det gør, at ballonen med helium kan svæve i op til flere dage i modsætning til de normale 7 timer, som en latex ballon ellers kan flyve med helium uden brug af Hi Float. Ved at bruge Hi Float sikrer du altså, at ballonerne ikke begynder at falde ned midt i festen - og samtidig kan du uden problemer puste dem op allerede aftenen før.