0

Sugerør

Velkommen til vores side med flotte og festlige sugerør!

Hvorfor skal du købe sugerør? Det skal du ganske enkelt, fordi det er en super nem måde at gøre borddækningen og de våde varer lidt mere festlige på. Det giver bare et ekstra pift og pynter så fint både på bordet, i baren og ikke mindst i glasset, når der tilsættes dekorative og festlige sugerør.

Blandt vores store udvalg kan du finde lige præcis de sugerør, som du leder efter til din næste fest. Her finder du nemlig sugerør i et væld af farver, papir sugerør, bambus sugerør, sugerør til drinks samt sugerør med de smukkeste motiver.

Brug eksempelvis de skønne papir sugerør i lyserød og lyseblå til barnedåben, tilsæt de skinnende sugerør i guld og sølv i de kulørte drinks til den runde fødselsdag og disk op med sjove sugerør til børnefødselsdagen, der matcher det øvrige tema.

Kort sagt, kan vores sugerør bruges til alt lige fra de helt små til de helt store begivenheder.

Alle vores sugerør er i god kvalitet, så du blot skal koncentrere dig om at nyde drinken med eller uden alkohol.

 

 

Sugerørets Historie

Sugerøret er langt fra en ’moderne’ opfindelse. I al sin enkelthed så er sugerørets funktion at lede væske fra en kop/skål/glas op til ens mund. Dette er der beviser på, at mennesket har gjort nærmest siden tidernes morgen. Arkæologer har således fundet 5000 år gamle sugerør, som de mener blev brugt til at drikke øl fra fællesbeholdere i det gamle Kaukasus.

I modsætning til det oldgamle Kaukasus, hvor de fælles sugerør primært var lavet af guld og sølv, så bruger vi i dag primært papir sugerør.

Den tidlige version af papir sugerøret, som vi kender i dag stammer tilbage fra 1888, hvor en amerikaner ved navn Marvin Stone tog patent på sugerøret, da han mente, at han kunne lave en bedre version af. Dengang blev sugerør lavet af rug-græs, men Marvin Stone, som til dagligt ernærede sig ved at producere papircigaretholdere mente, at det kunne han gøre bedre. Så det gjorde han, og i allerede i 1890 producerede han dem i massevis på sin egen fabrik.

Marvin Stones papir sugerør havde dog en udfordring, og det var, at de ikke var bøjelige. Dette problem løste den amerikanske opfinder Joseph Friedman i 1937, og han blev ved med at perfektionere det bøjelige såkaldte Flex Straw i plast til det, som vi kender i dag.

Hospitalerne var de første til at tage det bøjelige sugerør i brug, da de hurtigt fandt ud af, at det gjorde det meget lettere for patienter at drikke, når de lå i deres hospitalssenge. Hurtigt blev sugerøret dog også udbredt resten af den amerikanske befolkning.

Plastik sugerør har i modsætning til papir sugerør den klare fordel, at det holder sin form, uanset hvor meget væske der kommer igennem, hvorimod papir sugerør i naturens sag falder sammen og bliver slattent, når det udsættes for en vis mængde væske. Af den årsag har sugerør i plast været foretrukket over papir sugerør.

Til trods for plastik sugerørets meget store popularitet, blev det i juli 2021 forbudt at sælge sugerør af plast i EU af miljøvenlige årsag som reaktion på den skadelig effekt, som engangsplast-produkter har på vores natur.

I stedet er nu trådt genanvendelige sugerør af eks. metal, som kan renses fra gang til gang; bambus sugerør som er et meget bæredygtigt alternativt til plast samt de velkendte papir sugerør.

Her i shoppen finder du et stort udvalg af papir sugerør, som er væsentlig bedre end plast sugerøret. Så selvom det har en tendens til at falde lidt sammen, og små børn har svært ved at modstå at tygge på det (og det dermed går hurtigere i stykker), så er det en lille pris at betale i forhold til at passe på vores miljø og klima.

Sugerør Til Enhver Anledning

Her i shoppen finder du et stort udvalg af papir sugerør, og vi har sugerør til enhver anledning!

Står du overfor at skulle holde baby shower eller barnedåb, er mine forskellige sugerør i henholdsvis lyserød, pink, lyseblå og blå et oplagt valg.

Til børnefødselsdagen har vi et stort udvalg af sjove, fine og dekorative papir sugerør med motiver med alt lige fra Paw Patrol, Gurli Gris, Dinosaur, Heste, Ninjago, Flamingoer og mange flere. Alle sugerørene er en del af et tema, så du også kan dække bordet med matchende engangsservice for en gennemført fødselsdag.

Skal der holdes studentergilde for at fejre, at studenterhuen er i hus, har vi de fineste sugerør med henholdsvis blå og røde studenterhuer til fejringen.

Står du derimod overfor et kommende polterabend, er vores sugerør med tissemand et festlig indslag, som nok skal sprede smil og latter blandt selskabets gæster.

Til julens mange sammenkomster kan du give bordet et nøk op med hensyn til julestemning med vores meget fine sugerør med små klokker. De er virkelig et hit!

Så kort sagt, så har vi papir sugerør til enhver anledning.

Stort Udvalg af Sugerør I Alle Farver

Udover vores papir sugerør til specifikke anledninger og temaer har vi naturligvis også sugerør i alle regnbuens farver, så du kan finde nogle, der passer specifikt til det farvetema, som du ønsker skal være gennemgående for pynten.

Vi har både helt ensfarvede sugerør, sugerør med prikker og sugerør med striber i hver enkelt farve. Derudover har vi de fineste regnbue sugerør med de fineste striber i alle regnbuens farver.

Størstedelen af vores sugerør er med en mat overflade, men vi er også lagerførende indenfor sugerør med en metallisk overflade, der bidrager lidt ekstra til den i forvejen lækre feststemning.

Alt i alt, så finder du her i shoppen et stort og fyldestgørende sortiment af sugerør, hvor du kan finde noget til enhver anledning uanset, om anledningen byder på en bestemt fejring af et af livets mange mærkedage, et specielt tema til børnefødselsdagen eller et gennemgående farvetema.

Udforsk gerne resten af shoppen for at finde din øvrige pynt, der kan matche sugerørene, så du får en flot og gennemgående ramme til din kommende fest, uanset om den er lille eller stor.

Sugerør Til Drinks Og Cocktails

Skal du holde fest med kulørte cocktails og farverige drinks, så er sugerør et must til at give det sidste finish, og her kan du finde de helt rigtige sugerør til dine drinks.

Vores mest populære cocktail sugerør er vores sugerør med et skinnende metallisk look, der giver en lækker elegance og et eksklusivt look. Derudover er mine sugerør med henholdsvis guldstjerner og sølvstjerner også et godt bud på sugerør til drinks.

Skal de lækre cocktails serveres til en havefest med bare tæer i en tiki bar, så er de skønne sugerør med motiv af enten tukaner, flip-flops eller Hawaii-skjorter det helt rigtige valg som cocktail sugerør.

Udover de flotte sugerør til drinks, finder du også andet drinkstilbehør her i shoppen eks. de fine drinkspinde med enten palmer, kulørte parasoller, flamingoer eller drinkspindene helt i guld og sølv.

Bambus Sugerør

Vores bambus sugerør i mit sortiment er ikke lavet af bambus. Sugerørene er lavet i papir med et design, så de ligner bambus sugerør.

Sugerørene er fra det engelske mærke Talking Table, som er et af de førende mærker inden for bæredygtighed i forhold til deres produkter under sloganet ’Party Like There Is A Tomorrow’.

Vores bambus sugerør er derfor lavet af genanvendeligt papir, helt uden plastik samt 100% biologisk nedbrydelige, så de nemt kan smides til genbrug efter endt brug.

Derudover går Talking Tables skridtet videre i og med, at også selve indpakningen er helt uden plastik og kan smides til genbrug.

Du finder hele 30 bambus sugerør i pakken, som er oplagte at bruge til en festlig børnefødselsdag med jungle tema, havefesten eller en tropisk sommerfest.

Køb Sugerør Online Hos Feststemning.dk

Hos Feststemning.dk finder du et stort udvalg af papir sugerør, sugerør til drinks samt sugerør i alskens farver. Kort sagt finder du sugerør til enhver smag og ethvert tema.

Shoppen har åbent 24 timer i døgnet, så du ikke skal stresse over almindelige butikkers åbningstider. Du kan altså shoppe dine sugerør i ro og mag, når det passer ind i din dag/uge/måned, uanset om det er mandag kl.10, onsdag kl.21.30 eller i løbet af søndagen.

Vi sender alle ordrer med GLS, hvilket betyder, at du aldrig skal vente længe med at modtage dine varer, da knap 99% af alle ordrer sendt med GLS er fremme allerede dagen efter afsendelse.

Skal du udover festlige sugerør også bruge øvrigt pynt, så sender vi hele molevitten gratis til en GLS pakkeshop efter dig valg, såfremt den samlede ordre kommer op på 499 kr. Ellers koster fragten kun den nette sum af 39 kr., og derudover er det altid muligt selv at afhente ordren i Odense.