Feststemning går på sommerferie 😎 Ordrer lagt senest onsdag den 17/7 kl. 12, sendes afsted. Derefter sender vi igen torsdag den 1/8. Vi ønsker alle en festlig sommer 🎈
0

Serpentiner

Her på siden finder du flotte serpentiner i alle farver til både fødselsdag og fest!

Serpentiner er uden tvivl mest brugt som pynt til nytårsaften, hvor der lystigt pyntes op i farverne guld og sølv.

Men hvorfor ikke også bruge serpentiner til resten af årets fester? De er utrolig nemme at pynte op med, meget dekorative og ekstremt billige.

Her på siden har vi samlet et fint udvalg af serpentiner i flotte farver og med forskellige motiver, så du nu også kan pynte op med serpentiner til barnedåb, fødselsdag, polterabend og fest.

Den typiske måde at pynte op med serpentiner på er ved at lægge dem på bordet eller hænge dem i lamper eller rundt om billeder - men der er et hav af øvrige anvendelsesmuligheder.

Brug eks. serpentiner som flotte ballonhaler, læg serpentiner i godteposer eller læg en serpentin på hver enkelt tallerken og lad gæsterne tage del i oppyntningen.

En ting er sikkert! Du går ikke galt i byen med serpentiner som en del af pynten til din fest.

 

Pynt flot op med serpentiner 

Uanset, om der skal pyntes op til fødselsdag eller fest, skal du huske at få et par serpentiner med i købet. 

De er nemme at pynte op med, og så er de super festlige.

Hæng dem rundt om billederne, i lampen eller pust dem tilfældigt ud over det flotte bord, og det gør ingenting, at de ender halvt nede i glassene. Det gør kun stemningen endnu mere festlig.

En sjov ide er også at lægge de enkelte ruller på bordet, så kan gæsterne selv deltage i oppyntningen og have lidt sjov ved at puste dem ud.

Det er en sjov måde at skyde festen igang på, og det plejer at være et hit blandt både store og små.

Serpentiner i alle farver

De fleste af os bruger kun serpentiner til nytår, men serpentiner er flot og dekorativt pynt, som sagtens kan bruges til alle anledninger.

Hos Feststemning.dk har vi samlet et fint udvalg af serpentiner i alle farver, så du sagtens kan finde en serpentin, der passer med din øvrige pynt til festen.

Brug eks. vores lyseblå, blå og grønne serpentiner til enten baby shower, barnedåb og fødselsdag, når hovedpersonen er en lille dreng.

Vores serpentiner i rosegold er yderst populær og begrænser sig ikke på samme måde til en bestemt aldersgruppe. Dens metalliske overflade er lækker og eksklusiv og gør, at serpentinen kan bruges til alt lige fra baby shower til barnedåb, polterabend, 30 års fødselsdag og meget meget mere.

Vores serpentiner i guld og sølv er oplagte til de større fester, hvor man aldrig må gå ned på glitrende pynt eks. diskofest og nytår. 

Derudover finder du også specifikke serpentiner til den traditionelle fødselsdag med Dannebrog samt serpentiner til årets studenterfester med både røde og blå studenterhuer.

Du kan vælge at holde dig til serpentiner i én farver eller kombinere dem på kryds og tværs for et mere varieret og farverigt udtryk.

Sjov med serpentiner

Man kan have rigtig meget sjov med serpentiner - specielt hvis man tænker lidt ud af boksen.

En af de lidt mere anderledes måder at bruge serpentiner på er ved at bruge dem som ballonhaler.

Når du har pustet dine flotte balloner op med helium, binder du ganske enkelt serpentineren til ballonens snip, så den folder sig ud under ballonen. Det giver et super flot og anderledes udtryk.

Leg med farverne og kombinér på kryds og tværs. Brug eks. en mørkeblå serpentin som hale til en sølvfarvet ballon eller en rosegold serpentin til en guld ballon.

Serpentiner er også ganske glimrende som kagepynt! Vi ser det altid i forbindelse med kransekagetårnet til nytårsaften, hvor der gerne er kastet en serpentin i enten guld eller sølv henover toppen.

Denne ide kan sagtens bruges til alle andre kager, hvor pynten skal være ekstra festlig. Laver du eks. en dinosaur kage til børnefødselsdagen, er det oplagt at pynte med grøn serpentiner osv.

Sidst men ikke mindst er serpentiner bare rigtig sjove at lege med. Hvem har ikke oplevet, at de yngste gæster lige pludselig har samlet en ordentlig håndfuld serpentiner og lavet dem til en paryk eller bundet dem om livet? Der er til timers leg med de farverige serpentiner til børnefødselsdag - så glem endelig ikke serpentinerne.

Køb serpentiner online - nemt, hurtigt og billigt

Hos Feststemning.dk kan du nemt og hurtigt finde serpentiner samt øvrigt pynt til din næste fest.

Vi har alt i festartikler til livets små og store fester, så du finder helt sikkert, hvad du skal bruge lige her i webshoppen.

Lægger du for mere end 499 kr. i kurven, sender vi ydermere fragtfrit til din nærmeste pakkeshop.

Husk, at har du spørgsmål til enten produkter, levering eller andet, så er du altid mere end velkommen til at sende os en mail på kontakt@feststemning.dk