Feststemning går på sommerferie 😎 Ordrer lagt senest onsdag den 17/7 kl. 12, sendes afsted. Derefter sender vi igen torsdag den 1/8. Vi ønsker alle en festlig sommer 🎈
0

Engangsservice

Velkommen til siden med et bredt udvalg af flot, festligt og billigt engangsservice.

Engang var engangsservice reduceret til gennemsigtige plastikkrus og hvide paptallerkner - men idag er det så meget mere!

Idag kan du få engangsservice i et væld af farver, mønstre og former, der har gjort, at det bliver mere og mere normalt at bruge engangsservice til selv større begivenheder som barnedåb, bryllup, studenterfest osv.

Engangsservicen har også den helt naturlige fordel, at du efter festen slipper for en alenlang opvask. Dermed bliver det at holde et større arrangement en mere overkommelig opgave.

Her på siden finder du alt i ensfarvet engangsservice, engangsservice til børnefødselsdag, engangsservice til polterabend, engangsservice til jul og nytår samt engangsservice til alt derimellem.

Al vores engangsservice er i god kvalitet og gennemtestet. Det betyder, at du ikke risikerer, at farven smitter af, eller at kopperne lige pludselig går i stykker og lækker. 

Kort sagt, er vores engangsservice en super nem og praktisk løsning til både fest og fødselsdag SAMTIDIG med, at det er dekorativt og kan styles, så det passer lige til lejligheden.

God fornøjelse med at finde det engangsservice, som giver det helt rigtige udtryk til din næste fest.

 

Hvad Er Engangsservice?

Engangsservice er service, der er lavet med det specifikke formål kun at blive brugt én gang.

Det typiske engangsservice er ofte lavet i stærkt pap eller plast, men mere bæredygtigt papservice i eks. træ, bambus og palmeblade har vundet større og større indpas i den senere tid, da forbrugerne i højere grad efterspørger klimavenligt engangsservice.

Engangsservice fås i alt lige fra helt almindelige paptallerkner, papkrus og bestik til engangsfade, vinglas på stilk, skåle og fade. Med andre ord kan du altså få alt i engangsservice til din fest.

Papservice er et godt alternativ til borddækningen, hvis du skal holde en kæmpe fest, og du ikke har nok af dit almindelige spisestel. I stedet for at bruge en formue på at købe flere procelænstallerkner, kan du slippe billigt afsted med at diske op med engangsservice – og du kan sagtens skabe en flot borddækning alligevel.

Når festen er slut, slipper du ydermere for en kolossal opvask, da engangsservicen kan smides ud med det samme. Husk affaldssorteringen!

Hvornår Bruger Man Engangsservice?

Du kan bruge engangsservice til ALLE typer fester lige fra de helt store til de helt små samt til såvel uformelle som meget formelle fester. Det hele handler blot om udtryk og sammensætning.

Tag eksempelvis en barnedåb eller et bryllup. Til sådan et større og mere formelt arrangement er det mere naturligt at spise hovedretten af smukt porcelænsservice end paptallerkner. Til gengæld kan smukke og dekorative paptallerkner sagtens bruges som kagetallerkner, hvor den mere formelle del af festen er ovre, og hvor tiden er inde til at knappe jakken op og løsne lidt mere op.

Anderledes kan det være til den uformelle havefest, hvor 50 gæster samles i haven. Her kan det blive en kostelig affære, hvis man enten skal leje eller købe porcelænsservice til alle gæster. Her er papservice et perfekt alternativ på mange måder!

Børnefødselsdagen er nok den mest oplagte anledning at bruge engangsservice til! Der er ingen tvivl om, at dagens fødselar vil elske at invitere gæsterne til fødselsdag med enten Paw Patrol, Heste eller Havfruer, hvor bordet er dækket med matchende engangsservice bestående at både dug, servietter, paptallerkner og papkrus.

Engangsservice Til Børnefødselsdag

Her i shoppen finder du alt i engangsservice til børnefødselsdag. Vi har altid mere end 25 temaer at vælge imellem, så du kan dække et gennemført fødselsdagsbord i præcis det tema, som fødselaren ønsker.

Hvert tema indeholder alt i papservice bestående af matchende engangstallerkner, engangskrus, servietter, konfetti og dug. Derudover indeholder hvert tema masser af øvrig pynt med samme tema som engangsservicen.

Sidst men ikke mindst, så er engangsservicen bare oplagt til børnefødselsdagen, fordi det er så dejlig nemt at rydde op efterfølgende. Vi kender alle til, at man efter en hæsblæsende børnefødselsdag bare ønsker at smide sig med benene oppe, når den sidste gæst er blevet hentet – men samtidig er der ikke noget værre end udsigten til at rejse sig igen for blot at kigge ind i en kæmpe opvask. Det undgås ved brugen af engangsservice!

Find en sort sæt og stop det hele derned – og vupti, så kan resten klares med en gang støvsugning.

Papkrus & Engangskrus

Heldigvis behøver vi ikke længere nøjes med kedelige engangskrus i plast, da der i dag findes et hav af muligheder for at få fat i billige, dekorative og praktiske papkrus.

’Men hvornår er det lige, at jeg skal bruge papkrus fremfor almindelige glas?’, tænker du måske.

Tja, vi kan komme i tanke om flere forskellige lejligheder!

Tag nu eksempelvis skovturen hvor du gerne vil hygge lidt ekstra om dem, der er med. I stedet for at pakke kurven med service i porcelæn for dernæst at slæbe picnic-kurven afsted, så kan du fylde den med skønne og dekorative papkrus. Derudover slipper du for at slæbe beskidt service med hjem, da du bare kan smide det ud i den nærmeste skraldespand.

Et andet oplagt sted er til fejring af kobber-, sølv-, eller guldbryllup, hvor den står på tidlig morgenvækning. Servér en gammel dansk i engangskrus i farverne kobber, sølv eller guld for at gøre morgenvækningen endnu mere festlig.

Papkrus er også super fine i baren til de kulørte drinks – specielt til havefesten hvor der ikke er noget mere skønt end at gå rundt i bare tæer til langt ud på natten med en god drink i et papkrus. Hvis festen er med tema, er det naturligvis oplagt at finde engangskrus i netop dét tema.

Det eneste, som du lige skal være opmærksom på med papkrus, er, at de ikke er egnede til varme drikke, da de jo trods alt er lavet af pap. De kan derfor blive MEGET varme at holde på. Løsningen kan naturligvis være at sætte 2 kopper oveni hinanden. Det giver lidt mere beskyttelse, men engangskrus er først og fremmest lavet med henblik på de kolde drikkevarer. Til alle varme drikkevarer vil vi anbefale termokrus.

Paptallerkner & Engangstallerkner

Paptallerkner i dag er så meget mere end, hvad engangstallerkner var for bare 10 år siden. I dag finder du paptallerkner i alle former og farver, hvilket gør dem til et oplagt alternativ i flere situationer.

Ønsker du at diske op med det lækreste kagebord til din kommende begivenhed, så er paptallerkner geniale som kagetallerkner. Sørg for at finde nogle, der komplementerer kagebordet og anledningen godt. Hvis du eks. holder barnedåb for en lille dreng, er det jo oplagt at finde nogle engangstallerkner i lyseblå.

Derudover er paptallerkner geniale, hvis du skal have dem med på farten eks. på skovtur eller overnatning i det fri. De vejer ingenting, fylder ingenting, og du slipper for at slæbe dem med hjem igen, da du blot skal sørge for at smide dem i den nærmeste skraldespand.

Sidst men ikke mindst, så kan engangstallerkner virkelig tilføre noget til den specifikke anledning. Prøv at forestille dig den skønneste borddækning til et kommende polterabend, hvor paptallerknerne er formet som en tissemand – mon ikke de nok skal sørge for, at stemningen ryger fra 0-100 på meget kort tid, når gæsterne sætter sig til bords.

Engangsservice Til Alle Begivenheder

Uanset hvilken begivenhed du skal bruge engangsservice til, har vi de papkrus og paptallerkner, som du står og mangler.

Her finder du bl.a. mere end 30 forskellige slags engangsservice med motiv af eks. havfrue, enhjørning, dinosaur eller regnbue til en festlig børnefødselsdag.

Vi har også et stort udvalg af rosegold/lyserød engangsservice til enten polterabend eller en skøn fødselsdag med tøserne.

I vores store sortiment har vi naturligvis også engangsservice til både baby shower og barnedåb. Du kan vælge at bruge engangsservicen specifikt til anledningen eks. med teksten 'Baby Shower' eller bruge det skønne engangsservice i enten blå eller lyserød med guldkant.

Når de unge mennesker kommer på besøg under deres studenterkørsel, hælder du måske mere til at servere hapsere og øl i engangsservice end på det daglige porcelæn? Her er det oplagt at bruge rød eller blå engangsservice afhængig af båndet på huen.

Skal du holde reception med små hapsere, kan engangsservice i smukke farver være et kærkomment alternativ til hvide porcelænstallerkner. Det gør bare det hele lidt mere festligt.

Kort sagt, finder du her engangsservice til alle livets både små og større begivenheder, hvor der skal lidt ekstra kulør på.

Fordelen Ved At Bruge Engangsservice

I en travl hverdag bliver engangsservice mere og mere det oplagte valg, når der skal dækkes op til fest af forskellige årsager

Køb Billigt Engangsservice Online Hos Feststemning.dk

Hos Feststemning.dk kan du nemt og enkelt shoppe engangsservice online.

Shoppen har åbent 24 timer i døgnet alle ugens 7 dage. Du kan derfor i ro og mag sætte dig godt tilrette, når det passer dig at shoppe løs, uanset om det er kl.9 en tirsdag formiddag eller kl. 22 en lørdag aften.

Alternativt er du velkommen til selv at komme forbi og hente dine varer i Odense. Vi sender dig en mail, når din ordre er pakket og klar til afhentning.

Shopper du for mere end 499 kr., sender vi dine varer fragtfrit til en pakkeshop efter dit valg.