0

Engangsservice

Velkommen til siden med et bredt udvalg af billig engangsservice.

Engang var engangsservice reduceret til gennemsigtige plastikkrus og hvide paptallerkner - men idag er det så meget mere!

Idag kan du få engangsservice i et væld af farver, mønstre og former, der har gjort, at det bliver mere og mere normalt at bruge engangsservice til selv større begivenheder som barnedåb, bryllup, studenterfest osv.

Engangsservicen har også den helt naturlige fordel, at du efter festen slipper for en alenlang opvask. Dermed bliver det at holde et større arrangement en mere overkommelig opgave.

Her på siden finder du alt i ensfarvet engangsservice, engangsservice til børnefødselsdag, engangsservice til polterabend, engangsservice til jul og nytår samt engangsservice til alt derimellem.

Al min engangsservice er i god kvalitet og gennemtestet. Det betyder, at du ikke risikerer, at farven smitter af, eller at kopperne lige pludselig går i stykker og lækker. 

Kort sagt, er mit engangsservice en super nem og praktisk løsning til både fest og fødselsdag SAMTIDIG med, at det er dekorativt og kan styles, så det passer lige til lejligheden.

God fornøjelse med at finde det engangsservice, som giver det helt rigtige udtryk til din næste fest.

 

Engangsservice til alle begivenheder

Uanset hvilken begivenhed du skal bruge engangsservice til, har jeg de papkrus og paptallerkner, som du står og mangler.

Her finder du bl.a. mere end 30 forskellige slags engangsservice med motiv af eks. havfrue, enhjørning, dinosaur eller regnbue til en festlig børnefødselsdag.

Jeg har også et stort udvalg af rosegold/lyserød engangsservice til enten polterabend eller en skøn fødselsdag med tøserne.

I mit store sortiment har jeg naturligvis også engangsservice til både baby shower og barnedåb. Du kan vælge at bruge engangsservicen specifikt til anledningen eks. med teksten 'Baby Shower' eller bruge det skønne engangsservice i enten blå eller lyserød med guldkant.

Når de unge mennesker kommer på besøg under deres studenterkørsel, hælder du måske mere til at servere hapsere og øl i engangsservice end på det daglige porcelæn? Her er det oplagt at bruge rød eller blå engangsservice afhængig af båndet på huen.

Skal du holde reception med små hapsere, kan engangsservice i smukke farver være et kærkomment alternativ til hvide porcelænstallerkner. Det gør bare det hele lidt mere festligt.

Kort sagt, finder du her engangsservice til alle livets både små og større begivenheder, hvor der skal lidt ekstra kulør på.

Fordelen ved at bruge engangsservice

I en travl hverdag bliver engangsservice mere og mere det oplagte valg, når der skal dækkes op til fest af forskellige årsager

Køb billigt engangsservice online

Hos Feststemning.dk kan du nemt og enkelt shoppe engangsservice online.

Webshoppen har åbent 24 timer i døgnet alle ugens 7 dage. Du kan derfor i ro og mag sætte dig godt tilrette, når det passer dig, og begynde at shoppe hjem.

Har jeg din ordre inden kl.13.30 på en hverdag, sender jeg dine varer med GLS allerede samme eftermiddag, så de er fremme hos dig dagen efter. Alternativt er du velkommen til selv at komme forbi og hente dine varer i Dragør.

Shopper du for mere end 499 kr., sender jeg dine varer fragtfrit til din nærmeste pakkeshop.