0

Bordløber

Velkommen til siden med flotte og dekorative bordløbere.

Brug din bordløber som en central del af en flot borddækning. Lad bordløberen fremhæve det smukke bord eller lad den være samlingspunktet for den øvrige bordpynt.

Ønsker du et roligt helhedsindtryk, vil vi anbefale dig at sammensætte din bordløber og den øvrige bordpynt i samme nuancer.

For en unik og varieret borddækning er det derimod oplagt at lege med forskellige farver, strukturer og materialer.

I vores sortiment finder du bordløbere af polyester og hør. Hvert materiale har sit helt eget udtryk og bordløberne understøtter derfor forskellige stemninger.

Alle vores bordløbere kommer på rulle, så du undgår grimme folder. Den er lige til at tage ud af pakken og dernæst rulle på bordet. Normalt lægges bordløberen på langs, men det er også oplagt at lægge den på tværs.

 

Hvad bruges en bordløber til?

En bordløber er i bund og grund et stykke stof, som man lægger på langs af bordet for at skabe en flot borddækning til sine gæster.

At dække bordet med en bordløber er ikke en ny ide. Allerede tilbage i Middelalderen brugte man bordløbere. Dengang var det dog mere af praktiske foranstaltninger end som pyntegenstand. Datidens gæster havde ikke samme manerér idag, og derfor beskyttede man sine dyre duge og flotte borde med en bordløber, når mad og drikke skulle indtages.

Idag bruges bordløberen primært som pyntegenstand. Her i shoppen leveres din bordløber derfor altid på rulle. Det sikrer, at der ikke kommer skarpe folder i bordløberen, som vil se knap så elegant ud, når du ruller den ud på bordet.

Bordløber med mange anvendelsesmuligheder

Det mest oplagte er naturligvis at lægge sin bordløber på midten af bordet, men en bordløber kan også anvendes til mange andre til

Hvilken bordløber skal jeg vælge?

Det kan være svært at vælge, hvilken bordløber man skal vælge til sin borddækning, da mulighederne er så mange.

Inden du går igang med at undersøge det store marked for bordløbere, er det en god ide at have gjort sig tanker om følgende

Når du har valgt farve og størrelse, er det tid til at vælge materiale.

Vi kan i mit sortiment tilbyde dig bordløber i polyester og hør. Alle bordløberne er flotte på hver deres måde men har også hver deres forskelligheder

Shop din bordløber online

Hos Feststemning.dk kan du i ro og mag shoppe bordløber samt festartikler til din næste fest, når det passer dig.

Går du all-in på pynt og køber for mere end 499 kr., sender vi fragtfrit til din nærmeste pakkeshop.