Feststemning går på sommerferie 😎 Ordrer lagt senest onsdag den 17/7 kl. 12, sendes afsted. Derefter sender vi igen torsdag den 1/8. Vi ønsker alle en festlig sommer 🎈
0

Lametta / Dørforhæng

Glimmer forhæng, dørgardin eller lametta - kært barn har mange navne!

Èn ting er dog sikkert! Festens puls starter med pynten, og med et funklende og glitrende dørgardin er feststemningen skruet helt i top.

Her på siden finder du vores store udvalg af lametta / glimmer forhæng i alskens farver, så du helt sikkert kan finde et til din kommende fest, uanset om det er en barnedåb, børnefødselsdag, studenterfest eller nytårsaften.

Fælles for de dekorative glimmer forhæng er, at de

Vi får fra tid til anden spørgsmålet, om ikke disse dørgardiner er 'for meget' til eks. barnedåb og mindre fødselsdage, og det mener vi på ingen måde.

Husk, at festen starter i det sekund, at gæsterne ankommer. Så hvorfor ikke sætte stemningen fra start af. Og skulle én enkelt af gæsterne være kommet hjemmefra i knap så meget feststemning, så ændrer det sig i netop dét sekund, at gæsten træder igennem dørforhænget og lige ind i festens puls.

Find det rigtige glimmer forhæng til din fest

Vores funklende og glitrende glimmer forhæng kommer i alle regnbuens farver, hvilket gør det nemt for dig at finde præcis den farve, der understøtter stemningen til din kommende fest.

Herunder får du vores bud på, hvor lametta forhængene er specielt oplagte, men der er intet endegyldigt svar, og du kan bruge præcis de farver, som du vil

Sådan kan du bruge dit dørgardin

Der er mange måder at anvende de dekorative glimmer forhæng på.

Her får du de 3 måder, hvorpå vores kunder oftest anvender dem.

  1. Dørgardin: De fleste af vores kunder vælger at bruge lametta forhænget som dørforhæng, hvilket det med sine mål også passer perfekt til. Derudover er det en enorm festlig måde at byde sine gæster velkommen på, og der sker ganske enkelt noget med ens humør, når man går igennem forhænget og ind til festen. Alle bekymringer efterlades ganske enkelt på 'den anden side' af dørgardinet.
  2. Baggrundsvæg i photobooth: Det er blevet super populært med en selfie-boks, og der skal naturligvis være en festlig baggrund. Her er specielt mit sølv lametta forhæng meget populært, og mange vælger ydermere at kombinere forhængene med papir pompoms, honeycombs eller rosetter, hvis det skal være ekstra festligt.
  3. Bag Gavebordet / Kagebordet: Lametta forhængene er helt generelt super effektive og en meget billig måde, hvorpå du hurtigt og nemt kan forvandle en kedelig hvid væg til en festlig ramme. Mange bruger dem derfor til at hænge bag gavebordet eller kagebordet, så også dette bliver peppet op.

Tips & tricks til dit dørgardin

Vi har her samlet 3 gode tips til dig, som er gode at have ved hånden, når du køber et eller flere af vores glimmer forhæng

Køb funklende glimmer forhæng online

Hos Feststemning.dk kan du nemt og enkelt købe dine dørgardiner online, når det passer dig.