0

Rosenblade

Brug vores flotte rosenblade som bordpynt til at understrege den romantiske stemning.

Alle vores rosenblade er naturligvis kunstige, men på trods af dette er de utrolig naturtro i deres udseende. Fordelen ved kunstige rosenblade er, at du kan bruge dem igen og igen.

Vores blade kommer i mange farver og kan bruges til alle lejligheder.

Det er naturligvis oplagt at bruge de røde rosenblade til bryllup, Valentines Day og polterabend, hvor kærligheden er i højsæde, men har du tænkt over, at rosenblade i sølv og guld er fantastiske til henholdsvis sølv- og guldbryllup, hvor kærligheden gennem livet skal fejres? Eller hvad med at fejre kærligheden til den lille ny ved barnedåben ved at pynte med rosenblade i enten lyseblå eller lyserøde?

 

Rosenblade til enhver anledning med kærligheden i centrum

Rosenblade er den ideelle pynt til en romantisk aften.

Fyr op under kærligheden til Valentines Day ved at strø rosenblade i entréen for en romantisk velkomst, på det veldækkede og romantiske bord eller lav et hjerte med smukke rosenblade på sengen.

Til brylluppet er vores rosenblade i rød eller cremefarve særlig velegnet til at strø foran bruden op af kirkegulvet. Du kan også bruge bladene som et alternativ til ris, når det nygifte brudepar træder ud af kirken. Sidst men ikke mindst, er rosenbladene et naturligt valgt til borddækningen om aftenen, hvor to menneskers kærlighed til hinanden skal fejres.

Det er dog ikke kun den nye og spirende kærlighed, der er oplagt at fejre med rosenblade. Kærligheden, der har været hele livet, og skal fejres ved enten sølv- eller guldbryllup bør også fejres med rosenblade. Til dette formål kan man kombinere de røde rosenblade med blade i enten sølv eller guld. Overrask parret ved at kaste bladene over dem enten om morgenen i æresporten eller til valsen om aftenen, eller brug rosenbladene til de flot dækkede borde i enten sølv eller guld.

Rosenblade kan bruges i mange anledninger

Overvejer du at købe rosenblade til en festlig anledning, bør du ikke tøve. Selvfølgelig er der mange, der kæder dem sammen med noget romantisk. Sådan behøver det dog ikke altid at være, da de også sagtens kan bruges i andre sammenhænge.

Leder du efter noget, der kan bruges som pynt til bordene til en fødselsdag, er rosenblade bestemt ikke udelukket. Har du primært dækket op med hvide farver, kan du f.eks. bruge rosenblade i sølv. Vil du gerne have mere kontrast i din borddækning, er guld værd at overveje.

Dette vidner om, at de kunstige rosenblade kan bruges i mange sammenhænge. Faktisk er det næsten kun din egen fantasi, der sætter grænser for, hvordan og til hvad du vælger at bruge dem.

Køb kunstige rosenblade og brug dem igen og igen

Hos Feststemning.dk sælger vi kun kunstige rosenblade. En af fordelene ved dette er, at rosenbladene aldrig visner og dermed kan bruges igen og igen. Selvom bladene ikke er ægte, ligner de ægte rosenblade. De holder blot længere.

Ved du, at du vil bruge dine rosenblade flere gange, bør du derfor ikke tøve med at købe dem her i shoppen. Gør du det, er du sikker på, at du blot kan samle dem sammen efter endt brug. Derefter kan du gemme dem i en æske, indtil du er klar til at bruge dem igen.

Som der er givet udtryk for herover, så kan rosenblade bruges til mange formål. Netop derfor giver det god mening, at du vælger at gemme dem. Du ved nemlig aldrig, hvornår der kommer en anledning, hvor det kan give mening at bruge rosenblade som en del af din pynt.

Køb rosenblade med hurtig levering hos Feststemning.dk

Vil du gerne være sikker på, at du ikke skal vente i lang tid, når du bestiller kunstige rosenblade på nettet? I så fald bør du ikke være i tvivl om, at du er landet på den rette side. Her hos Feststemning.dk vægter vi det nemlig højt, at din ordre bliver leveret hurtigst muligt.

Vi kvitterer med fri fragt, hvis du køber for mere end 499 kr. Skal du købe pynt til den store fest, er det derfor oplagt at samle dine indkøb hos Feststemning.dk. Dermed er der en god chance for, at du slipper for at betale for fragten.

Har du spørgsmål eller blot brug for hjælp til at vælge de rette rosenblade til din anledning, er du velkommen til at kontakte os. Ønsker du at gøre dette, kan du sende en mail til os på kontakt@feststemning.dk