0

Rosenblade

Brug vores flotte rosenblade som bordpynt til at understrege den romantiske stemning.

Alle vores rosenblade er naturligvis kunstige, men på trods af dette er de utrolig naturtro i deres udseende. Fordelen ved kunstige rosenblade er, at du kan bruge dem igen og igen.

Vores blade kommer i mange farver og kan bruges til alle lejligheder.

Det er naturligvis oplagt at bruge vores røde rosenblade til bryllup, Valentines Day og polterabend, hvor kærligheden er i højsæde, men har du tænkt over, at rosenblade i sølv og guld er fantastiske til henholdsvis sølv- og guldbryllup, hvor kærligheden gennem livet skal fejres? Eller hvad med at fejre kærligheden til den lille ny ved barnedåben ved at pynte med rosenblade i enten lyseblå eller lyserøde?

 

Rosenblade til enhver anledning med kærligheden i centrum

Rosenblade er den ideelle pynt til en romantisk aften.

Fyr op under kærligheden til Valentines Day ved at strø rosenblade i entréen for en romantisk velkomst, på det veldækkede og romantiske bord eller udover lav et hjerte med vores rosenblade på sengen.

Til brylluppet er vores rosenblade i rød eller cremefarve særlig velegnet til at strø foran bruden op af kirkegulvet. Du kan også bruge bladene som et alternativ til ris, når det nygifte brudepar træder ud af kirken. Sidst men ikke mindst, er rosenbladene et naturligt valgt til borddækningen om aftenen, hvor to menneskers kærlighed til hinanden skal fejres.

Det er dog ikke kun den nye og spirende kærlighed, der er oplagt at fejre med rosenblade. Kærligheden, der har været hele livet, og skal fejres ved enten sølv- eller guldbryllup bør også fejres med rosenblade. Til dette formål kan man kombinere de røde rosenblade med blade i enten sølv eller guld. Overrask parret ved at kaste bladene over dem enten om morgenen i æresporten eller til valsen om aftenen, eller brug rosenbladene til de flot dækkede borde i enten sølv eller guld.

Køb kunstige rosenblade og brug dem igen og igen

Hos Feststemning.dk sælger vi kun kunstige rosenblade.

En af fordelene ved dette er, at rosenbladene aldrig visner og dermed kan bruges igen og igen. Selvom bladene ikke er ægte, ligner de ægte rosenblade. De holder blot længere.