0

Tekst balloner

 

Folie balloner med tekst er perfekt til let og enkelt at omdanne den kedelige hvide væg til et dekorativt indslag, uanset om anledningen er baby shower, barnedåb, fødselsdag, polterabend, bryllup eller anden festlig begivenhed.

Fælles for vores tekst balloner er, at 

 Du kan også vælge at lave din egen ”guirlande” ved hjælp af bogstav balloner, som du også kan finde her i shoppen.

 

 

Find tekstballoner til flere forskellige formål

Du kan finde rigtig mange balloner her på siden, som alle har det tilfælles, at de består af tekst. Derudover adskiller de sig fra hinanden på flere punkter, da de er lavet til forskellige formål. Derfor finder du balloner til bl.a. fødselsdag, polterabend og barnedåb.

Udvalget indeholder også tekstballoner, hvor der blot står 'Tillykke'. Det er selvfølgelig en ballon, der kan bruges til mange formål. Hvis du leder efter tekstballoner til en anledning, hvor noget skal fejres, vil du derfor sagtens kunne benytte dig af en sådan løsning.

Er lavet til at blive hængt op

Når du skal købe dine balloner, er der flere ting, der bør være i fokus. En af dem er, at du skal finde ud af, om du vil hænge dem op eller have dem til at svæve. Ønsker du, at de skal hænges op, kan du roligt vælge blandt de balloner, du kan finde her på siden.

Fælles for dem alle er, at de er lavet til at blive fyldt med luft. Det betyder, at de ikke egner sig til helium, og derfor heller ikke at svæve. Tværtimod er de gode, hvis du vil hænge dem op, da de både kan fyldes med luft, men også er udstyret med 'ører' at hænge dem i.

Som følge af dette, vil du også opleve, at det er nemt for dig at hænge dem op. Det kan du gøre på en lang snor eller enkeltvis. Det er derfor op til dig selv at finde ud af, hvordan du vil hænge dem op. Vil du have, at de hænger pænt, bør du dog hænge dem alle op med den samme snor.

Alle balloner er af høj kvalitet

Du skal ikke være bange for, at dine balloner går i stykker, inden dine gæster er ankommet, hvis du vælger blandt dem, du finder her på siden. Fælles for dem alle er nemlig, at de bryster sig af en høj kvalitet, hvorfor de kan holde til lidt af hvert.

Selvom kvaliteten af disse balloner er i top, er det dog afgørende at understrege, at de ikke kan tåle at blive fyldt med helium. Hvis du gør det, er der en stor risiko for, at de går i stykker. Derfor er det vigtigt, at du afholder dig fra at gøre dette.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til at vælge blandt ballonerne, skal du ikke tøve med at kontakte os. Ønsker du at gøre dette, kan du sende os en e-mail på kontakt@feststemning.dk.