0

Ballontilbehør

 

Balloner kan bruges til mange ting, hvis de bruges til en festlig anledning.

Ofte bliver de blot brugt som en form for pynt, og her fungerer de bedst, hvis de kan svæve i luften.

Det er dog ikke altid let at få dem til dette, men her har vi heldigvis en række ballontilbehør, som du kan bruge.

 

 

Alt hvad du skal bruge til dine balloner

Der er flere ting, der skal købes, hvis du vil være sikker på, at du får det optimale ud af dine balloner. Først og fremmest skal du have fat i en lille håndpumpe, hvis de ikke skal fyldes med helium. Ellers er du nødt til at puste alle dine balloner op med munden.

I og med, at du næppe har lyst til at skulle gøre dette, er noget af det vigtigste ballontilbehør derfor en pumpe. Her hos Feststemning.dk kan du købe en pumpe, der er lille og nem at bruge, hvorfor den egner sig rigtig godt til brug i denne forbindelse.

Få dine balloner til at svæve uden helium

Som der er givet udtryk for før, så er det meget normalt, at man bruger balloner til sin fest, ved blot at have dem til at svæve i lokalet. Hvis man vil have dem til at gøre dette af sig selv, så kræver det, at man benytter sig af helium.

Ikke alle har dog mulighed for eller lyst til dette. Hvis du er på jagt efter en anden løsning, du kan bruge til dette formål, så er du landet på den rette side, da vi her på siden har tape, der er lavet til at kunne klæbe dine balloner fast til loftet eller væggen.

Få dine heliumballoner til at svæve længere

Har du før prøvet at bruge helium til dine latex balloner til en fest, er du næppe i tvivl om, at de med tiden begynder at falde til jords. Hvis du gerne vil undgå dette, kan du benytte dig af Hi Float, der kan forlænge deres svævetid.

Almindelige latexballoner kan svæve i op til syv timer med helium, men gør du brug af Hi Float kan du forlænge dette med op til 25 gange.

Husk, at folie balloner ikke behøver Hi Float, da disse grundet materialet ofte svæver op til 1 uge.