0

Tal balloner

Pynt flot op til fødselsdag, jubilæum, årsdag eller anden markering med vores store og skinnende tal balloner – og se begejstringen i øjnene på den, som tal ballonen er til.

Uanset om anledningen er 1-års fødselsdag, 10 års jubilæum eller fejring af 5-års bryllupsdag, er vores tal balloner yderst populære som et festligt og dekorativt indslag – og vi tør godt lægge hovedet på blokken og sige, at vores tal balloner skaber glæde hos både store og små.

Vores tal balloner fås i rosegold, blå, pink, sølv og guld i enten 35 cm eller 86 cm. Alle ballonerne er selvlukkende, hvilket gør det til en leg at puste dem op.

I toppen af tal ballonen er der små huller, der gør det let at hænge den op med snor. Alternativt kan du bruge dobbeltsidet tape. Hæng tal ballonen som flot og festligt pynt på væggen, ved gavebordet eller ved buffeten.

Brug tal ballonen alene, kombinér med vores øvrige tal balloner for den rigtige talkombination eller sæt ballonen sammen med vores bogstav balloner, som du finder her.