0

Tal Balloner

Velkommen til min side med skønne tal balloner, som er et must til enhver fødselsdag uanset alder.

Udover at bruge tal balloner til fødselsdage, er de også oplagte til eks. markering af 10 års bryllupsdag, reunion for afgangsklassen i 1975, 5 års jubilæum og nytårsaften.

Mine tal balloner findes i 3 forskellige størrelser samt et væld af farver.

Så find din rette kombination af tal balloner og giv stemningen et ekstra løft til festen!

Tal balloner i alle farver

Hos Feststemning.dk finder du tal balloner i alle farver. 

Tal ballonerne i blå og rosegold er oplagte at bruge til henholdsvis drenge- og pigefødselsdag. Begge farver er egnede til fødselarer i alle aldre lige fra 1 års fødselsdag til 90 års fødselsdag.

Mine tal balloner i henholdsvis sølv og guld er super festlige til eks. nytår, diskofest og jubilæum. Brug dem derudover, når der skal fejres enten sølvbryllup eller guldbryllup. Her kan du enten hænge tal ballonerne bag parret, der skal fejres, eller bruge dem som en del af æresporten.

Sidst men ikke mindst, er der mine tal balloner i alle regnbuens farver. De er de mest festlige af mine tal balloner og med dem i rummet, kan du være sikker på, at stemningen bliver ekstra festlig.

Tal balloner 35 cm

Fælles for mine tal balloner på 35 cm er: 

Tal balloner 86 cm

Mine store tal balloner på henholdsvis 76 cm og 86 cm er egnet til at blive pustet op med både luft og helium.

Ønsker du at puste dem op med luft, gøres dette nemt ved hjælp af et sugerør. Når tal ballonen er pustet op, kan du enten hænge den på snor via de små 'ører' i toppen af hver ballon eller bruge mine glue dots til at hænge den direkte på væggen.

Vælger du at puste mine store tal balloner op med helium, svæver de i minimum 1 uge. Husk også at købe en ballonvægt med, som du kan binde ballonen til, så den ikke svæver væk.

Brug af tal balloner

Der er mange forskellige måder, hvorpå du kan pynte op med tal balloner.

Det mest oplagte - og foretrukne - er naturligvis at hænge tal ballonerne på snor. Dette gøres nemt ved at trække dem på snor via 'øjerne' i toppen. Alternativt kan du hænge dem op med elefantsnot eller dobbeltsidet tape på vinduet, væggen eller glasvæggen.

Men tal balloner kan også bruges på andre måder!

Kombinér eks. mine store tal balloner med med øvrige balloner i forskellige former og farver for at lave den smukkeste ballonbuket. Fyld alle balloner med helium og lad tal ballonerne svæve øverst i toppen. Husk, at du til dette formål skal bruge mine store tal balloner på enten 76 cm eller 86 cm, da mine små tal balloner ikke er egnet til helium.

Køb tal balloner online hos Feststemning.dk

Hos Feststemning.dk finder du billige tal balloner i super kvalitet.

Jeg har et stort udvalg af tal balloner i forskellige størrelser og farver. Alle mine tal balloner findes naturligvis i tallene 0-9, så du kan sammensætte den helt rigtige talkombination, der passer til din anledning.

Udover tal balloner finder du her i shoppen også alt i festlige og dekorative festartikler, så du kan skabe den mest fantastiske ramme for din kommende fejring uanset, om det er barnedåb, fødselsdag, konfirmation, studenterfest eller bryllup.

Når du har fundet de festartikler, som du skal bruge, sørger jeg for at pakke det hele pænt ind og sende det afsted hurtigst muligt.

Har jeg din ordre inden kl.13.30 en hverdag, sender jeg samme eftermiddag. Jeg sender kun med GLS, så du kan forvente dine lækkerier allerede indenfor 1-2 hverdage.

Shopper du pynt for mere end 499 kr., sender jeg gratis til din nærmeste pakkeshop.