0

Diskofest

Hold et brag af en disco temafest og skru tiden tilbage til dengang, hvor Studio 54 var verdensberømt, John Travolta svingede hofterne i Saturday Night fever, og lyden af Abba, Rolling Stones og Bee Gees tordnede ud af højtalerne.

Hos Feststemning.dk har vi festlige dekorationer og funklende pynt til en gennemført discofest, hvor det er tilladt at gå all-in på glimmer, guld og sølv.

Lad gæsterne sætte sig til et flot dækket bord, der emmer af discostemning med vores engangsservice, dug og servietter med motiv af farverige diskokugler. Gør bordet ekstra festligt med vores konfetti, der passer til temaet.

Omdan dernæst stuen til dit eget Studio 54 med vores disco pynt ved at pynte op med farverige swirls med diskokugler, dekorative balloner og funklende guirlander i guld og sølv.

Brug vores flotte disco baggrundsvæg på dansegulvet og lad gæsterne folde sig ud som John Travolta til playlisten med funky 70’er musik.

Ingen discofest uden en bar! Pynt baren med vores flotte disco banner og fyld godt op med skinnende sugerør i guld og sølv til de kulørte drinks.

Brug også vores bogstav balloner i enten guld eller sølv til at skrive "Disko", "Boogie" eller noget helt tredje. Du finder vores bogstavsballoner her.

Inspiration til en gennemført disco temafest

Nedenfor deler vi vores bedste tips til den ultimative discofest. Følger du dem, garanterer vi en discofest, som du og gæsterne sent vil glemme.

  1. Skab den helt rigtige stemning til discofesten med flot og funklende disco pynt. Hos Feststemning.dk har vi et stort udvalg af pynt til discofesten, der leder tankerne tilbage til en svunden æra, der bedst huskes for Studio 54, Abba og bukser med svaj.
  2. Sørg for den rigtige playlist til festen. Playlisten til discofesten bør i hvert fald indeholde sange som ”Funkytown”, ”Stayin’ Alive”, ”Dancing Queen”, ”Don’t leave me this way” og ”I’m so excited”.
  3. Lej en jukeboks og en røgmaskine – så slutter festen aldrig.
  4. Lav evt. en lille disco dansekonkurrence, hvor alle par får et nummer på ryggen. Nu gælder det om at vise sine bedste disco moves, hvis ikke den hårde dommer skal bede parret om at forlade dansegulvet. Vinderne af konkurrencen er naturligvis det par, der er sidst tilbage på dansegulvet.
  5. Lad gæsterne indgå som en del af pynten ved at have dresscode til discofesten. Glimmertøj, åbentstående skjorter, blå øjenskygge og ikke mindst mikrofonhår er godkendt som dresscode til discofesten.

Fandt du den disco pynt, som du søgte til disco temafesten?

Vi elsker at udvælge den bedste og flotteste pynt til vores sortiment, så du let og enkelt kan pynte op til din fest og imponere dine gæster.

Gik du forgæves efter pynt til din discofest, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi vil gerne hjælpe med at skaffe den helt rigtige pynt hjem til din disco temafest.

Send straks en mail til kontakt@feststemning.dk med en kort beskrivelse af, hvad du søger. Så vender vi hurtigst muligt tilbage med forslag.

Du er også velkommen til at ringe til os på 24485655 alle hverdage mellem kl.10-15 til en uforpligtende snak om pynten til din discofest. Så finder vi sammen ud af, hvad der er den helt rigtige pynt for dig.