0

Nytårspynt

Her på siden finder du alt i flot og festligt nytårspynt til årets sidste fest.

Uanset om du ønsker at gå all-in på nytårspynt eller blot ønsker en smule til at markere overgangen til det nye år, så er der masser af inspiration af hente blandt mit festlige pynt til nytår.

Traditionelt set er nytårspynt holdt i farverne guld og sølv tilsat en masse glimmer og sparkle, og i år er ingen undtagelse!

I mit sortiment finder du bl.a. 2023 balloner, alt til et gennemført nytårsbord samt et væld af flotte guirlander og andet pynt.

Det festlige outfit til nytårsaften har jeg naturligvis også tænkt på. Du kan vælge at pifte det fine festtøj op med en butterfly i enten guld eller sølv - eller du kan gå all-in og iklæde dig det meget fine slips med lys i.

Så gå om bord i mit nytårspynt og find det, der skal danne rammen for din sidste fest i 2022.

3...2...1...GODT NYTÅR!

 

Stort udvalg i nytårspynt 2023 

Det er meget forskelligt, hvordan årets sidste aften fejres.

Nogle elsker at gå ind i det nye år med et brag af en fest, hvor andre foretrækker en mere stille og rolig aften ovenpå julens strabadser.

Uanset, hvordan du ønsker at fejre nytårsaften, er det dog på sin plads at pynte (lidt) op med nytårspynt. Du kan så vælge mellem at gå all-in på nytårspynt eller holde det mere dæmpet.

Mit sortiment i år består af nytårspynt i guld, sølv og sort. Det er de klassiske nytårsfarver, som man aldrig går fejl af, og som gør, at nytårspynten kan bruges år efter år.

Lad dig inspirere af min billige nytårspynt til netop din fest - og husk, at uanset om du er til det store brag eller det lille knald, så er 2023 folie ballonerne et must!

Bordpynt og pynt til nytår

Det er altid en fornøjelse at tage plads ved et veldækket bord. Stemningen bliver altid lidt hyggeligere, maden smager bare lidt bedre, og stemningen bliver bare lidt mere festlig.

Nytårsaften er ingen undtagelse! Her skal stemningen gerne være gennemsyret af spænding, håb og ikke mindst et festligt sindelag.

Personligt starter jeg altid med at dække et flot nytårsbord med mange forskellige typer bordpynt. Jeg ved, at både børn og voksne sætter enorm stor pris på et festligt nytårsbord, så derfor glæder jeg mig altid til at komme igang med at gøre klar.

Først og fremmest bruger jeg en flot bordløber. Jeg bruger ellers ALDRIG bordløber - men til nytår er den et must! Dernæst bliver Happy New Year konfetti strøet over bordet, mens der lystigt pustes serpentiner udover både bord, tallerkner og glas.

Til sidst finder jeg de fine Happy New Year servietter frem og sætter fine bordkort på som et sidste touch.

Vi sætter os altid først til bords efter Dronningens nytårstale, hvor sulten allerede har meldt sin ankomst hos de mindste i familien. Derfor serverer jeg altid en lille snack på de fine paptallerkner i guld/hvid med teksten Happy New Year.

Så er nytårsaften for alvor skudt igang.

Top 3 Nytårspynt

Hvis du ikke kan beslutte dig for, hvilken slags nytårspynt du skal købe, kan du hente inspiration i mine absolutte bestsellers

De skønne Happy New Year Konfetti balloner er år efter år det produkter, som jeg sælger mest af til nytår. De er super dekorative og festlige på en gang, og så tager det jo ingen tid at puste balloner op.

Min Happy New Year Konfetti til bordet i guld er også en bestseller. Det er en nem og enkel måde at gøre nytårsbordet festligt på - og så kan konfettien nemt styles med alle øvrige typer af bordpynt i alle farver. Konfettien er et sikkert valg som pynt, og så kan den bruges år efter år.

Sidst men ikke mindst er mine sæt af talballoner altid at finde på listen over det mest populære nytårspynt. Der er bare noget over at have det kommende årstal hængende som pynt. Det er jo netop det nye år fuld af håb, gode intentioner og spænding, som fejres. Tal ballonerne findes i 2 forskellige størrelser i farverne guld og sølv.

Køb pynt til nytår Online

Hos Feststemning.dk kan du shoppe din nytårspynt hjem i ro og mag. Sæt dig godt til rette i sofaen med en god kop kaffe og nyd, at du i rolige omgivelser kan sammensætte den helt rigtige nytårspynt til jeres aften.

Når du har shoppet nytårspynten hjem, sender jeg den afsted til dig kort efter. Har jeg din ordre senest kl.13.30 på en hverdag, sender jeg din ordre allerede samme eftermiddag med GLS, som trygt vil sørge for, at dine varer er fremme allerede næstkommende hverdag.

Har jeg din ordre i weekenden eller efter kl.13.30, sender jeg dine varer næstkommende hverdag.

Handler du nytårspynt for mere end 499 kr., betaler jeg fragten til din nærmeste pakkeshop.