0

Ensfarvede Balloner

Ingen fest uden balloner! – og vores ensfarvede balloner er af bedste kvalitet.

Alle vores ensfarvede balloner er 30 cm og kan pustes op med både luft og helium.

Hæng de ensfarvede balloner enkeltvis, hæng dem i klynger, læg dem på gulvet til fri leg, sæt dem på ballonpinde, brug dem til ballondans, hold dig til én farve eller mix farverne på kryds og tværs.

Mulighederne er mange, og uanset hvad du vælger, bringer ballonerne glæde og begejstring.

For en flot og varieret oppyntning kan du kombinere de ensfarvede balloner med balloner specifikt til baby shower, barnedåb, fødselsdag eller polterabend - eller hvad med at kombinere dem med vores metalliske balloner?

 

Stort udvalg af ensfarvede balloner

Hvis du vil købe ensfarvede balloner, er du landet på den rette side. Her på siden finder du nemlig et stort udvalg af dem. Derfor er du sikker på, at du også kan finde balloner, der passer til, hvad du vil bruge dem til. Det er selvfølgelig gældende, uanset hvad din anledning er.

Da vores udvalg er stort, byder det på mange forskellige farver. Derfor skal du ikke være bekymret for, om du kan finde en farve, der falder i din smag. Det gør sig gældende, uanset om du ønsker, at dine balloner skal være sorte, lysegrønne eller guld – vi har nemlig det hele.

Netop det faktum, at du kan finde balloner i en lang række farver her på siden, er med til at sikre, at du kan finde balloner til enhver anledning. Hvad enten du skal holde fødselsdag, markere et jubilæum eller holde barnedåb, så finder du balloner, du kan bruge til dette formål.

Du kan sagtens blande ballonerne

Når det kommer til balloner, er der ikke nogen regler, man skal holde sig til, hvis man vil bruge dem til at pynte op til en fest eller deslige. Det betyder, at der ikke er noget, der står i vejen for, at du vælger at blande en række af de farver, du kan finde her på siden.

Leder du efter balloner, der skal bruges til en fødselsdag, er det f.eks. oplagt, at du blander rød og hvid. Skal du bruge balloner til en barnedåb, hvor en lille dreng skal have sit navn, vil du kunne blande forskellige nuancer af blå samt hvid, så det ikke bliver for ensformigt.

Hvis du skal bruge dem til en fest med f.eks. hippie- eller flowerpower-tema, er der også mulighed for at blande flere farver. I sidste ende er det helt op til dig selv at vurdere, hvordan du vil blande dem, da der – som sagt – ikke er regler, du skal tage højde for i denne forbindelse.

Alle vores balloner er af høj kvalitet

Du kan naturligvis roligt købe balloner her på siden, da du kan vide dig sikker på, at kvaliteten af dem er i top. Fælles for alle vores balloner er, at de er lavet af latex. Det betyder, at de har en god holdbarhed, og derfor kan fungere som pynt i mange timer.

Ydermere betyder det også, at du kan fylde dem med både luft og helium. Vil du gerne have, at de svæver, er det nødvendigt at bruge helium. Skal de hænges op eller klæbes til loftet, er det ikke et krav, at der bruges helium. Her kan du sagtens bruge luft til at fylde dem.

At du har mulighed for at vælge mellem de to ting, er naturligvis en fordel. Det betyder nemlig, at du kan vælge at fylde luft i nogle af dem, mens andre fyldes med helium. Derfor kan du lade nogle af dem ligge på gulv eller borde, mens andre kan få lov til at svæve op mod loftet.

Husk, at svævetiden for en latex ballon, når den fyldes med helium, er ca 8-9 timer, hvorefter den begynder at dale. Du kan dog nemt forlænge svævetiden med brug af Hi Float, som du finder her i shoppen under 'Ballontilbehør'.

Køb ensfarvede balloner med hurtig levering

Har du planer om at købe ensfarvede balloner, skal du ikke være i tvivl om, at du er landet på den rette side. Vi kan ikke blot bryste os af at have et stort udvalg, men også en hurtig levering. Alle mine ordrer sendes hurtigt afsted.