0

Folieballoner

Velkommen til siden med nettets flotteste og mest festlige folieballoner.

I vores store sortiment finder du alt, hvad hjertet kan begære af folie balloner, uanset om ønsket er, at den tager form som en farlig T-Rex, en magisk enhjørning eller en tropisk drink.

Hvis du derimod leder efter en folieballon til eks. Mors Dag, Fars Dag eller Valentines, så har vi også det.

Udover vores folieballoner her på siden har vi naturligvis også folie balloner formet som henholdsvis hjerter, stjerner og cirkler.

Så gå ombord i vores store udvalg af balloner og find præcis den folieballon, der passer til dit formål.

Værd at vide om folieballoner

I forbindelse med køb af folieballon får vi ofte en del spørgsmål. Vi har derfor samlet de mest stillede spørgsmål her på siden. Hvis du ikke får svar på dit spørgsmål, så er du altid mere end velkommen til at hive fat i os.

Kan jeg fylde min folieballon med helium?

Ja, det kan du! En folieballon kan fyldes med både luft og helium afhængig af, om du ønsker, at ballonen skal svæve.

Skal folieballonen fyldes med helium, skal du naturligvis købe helium ved siden af. Ønsker du at puste ballonen op med luft, skal du bruge et helt almindeligt sugerør, som du stikker ind i ballonen for dernæst at puste den op.

Hvor længe svæver min folieballon med helium?

Materialet i en folieballon er lavet på en måde, der holder på din helium, og den svæver derfor i mindst 7 dage, såfremt der ikke er en produktionsfejl, huller mm. Ofte svæver folie ballonerne dog meget længere, hvilket giver rigtig god tid til at nyde ballonen.

Hvordan lukker jeg min folieballon?

Alle folieballoner er selvlukkende. Det vil sige, at når du har pustet ballonen op med enten helium eller luft, så hiver du blot udstyret ud af mundingen, og så lukker ballonen selv til.

Det smarte ved en folieballon er, at du altid kan puste den op igen, når den begynder at tage luft. Så er det blot at finde helium eller sugerør frem igen og give den et ekstra pust. Voila, så er den så god som ny!

Kan jeg gemme min folieballon?

Ja, du kan snildt gemme din folieballon efter endt brug, så du kan tage den frem igen, næste gang der skal holdes fest.

Det er nemmest at gemme sin folieballon, når luften er taget ud af den, da den ellers godt kan fylde en del inde i skabet. For at tage luften ud, skal du sætte et sugerør i åbningen - sørg for, at sugerøret er helt inde i ballonen. Dernæst kan du presse luften ud af ballonen via sugerøret.

Når ballonen er flad, kan du folde den sammen og gemme den til næste gang. Det gør, at folieballoner på en gang er både billig og festligt pynt.

Husk, at ballonen gerne skal gemmes et tørt sted og ikke bør ligge i direkte sol.

Køb dine folie balloner hos Feststemning.dk

Hos Feststemning.dk har vi et stort, varieret og festligt udvalg af folieballoner i alle former, farver og motiver til enhver anledning.

Så uanset, om du står overfor at skulle bruge en ballon til baby shower, børnefødselsdag, fest eller rund fødselsdag, så finder du din næste folieballon lige her.

Når du har fundet den rette folieballon, kan du overveje, om den skal stå alene eller evt. kombineres med nogle af vores ensfarvede balloner i en flot ballonbuket. Det gør det lige en tand mere festligt med smukke ballonbuketter placeret enten i hjørnerne, ved buffeten eller ved gavebordet.

Vi har folieballoner til enhver anledning

Hvis du har et ønske om at købe folieballoner, så er du landet det rette sted. Her hos Feststemning.dk kan vi bryste os af at have et stort udvalg af disse balloner. Derfor kan du finde balloner til enhver anledning blandt udvalget her på siden.

Uanset om du ønsker at købe balloner, der skal bruges til en polterabend, en fødselsdag eller et sølvbryllup, indeholder udvalget noget for dig. Derfor bør du ikke betvivle, hvorvidt det vil være muligt at pynte op med passende folieballoner til dit arrangement.

Da udvalget herover er stort, er det en god idé at skabe et overblik over alle muligheder, inden du vælger dine balloner. Dermed er du sikker på, at du får valgt dem, der passer bedst til dit arrangement - og til den øvrige pynt, der skal bruges til at pynte op med.

Find folieballoner til specifikke anledninger

Tager du et kig på vores udvalg her på siden, vil du hurtigt opdage, at der er mange balloner at vælge mellem. En stor del af dem er neutrale balloner, der kan bruges til mange anledninger, hvorfor de kan bruges til alt fra en fødselsdag til en jubilæumsfest.

Et udpluk af vores udvalg består dog også af balloner, der er lavet til at kunne blive brugt til specifikke formål. Blandt andet har vi et udvalg af folieballoner, der har tekst påtrykt, der gør, at de skal bruges specifikt til Mors dag eller Fars dag.

 

Derudover har vi også folieballoner, der er lavet til at blive brugt til bl.a. fødselsdage, barnedåb eller nytårsaften. At vi har et udvalg, der byder på stor diversitet, er dog kun en fordel, da det øger chancen for, at du kan finde en løsning, der stemmer godt overens med dine ønsker.

Altid hurtig levering hos Feststemning

Når du har fundet den helt rigtige folieballon - måske flere folieballoner? - og lagt dem i kurven, så sørger vi for, at du får dem hurtigt.

Skulle det vise sig, at du har spørgsmål eller på anden vis har brug for hjælp, skal du ikke tøve med at kontakte os. Det kan du gøre, ved at sende os en e-mail på kontakt@feststemning.dk.