0

Folieballoner

Velkommen til siden med nettets flotteste og mest festlige folieballoner.

I mit store sortiment finder du alt, hvad hjertet kan begære af folie balloner, uanset om ønsket er, at den tager form som en farlig T-Rex, en magisk enhjørning eller en tropisk drink.

Hvis du derimod leder efter en folieballon til eks. Mors Dag, Fars Dag eller Valentines, så har jeg også det.

Udover mine folieballoner her på siden har jeg naturligvis også folie balloner formet som henholdsvis hjerter, stjerner og cirkler.

Så gå ombord i mit store udvalg af balloner og find præcis den folieballon, der passer til dit formål.

Værd at vide om folieballoner

I forbindelse med køb af folieballon får jeg ofte en del spørgsmål. Jeg har derfor samlet de mest stillede spørgsmål her på siden. Hvis du ikke får svar på dit spørgsmål, så er du altid mere end velkommen til at hive fat i mig.

Kan jeg fylde min folieballon med helium?

Ja, det kan du! En folieballon kan fyldes med både luft og helium afhængig af, om du ønsker, at ballonen skal svæve.

Skal folieballonen fyldes med helium, skal du naturligvis købe helium ved siden af. Ønsker du at puste ballonen op med luft, skal du bruge et helt almindeligt sugerør, som du stikker ind i ballonen for dernæst at puste den op.

Hvor længe svæver min folieballon med helium?

Materialet i en folieballon er lavet på en måde, der holder på din helium, og den svæver derfor i mindst 7 dage, såfremt der ikke er en produktionsfejl, huller mm. Ofte svæver folie ballonerne dog meget længere, hvilket giver rigtig god tid til at nyde ballonen.

Hvordan lukker jeg min folieballon?

Alle folieballoner er selvlukkende. Det vil sige, at når du har pustet ballonen op med enten helium eller luft, så hiver du blot udstyret ud af mundingen, og så lukker ballonen selv til.

Det smarte ved en folieballon er, at du altid kan puste den op igen, når den begynder at tage luft. Så er det blot at finde helium eller sugerør frem igen og give den et ekstra pust. Voila, så er den så god som ny!

Køb dine folie balloner hos Feststemning.dk

Hos Feststemning.dk har jeg et stort, varieret og festligt udvalg af folieballoner i alle former, farver og motiver til enhver anledning.

Så uanset, om du står overfor at skulle bruge en ballon til baby shower, børnefødselsdag, fest eller rund fødselsdag, så finder du din næste folieballon lige her.

Når du har fundet den helt rigtige folieballon - måske flere folieballoner? - og lagt dem i kurven, så sørger jeg for, at du får dem hurtigt.

Hvis jeg har din ordre inden kl.13.30 på en hverdag, søger jeg for at sende folie ballonerne afsted samme eftermiddag med GLS, så du har dem allerede førstkommende hverdag.

Så selvom du er ude i knap så god tid eller får en pludselig indskydelse om, at du da også mangler folieballoner - så bare rolig, jeg skal nok få dem frem til dig.